Avantura
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Avantura
Razmišljam o avanturi, ker življenje full teče in ga je škoda zapraviti. A je kdo za….
Ful teče in še bolj bo, sej si ga začel zapravljat z mišljenjem, da ti ga bo napolnila avantura. Škoda, a lej: tvoje je.
Življenje je avantura.
odvisno kakšna je in kakšne so lahko posledice
Šibam v gmajno za gobami stikat! Tudi to je avantura!!
Če te prav razumem si moški in iščeš moškega za avanturo :)?
Ne, žensko
A res žensko? Sem razumela, da moškega. Je potem pa te povabim na skok s padalom iz aviona, kaj praviš, dobra avantura, a ne?
Tole čisto drži: najdeš spotoma take poti, ki niso še nikjer vrisane. 🙂 In ker ne pišeš, da greš po gobe – saj greš stikat za njimi – si zadovoljen tudi, če (slučajno) prideš nazaj s prazno košaro. A polno glavo vtisov in prezračenimi možgani …
Skok brez padala
Sem za, kje in kdaj
Letališče Slovenj Gradec recimo. Če si seveda mene spraševal. Cene pa so tam nekje 180€.
Ti pa nisi poceni :-))))
Ne, skoki s padalom so res dragi. Brez padala je ceneje 🙂
In če ti je všeč, ti v drugo ne bo treba nič več plačat. 🙂
Kaj misliš, da si bo naš avanturist upal skočit s padalom, kaj praviš Marko? Brez si ziher ne bo upal :).
Sem že skakal, nekaj bolj….
Avanturist, torej ali si za skok s padalom v tandemu na SG letališču ali ne? Samo verjetno ti bodo dali inštruktorja zraven. Mogoče boš imel srečo, da bo inštruktorica.
Sem pa mislil, da se mu boš ti ponudila za tandem? Ah saj vem. Da se ne, gre pripisati tvoji skromnosti. :-))))
Kaj pa ti a si za skok v neznano
Ponudila za tandem? Ha, ha, ha, jaz nisem inštruktorica. Jaz bom skočila v tandemu ja, ampak z inštruktorjem, ne z avanturistom. Skromnosti?
Dragi avanturist, če iščeš punco za skok v neznano, sem jaz pravi naslov…. Postavna, mikavna, zabavna…:)
Nisem zasledila tvojega odgovora na moje vprašanje.
Kaj pa ti a si za skok v neznano[/quote]
A kako do tebe….
Kam pa pridemo, če bi za vsak skok potrebovali inštruktorje? Sicer pa inštruktor ali avanturist je popolonma vseeno. Z obema je takšna (na)veza preveč v luftu. :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.