Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški oven – kakšne izkušnje imate z njimi?

Moški oven – kakšne izkušnje imate z njimi?

Malo za hec, malo pa zares – zanima me, kakšne izkušnje imate ženske z moškimi ovni, tako v ljubezenskem kot prijateljskem smislu? Meni delujejo na začetku zelo zagnani, potem pa se tudi hitro ohladijo. Mislim, da jim manjka vztrajnosti.

Slišal sem že, da je kak moški nategnil ovco, da pa zdaj že ženske tekajo za ovni, to pa še ne. 🙂

Čustveni, ampak nazenesljivi, nepredvidljivi, slabi ljubimci… skratka tako kot si napisala v začetku na polno, potem pa nič od nič…. prizadenejo na polno, brez razmišljanja. 🙂

Pol pa še dobro, da nisem oven. Da bi se tako grdo obnašal in tega sploh ne bi mogel spremenit. Uhhh… 🙂

Hehehe …. Marko, katero pa je tvoje znamenje?

V zivljenju sem imela opravka z dvem.. Skupne lastnosti.. Zeloooo sta se potrudila, da sta me dobila, romantiki, vztrajni, na polno.. Prvi je postal fant, ki pa me je nato zacel zanemarjati oz. je letal za vsem kar je bilo mozno. Ko pa sem ga odstavila na hladno, je se dve leti letal on za mano. Drugi- on me ni dobil v svoje mreze, ker se predno bi me lahko, me je cez noc globoko prizadel in razocaral. A naslednje jutro kot da se ni zgodilo nic, on veselo naprej. Opravicil od ovnov ne dobis, so ful nezanesljivi, ne ves kaj se jim plete v glavi, v enem trenutku tako, naslednjem tako.. Ce imas obcutek, da letas samo za njim, on pa nic, preizkusi ga.. Ne pisi, ne klici… Se bo javil, ce ima se kaksne namene , seveda v stilu, kot da sta se pogovarjala pred uro.. Strastni, zanimivi, viharni, neresni… Tako na hitro..:)

Potrebuje ob sebi enega resnega, umirjenega, zanesljivega in ne prešibkega partnerja, ki ga bo brzdal, ko bo treba…

… in mu odpuščal s strtim srcem vsakič, ko ga bo vihravo odneslo po svoje.

Ne čutim nobene privlačnosti posebne s tem znamenjem. Imela dva moška smo samo na zmenke hodili obadva ovna. Nekako skupaj sploh nismo pasali, dokaj hladna sta se mi zdela obadva. Sama sem škorpijon. Kakor sem brala so ovni kot ognjeno znamenje bolj kompatiblini z levi in strelci. Samo sončno znamenje je premalo je pomembno tudi kaj je oseba v ascendentu, kje ima luno, kje venero, mars, itd…Na slepo po samo glavnem znamenju je pa res težko reči na prvo žogo mi pa res niso bili preveč kompatibilni.

No se kr strinjam s tem, sicer sem jaz levinja in nism pretirano mirn in tih človek…. Ampak moj ovenček je ljubezen mojega življenja še zdaj po tolkih letih. Je prava seks mašina proti drugim – morda je od začetka rabil malo spodbude ampak še zdaj me rad preseneti z čim novim. Morda imam srečo ampak mislim da me obožuje in da mu na kraj pameti ne bi prišlo pogledat za drugim krilom. Nočem naju poveličevat ali kakor koli hvalit, ampak mislim da je moj ovenček pravi zame tavno toliko kot jaz zanj:)
To je moja izkušnja, je pa res da sem z ovnom vajena živeti ker je tud moj oče oven… 🙂 So zanimivi ljudje, trmasti, strastni, če ni po njihovo hitro obupajo ampak če jih znaš motivirat najdejo novo rešitev 🙂 Spoznaj človeka, ne sodi ga po naših izkušnjah… Če ti že znakovna ujemanja pomenijo več kot samo razvedrilo lahko (tudi na Mon-u preveriš mislim da je oseba Cicy se s tem ukvarjala) preveriš na spletu ujemanje znamenj:)

No se kr strinjam s tem, sicer sem jaz levinja in nism pretirano mirn in tih človek…. Ampak moj ovenček je ljubezen mojega življenja še zdaj po tolkih letih. Je prava seks mašina proti drugim – morda je od začetka rabil malo spodbude ampak še zdaj me rad preseneti z čim novim. Morda imam srečo ampak mislim da me obožuje in da mu na kraj pameti ne bi prišlo pogledat za drugim krilom. Nočem naju poveličevat ali kakor koli hvalit, ampak mislim da je moj ovenček pravi zame tavno toliko kot jaz zanj:)
To je moja izkušnja, je pa res da sem z ovnom vajena živeti ker je tud moj oče oven… 🙂 So zanimivi ljudje, trmasti, strastni, če ni po njihovo hitro obupajo ampak če jih znaš motivirat najdejo novo rešitev 🙂 Spoznaj človeka, ne sodi ga po naših izkušnjah… Če ti že znakovna ujemanja pomenijo več kot samo razvedrilo lahko (tudi na Mon-u preveriš mislim da je oseba Cicy se s tem ukvarjala) preveriš na spletu ujemanje znamenj:)[/quote]

hehe, da nisi ti žena mojega ljubimca? tudi ona je lev, tudi on je oven, tudi ona razlaga okoli, da njen pa že nikoli ne bi, doma igrajo srečno družinico s hišo, dvema otrokoma, psom…..njen pa že štiri leta zvesto prosi za seks pri meni. Strasten pa je, to imaš pa prav.

Verjetno tudi pes igra srečno družino, goni pa se pri sosedovi kuzli?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je moja izkušnja, je pa res da sem z ovnom vajena živeti ker je tud moj oče oven… 🙂 So zanimivi ljudje, trmasti, strastni, če ni po njihovo hitro obupajo ampak če jih znaš motivirat najdejo novo rešitev 🙂 Spoznaj človeka, ne sodi ga po naših izkušnjah… Če ti že znakovna ujemanja pomenijo več kot samo razvedrilo lahko (tudi na Mon-u preveriš mislim da je oseba Cicy se s tem ukvarjala) preveriš na spletu ujemanje znamenj:)[/quote]

hehe, da nisi ti žena mojega ljubimca? tudi ona je lev, tudi on je oven, tudi ona razlaga okoli, da njen pa že nikoli ne bi, doma igrajo srečno družinico s hišo, dvema otrokoma, psom…..njen pa že štiri leta zvesto prosi za seks pri meni. Strasten pa je, to imaš pa prav.[/quote]

Upam, da si zelo ponosna s tem življenjskim dosežkom, da se pečaš z vezanim človekom…nekateri ste zadovoljni z malim oz primarnim pa nima veze od koga ali čigavo je, še manj če se sme. Bruh!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

hehe, da nisi ti žena mojega ljubimca? tudi ona je lev, tudi on je oven, tudi ona razlaga okoli, da njen pa že nikoli ne bi, doma igrajo srečno družinico s hišo, dvema otrokoma, psom…..njen pa že štiri leta zvesto prosi za seks pri meni. Strasten pa je, to imaš pa prav.[/quote]

Žau sem jaz napačna levinja za tvojega moža 😀
Jaz sem sicer res ženska, punca in sestra in marsikaj ŽENA pa še ne – tko da ne draga Pandora1 na (ne)srečo nisem jaz taprava 😀 daj reci samo da ima ta tvoja levinja očeta ki je tud oven 😀 potem se bom ressnično nasmejala 😀
No in zakaj potem ne zamenjate partnerjev, če ga imaš tudi ti morda- morda bi bila to prijetna popestrirev 😀

http://sonce-morje.blogspot.com/2011/12/horoskop-za-leto-2012.html
Zelo zanimiv horoskop;

sem prebrala samo za ovne, in citiram en odstavek. Ne morem si kaj, da ne bi:))) Točno to se je zgodilo enemu ovnu v letošnjem letu…. rečem lahko le: škoda da si ni prebral tega horoskopa :)))))))

“Skratka letošnje leto ste predvsem ovni rojeni v 1. dekadi nagnjeni k povečani nepredvidljivosti, zato se lahko brez temeljitega premisleka poženete v vodo, kjer je najgloblja, to pa znate kasneje obžalovati. Ne zapadite še globlje.

Aja, še to… po toči zvoniti je prepozno… baje.:))))))))

Najprej navajaš, da je tip strasten, potem pa, da prosi za seks. Če nekdo tako raztura, potem ne prosi za seks, mar ne? Ti se očitno ne ceniš dovolj, da si zadovoljna s “polovico” moškega. On ima pa kar dve ženski. No, morda niti nimaš te polovice, ker ni nujno, da si edina ljubica. Kar seješ, to žanješ. Kar delaš drugemu, se ti v enaki obliki povrne.

Grem stavit, da se je to zgodilo vsaj polovici ljudem v tem letu. Saj si to prispodobo z vodo itak lahko predstavlja vsak po svoje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Grem stavit, da se je to zgodilo vsaj polovici ljudem v tem letu. Saj si to prispodobo z vodo itak lahko predstavlja vsak po svoje.[/quote]

A tebi tudi? :))))))

Sigurno v kakem trenutku. Meni se sploh ne zdi nič slabega, če se brez premisleka poženeš v vodo, ki je globoka. Bolj nevarno se mi zdi, da se poženeš v plitvo. 🙂

O, glej, glej, kako navdušena prostovoljka 🙂

No in kaj se ¨mojih¨ dveh ovnov tiče … tko ne iz horoskopa ampak lastnih izkušenj 😀 Moja dva ovna (oče in fant) ma to imajo takšno srečo da se jima vedno pripetijo takšne nesreče, ki se lah zgodiijo res samo nerodnim ljudem in se moreš poleg prav nasmejat kakšno srečo imajo… oče popolnoma trezen in vse se zaleti v vrata od avta tako zelo da si preseka (morda ni najboljši izraz) kožo nad obrvjo in je blo potrebno šivat, fant si pripre prste v avto skoraj tako kot da bi jih nastavil med avto in vrata in zaprl ma vse po nesreči… 😀 Mislim da z ovni nikoli ni prav dolgčas – razen ko imajo obdobje lenobe ko se jim ne da prav nič. Ma res so super prikupni ljudje – meni seveda. 🙂

Kakšne veze ima nesreča, če imam oči, sam pa se zaletim v nekaj, kar imam pred sabo? Ni to samo moja nepazljivost, nepozornost? Ima prste vmes višja sila, ki mi odpre vrata tik pred zdajci? 🙂

Višja sila ti zamegli pogled, da ne vidiš kar drugi vidijo…. 😉
Garant si trojček, ker to se njim redno dogaja…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Trojček? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close