Lani Borut NESPOSOBEN, letos ga hocete za predsednika??? WTF?
da kar takoj povem, ne, ne hodim na volitve, dol mi visi. do tal!
zato me zanima, zakaj se je lani tolklo po pahorju, zavrnilo 3xNE referendume, povsod pljuvalo, unicilo vlado…itd.. A predsednik bo pa ok, bo obrnil karakter cez noc?
pa zakaj ce ste ga lani pljuvali ga letos volite? kratek spomin? mar bi sel zver v drugi krog..
svasta. razocaran total!!!!
Pomiri se. :)) Ni enako biti predsednik vlade ali predsednik države, ker nimata istih pristojnosti. Pri slednjem gre bolj za reprezentativno funkcijo. Kot predsednik vlade se je moral Pahor prilagajati drugim koalicijskim strankam. Žal je padel precej pod njihov vpliv. Morda bo tokrat drugače. Očitno ljudje tako mislijo. Poleg tega ni bila nevemkakšna izbira na letošnjih volitvah in v očeh volivcev Pahor ni tako sporen politik. Če bo on postal predsednik, lahko upamo, da ne bo ponavljal napak iz časa, ko je bil predsednik vlade. Morda se je le nekaj naučil. :))
Mogoče se ja pa tudi Pahor od lani kaj naučil in bo sedaj ravnal drugače. Njegov značaj se itak nikoli ne bo spremenil, njegovo mišljenje in s tem poteze se pa lahko. Čeprav ga nisem volil. 🙂
Glej Pahod je poklicni politik. Vse življenje dela v politiki, nič drugega ne zna počet. To pomeni, da ga bomo gledali v politiki, dokler ne gre v penzijo, kar pa ne bo še tako kmalu.
Dokazal je, da v operativni funkciji ni najbolj sbosoben (če želimo res biti prijazni in nežni…). Zato verjetno večina meni, da v reprezentančni funkciji bi se bolje obnesel (beri ne bi delal škode, kot jo dela sedanji, to je pa za Slovenijo že kar dosežek…:)). Lep je, prijazen tudi, se zna obnašat za silo… Skratka, če ga moramo že plačevati, da nekje “je”, je to zanj idealna pozicija 🙂
Evo, Pandora1 predstavlja klasičen model slovenskega volilca. Nasploh imam občutek, da večina volilcev deli mentaliteto žensk, ki celo življenje vztrajajo v zakonu s pijanskimi nasilneži. Vedo, da jih življenje z njimi uničuje, ampak po vsakem “padcu po stopnicah”, ko jim vse pravi, da bi morale napravit radikalno potezo in spakirati kufre od njih za vedno, vsakič najdejo kakšen trapast izgovor v smislu: “saj, ko ne pije, je pa čisto v redu,” “saj mi je zadnjič obljubil, da je bil ta izpad res, čisto res zadnji, in se bo zdaj res poboljšal,” “saj sem bila sama kriva,” “saj ni tako slab, dati mu moram še eno priložnost,” in blablabla… Tako kot te ženske je tudi mnogo in preveč volilcev nezrelih, čustveno hendikepiranih, strahopetnih, večno podrejenih in tudi resnično neumnih.
…je tudi mnogo in preveč volilcev nezrelih, čustveno hendikepiranih, strahopetnih, večno podrejenih in tudi resnično neumnih. …
am…pojasni? kaj to pomeni?
jaz mislim, da bo pahor res dobil te volitve..takoj zaposlil rupla, pomilostil jano ce ga zaprejo zaradi patrije..
najbrz obiskoval od dalajlame do obame in hollywood, evropske opere…cannes..itd.. skratka mamo novega kennedya!
pa mejte ga:)
drgac je fejst decko. sam prevec misijonarski. ne gre to tako v politiki, en mandat bo mel nic vec.
Pahor je clovek, ki se lahko obda z energijo, ki ljudi potegne, to je super.
Vendar ga jaz ne bom volila.
cel njegov neuspel mandat me je spominal bolj na mati, katere moz zlorablja njeno hcer, ona ve, a molci.
Zatiskal si je oci, dovoljeval vse, drzava pa je propadala, se vec, hijene so jo prevzele.
ne vem, pri meni nima vec sans. to pomeni “dojet”.
nocko*
Prvič nisi razumel(a) pandorinega posta, drugič pravilno slovensko je pač volivci (ne vem, ali si je tako težko zapomniti teh nekaj izjem, ko zgleda, da imamo posluh za jezik tudi bolj ženske… hja vsem bog vsega ni dal, nekatere je pustil brez sploh česarkoli…tretjič, paco ima žal najbolj prav– v slovenci nimamo pravih ljudi oz rabili bi nekoga, da bi nam vladal od zunaj, bi se pod njegovo šibo pol bolj povezali…
Sicer se pa meni borut sploh ne zdi tako slab, odkar sem ga začela gledati na malih ekranih še kot otrok, sem vnjem videla nekoga, ki je strpen, ki je povezovalen, ampak ne deluje pa mlačno. Zdaj je res začuda poln neke vsesplošne modrosti in neumno mi je recimo to, da je po defaultu lep, pa še to zdaj postaja postaran otrokec… še dobro cccccc in če moram izbirati med njim in med nekom, ki ga podpira stranka prebeglih poslancev in njihov predsednik, en največjih gospodarskih kriminalcev pri nas… heh ne vem no…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Če greš na volitve in izbereš enega izmed kandidatov, to ni noben izraz akcije, ampak pasivnosti.
Vsa obstoječa garnitura, prav tako tudi Pahor, je spravila Slovenijo na rob bankrota in ustvarila največjo brezposelnost. Bankirjem in tajkunom so omogočili, da so pokradli več kot 10 miljard….
Zato iti na volitve ni nobena akcija…Akcija bi bila, da bi se nas par tisoč ljudi organiziralo ter uničili to bando lopovsko.
Zmagovalec na volitvah pa je itak Chuck Norris.
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=172701
Zkaj se je vse to dogak+jalo o čemer pišeš? ker so tako levičarske kot desničarske stranke računale z predčasnimi volitvami, ker je stara levica potegnila velikonočnega zajčka iz klobuka(Jankoviča) in računala na prevzem na oblasti, kar bi se dejansko zgodilo če ne bi bili tako nesposobni in so prepustili zmago Janši, ki zna z radikalno politiko strniti vrste..Pahor ni nesposoben, je pa zelo naiven in , kar je novost v naši politiki, verjame na besedo, poleg tega so mu prikrivali podatke o stanju bank in še čem….lahko rečem , da je Pahor še edini politi ki mu lahko rečemo da je obdržal kredibilnost in stoji za tem kar reče…Z
demokratvedno -domokratvedno….najprej kur*caš, na koncu pa nam poveš naj bi zmagal zver…ej, to pa ne gre !
Na volitve ne hodiš, pamet pa znaš solit.
Da te malo spomnim-VSE 3 REFERENDUME je zrihtal Janša in nihče drug.
Pahor ni maščevalen in bo kot predsednik povezal tvoje domokrate in naše demokrate.
Če greš na volitve in izbereš enega izmed kandidatov, to ni noben izraz akcije, ampak pasivnosti.[/quote]
Ti bereš kdaj sam za sabo? Pasivnost je zate, če aktivno nekaj narediš? Kaj pa je potemtakem neudeležba volišč? Blazna podtalna akcija? haha
Resno, nekaterim se zdijo pravice, ki jih imajo zdaj, povsem samoumevne, od pravice do splava dalje. Tudi prav. Samo potem NE jokat, da imamo državo takšno kot jo imamo. Najbolj so glasni pa itak tisti, ki na volišča ne hodijo. Res, sami filozofi bodo zbudili državo …
Če greš na volitve in izbereš enega izmed kandidatov, to ni noben izraz akcije, ampak pasivnosti.[/quote]
Ti bereš kdaj sam za sabo? Pasivnost je zate, če aktivno nekaj narediš? Kaj pa je potemtakem neudeležba volišč? Blazna podtalna akcija? haha
Resno, nekaterim se zdijo pravice, ki jih imajo zdaj, povsem samoumevne, od pravice do splava dalje. Tudi prav. Samo potem NE jokat, da imamo državo takšno kot jo imamo. Najbolj so glasni pa itak tisti, ki na volišča ne hodijo. Res, sami filozofi bodo zbudili državo …[/quote]
Krivokljunka, zdaj se pa ti malo umiri. :))
Glej, če si lačna in bi rada jedla sveže pečen kruh, na izbiro pa ti dajo 3 različne vrste dreka. Kako boš zdaj z izbiro enega od teh drekcev, kar je zate akcija, prišla do svežega kruha?
Sicer jaz ne pravim, da je na izbiro le drek, ampak nekateri pa tako vidijo in tega ne moreš spremenit. To je resnica. 😉
Glej, moraš razmišljat strateško. Ta država voli levo, in ne desno. Če Peterle ni bil izvoljen, potem je to dovolj jasen dokaz, da je država toliko na levi, da desnega kandidata za predsednika države ne (z)more izvoliti. Če bi šel Zver v drugi krog, bi gledali Danila še za naslednji mandat.
Tako kot pravi Paco … gre za odločitev za manjše zlo…
Resno, nekaterim se zdijo pravice, ki jih imajo zdaj, povsem samoumevne, od pravice do splava dalje. Tudi prav. Samo potem NE jokat, da imamo državo takšno kot jo imamo. Najbolj so glasni pa itak tisti, ki na volišča ne hodijo. Res, sami filozofi bodo zbudili državo …[/quote]
Krivokljunka, zdaj se pa ti malo umiri. :))
Glej, če si lačna in bi rada jedla sveže pečen kruh, na izbiro pa ti dajo 3 različne vrste dreka. Kako boš zdaj z izbiro enega od teh drekcev, kar je zate akcija, prišla do svežega kruha?
Sicer jaz ne pravim, da je na izbiro le drek, ampak nekateri pa tako vidijo in tega ne moreš spremenit. To je resnica. ;)[/quote]
Marko pretiravaš, kot vedno.
Sicer pa ti rad filozofiraš… Zakaj nisi na MONu zbral potrebne podpise za kandidaturo… da bi lepše dišalo na lističih?
Se pa strinjam s Pacom.
tisti , ki vidite v predsedniških (al v kakšnih drugih) volitvah zgolj to, da izbirate med večjim in manjšim zlom, se dajte vprašati zakaj sploh volite. V takem primeru je bolje se ne udeležiti volitev in s tem dati jasen signal tisitm ki vladajo in tistim , ki si želijo vladati.. ta izbira med večjim in manjšim zlom je zgolj odraz mlačnosti volilnega telesa, ki ni sposobno dati jasnega signala da mu je dovolj načina kako se vodi državo…
Kot vedno, v tvojem svetu a ne? 🙂 Mogoče pa ti narobe dojemaš, kot “vedno”? ;)[/quote]
V mojem svetu nikogar ne naslavljam drekom, za razliko od tebe. U get the point?
Kot vedno, v tvojem svetu a ne? 🙂 Mogoče pa ti narobe dojemaš, kot “vedno”? ;)[/quote]
V mojem svetu nikogar ne naslavljam drekom, za razliko od tebe. U get the point?[/quote]
No, saj sem vedel, da nisi dojela.
Forum je zaprt za komentiranje.