Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bogatiaši, ki so škrti…

bogatiaši, ki so škrti…

…kako ženska pripravi bogatega ljubimca, da jo tudi materialno/finančno podpira?

Začni delati, da boš imela več kot on. Pa ne boš imela potrebe, da bi ti dajal nekdo materialne dobrine.

Zagrozi mu, da bo prišla malo na dom obiskat njegovo ženo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po moje ne bi smela imeti pretežkega “dela”, če gre za ljubimko oz. ljubico.

Ljubica sama po sebi (v nasprotju z ženo) predstavlja nekaj “več”, “boljše”, bolj zaželeno, cenjeno…

Ljubica sama po sebi (v nasprotju z ženo) predstavlja nekaj “več”, “boljše”, bolj zaželeno, cenjeno…[/quote]
Razen, če je ljubic več in ni prva na seznamu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ljubica sama po sebi (v nasprotju z ženo) predstavlja nekaj “več”, “boljše”, bolj zaželeno, cenjeno…[/quote]
Razen, če je ljubic več in ni prva na seznamu. :)[/quote]

:)))

Pa to je potem že kar harem…

Ja, potem pa res tudi ljubica ni nič oz. manj kot žena. Vsaj v naši kulturi.
Potem ostane ženski samo še to, da je zaželena a ne dobljena…

V tem primeru je žena lahko odaliska in jih streže. 🙂

Vseeno je pa ena “najdražja”, tista, ki ga največ stane….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobra ljubica poskrbi za “odvisnost” od odnosov in zato je marsikateri ljubček pripravljen iti tudi na kolena:). Očitno nisi tako zanimiva zanj. Next time:).

Yep, se strinjam. Najdi drugega bogataša in pred tem preberi Šeherezado 🙂

NAJPREJ moraš pobrati diamante. Potem šele opraviš svoje ženstveno poslanstvo.

Če je škrt, ga ne boš spreobrnila, verjetno zato tudi ima, ker je škrt. V končni fazi je potem vseeno, če si z revnim, morda ti bo tak še več nudil kot tak škrtun.

Mogoče nisi tok vredna. Preveriš tako: dragi, če me ne začneš finančno podpirati, grem. Zahtevam npr 500 eur mesečno. Potem boš videla, ali si vredna tega denarja, ali ne. Samo pazi….rezultati znajo pretresti :))))

Nikak. On podpira ženo in otroke, tebe fuka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close