nov tip
v študentskem domu sem včeraj spoznala tipa, ki mi je zelo všeč (ne le vizualno, ampak tudi osebnost in zdi se mi, da imava veliko skupnih interesov). njegov prijatelj mi je po 3 urah skupnega druzenja povedal da sem mu všeč…. vendar v celem večeru in noči (skupaj smo bili vzunaj do jutra) ni naredil nič, mogoče se je malo več pogovarjal z mano kot z drugimi…. danes mi ni poslal na fb friends invitation, mi je pa napisal privat sporočilo da roštilj odpade ker je bil dež (včeraj smo se zmenili)….
tip mi ne gre iz glave, po drugi strani se mi pa zdi vse skupaj malo čudno. kdo bi vedel, kaj imajo tipi v glavi…. a mi lahko kakšen tip razloži? 🙂
Tukaj je verjetnih več razlag. Ena bi bila recimo, da se enostavno ne zanima toliko kot bi ti rada, torej da si mu všeč kot frendica ne kot punca. Potem druga možnost je da je tip sramežljiv in bi te najprej rad bolj spoznal. Tretja možnost je da sploh ne išče punce. Vseeno se mi čudno zdi ko ti je poslal obvestilo da roštilj odpade, če bi bil jaz res zainteresiran za žensko bi te povabil recimo nekam na drinko namesto roštilja. Mogoče počakaj še malo kakšen teden, če ne bo nekega pravega interesa od njega pa pusti stvar pri miru ker se po vsej verjetnosti ne zanima zate. Pa tudi to da tip ni pokazal nekega večjega interesa ko ste bili skupaj v družbi bolj nakazuje na to sa se zate zanima bolj za frendico. Skratka počakaj še kakšen teden če ne bo prišlo nič od njega pusti stvar pri miru,.
nisem napisala tudi tega, da trenutno sem v zvezi katera ni ok in katero nameravam prekiniti (me je sam vprasal ce imam fanta pa sem mu razložila zadevo), druga je pa ta, da mi je njegov kolega rekel da sem mu vsec in se zanima zame, da je resen in da je ful vredu itd tip… da če imam probleme s fantom ga naj pustim in probam s tem ta novim… ne vem zakaj bi mi to govoril njegov kolega kar zako malo za BV…. njegov kolega mi je gto rekel po 3 urah druženja, potem smo bili skupaj še nadaljnih 5 ur- mogoče mu nisem bila vsec za pogovarjat, vendar meni se zdi da sva se res zelo ujela in ne vem če sem se s kom že bolj.
ne vem a naj mu jaz kaj napišem…ali naj pustim zadevo?
Ti najprej “popucaj” tisto za nazaj potem odpiraj “nove fronte”. Če bi to bilo že urejeno bi verjetno kazal še kaj več zanimanja, dokler pa to ni pa “v redu fantje” ne hodijo drugim v zelje….. 😉
Aja no to je pa druga stvar, če si še v vezi in ta novi tip to ve, seigrno se noče vmešavati in išče ženske ki nimajo “prtljage” in neke drame v lajfu. Tako da ti najprej končaj s svojim sedanjim tipom in potem išči druge oz. poskusi pri temu , ki ti je všeč. Verjeto si ta tip , ki ga zanimaš in ki je tudi okay po pričevanju tvojega frenda misi da si playerka zato se ni hotel nadalje zanimati zate.
Moraš mu že nakazati, da si mu všeč. Vlasih je to porebno precej očitno, da jim “kapne”. 😀
Jaz bi mu s pečice prinesel največji kotlet, mogoče bo pa takrat pogruntal? :)[/quote]
matjaži, da nisi ti ta “nov tip”, zdaj pa punco nagovarjaš naj te osvaja na vse načine… še kotlete bi rad jedel :)))[/quote]
Bibitka, pri tebi bi uporabil drug pristop, prinesel bi ti čevapčiče s ptujsko rdečo čebulo. :))
matjaži, da nisi ti ta “nov tip”, zdaj pa punco nagovarjaš naj te osvaja na vse načine… še kotlete bi rad jedel :)))[/quote]
Bibitka, pri tebi bi uporabil drug pristop, prinesel bi ti čevapčiče s ptujsko rdečo čebulo. :))[/quote]
S čebulo pa se mi ne bi prikupil, pa četudi je ptujska in rdeča. :))))
Joj, no kaj trabunjate jasno je kaj se dogaja. Ženska je že v vezi, torej ni uradno samska je v slabi vezi ki je ne zna, ne zmore oz. še razmišlja o tem kako končati. Ta tip za katerega se zanima ve da ženska ni samska in valda ne bo rinil vanjo. Po domače povedano je pri njemu že popušila če bi bila pametna bi temu sedanjemu tipu dala nogo in potem za temu novemu skakala. Je vsaj lekcijo za naprej dobila da naj si raje počisti svoj shit do konca potem pa skače za drugimi. Ta tip je pa pameten da je ne *ebe več, ker si želi žensko ki je uradno samska očitno noče drame. in si želi žensko s počistenim podstrešjem.
Forum je zaprt za komentiranje.