Ali nam šušteršič laže
Po pop tv je povedal da se bo jeseni treba zadolžiti za pol milijarde ker toliko naj bi mankalo v proračunu in da ni nobene panike da bi bilo treba zaprositi za pomoč, to je bilo ene tri tedne nazaj. Prav tako pa janša in vlada govori da bo jeseni zmanjkalo za vse če ne bo varčevanja, torej ali nam lažejo.Jeseni to je septembra, se pravi september oktober november december to je štiri mesece, plače javnih na mesec stanejo 360 milijonov, penzije okoli 400 milijonov in sociala okoli 300 milijonov to je skupaj na mesec ena milijarda krat štiri mesece je to štiri milijarde, a sem prav izračunal, potemtakem je luknja velika štiri milijarde in ne pol. ali nam lažejo kot ciganje.
Manjka, manjka….samo, če nam bo kdo sploh še hotel posoditi, obresti bodo pa itak nečloveške.
Veš verjetno, kako je doma. če ni, ni. Pa tudi če je bilo, pa je ata vse zapil ali pa če so vam lopovi iz kevdra pokradli, kar ste šparali desetletje, ste praktično lačni, ker vam dobre tete nočejo več posojati, ko pa vedo, da tega denarja nikoli ne boste v stanju vrniti.
No, tule bomo mi verjetno jeseni, bo treba prilagoditi vse naše potrebe naši denarnici.
Vem pa, da ni in me je strah, kaj bo. V glavnem, nič lepega se ne obeta.
Lažejo!
poglejte si prispevek na foromu Janaša in boste videli, da je vse skupaj en sam nateg.
Politika in sindikati pa zelo zelo sodelujejo, saj jim sindikati ponudijo najslabše možne varijante kako spraviti na kolena že tako revne. Ne si metat pesek v oči, da sindikati delajo za delavce. Ne more se nekdo borit za revnega delavca saj je njuno razmerje med plačami 5:1 (5 delavčevih plač/1 sindikalno). Kaj pa ve’ nekdo o tem kako preživeti z 587€/mes, če ima 3.500 plače+2-4.000 sejnin, potnih stroškov…tu ni logike.
delavci smo ostali sami! Rosa Luxemburg se obrača v grobu, pa verjetno še kdo.
micci 2, ne vem o čem ti to pišeš meni 🙂 bognedaj še kaj risati, ker potem bi šele bil kaos 🙂
Če se tvoje pisanje nanaša na moj odgovor Robiju…. jaz sem izhajala iz enotnosti naroda… slovenskega … sem mislila prilepit, pa ne bom… poglej sskj pa boš mogoče razumela, kaj sem imela v mislih 🙂
drugače pa pri nas je bil dežek in je fajn osvežilo 🙂
Aha, ne morem si kaj, da ti ne povem….. to o čemer ti pišeš tukaj gor micici, to je enakost (seveda smo enaki) in ne enotnost 🙂
pa saj si menda že ugotovila :))))))[/quote]
bibi
Nikjer v naravi ne obstajata 2 enaka primerka v ničemer, to obstaja samo v proizvodnji. Če bi kdaj delala tam bi vedela, da je enakost povzročena samo s pomočjo človeka in stroja, tudi ročni izdelki izdelani po kalupu so si le podobni in ne enaki. Lahko pa se odločimo in smo samo enotni-to je pa lahko naša prednost ali slabost. Pa še to: Sava res ne teče v hrib, Soča pa… nemogoče, da bi bila jaz ti ali kdo drug 🙂
Saj ni treba VERJETI. Dovolj da se malce zgodovino pogleda…
Al pa ta forum prebere. Bog ne daj, da bi kdo imel kaj več kot jaz, pa bil bolj uspešen kot jaz, pa da ga mož/žena ne bi varal(a) kot mene, pa da bi bili njegovi/njeni otroci bolje vzgojeni kot moji. Če ni točno tak kot jaz, dajmo ga takoj na grmado… Razen če seveda je bolj ubogi kot jaz. Potem pa naj kar bo, da se jaz počutim bolje in več vrednega…
Žalostno, res.
toplo priporočam
Pa čujte Slovenci. Pa Janševa Urška nije baš tak jeftina. Pa ne kupuje ona maramice za 0.99€, cipele za 19.99€, haljinu za 39,99€, najjeftiniju kozmetiku itd… Ona treba…i treba toga puno. Pa kad Janez ne može treba nabaviti mladiče koji mogu..dugo i bez prestanka. Pa i Jet set košta dragi moji, milijune. Privat klinike pa pogotovo.
Ona je baš dobro znala za koga se udala. Nije ona bez veze dr.,
Skupo bude vas koštala ova dvojica!
toplo priporočam
http://www.dnevnik.si/objektiv/intervjuji/1042547205%5B/quote%5D
Joj, a tole žensko poznaš? Ali si kdaj brala njene kvazi znanstvene prispevke? Malce poglej, kaj počne z viri, ki jih uporablja. Popolnoma sprevrže misel avtorja, jo uporabi popolnoma napačno in na koncu dokaže, da je morje oranžno – ko vendar vsaj butec lahko vidi, da je modro.
Tako da ima vse mogoče neverjetne teorije na čisto vsakem področju, ki se ga loti. Seveda nič od tega ni uporabno v realnem svetu 🙁
Ali nam dr[sub](ek)[/sub] ekonomskih znanosti laže? Hm, triky vprašanje, mene bolj skrbi to, da sem že v večih njegovih intervjujih opazila, da pogosto pomeša pojme oz ne zna se postaviti za svoj argument (katerega revež tudi večkrat nima), grozljivo mu primanjkuje avtoritete in odločnosti, ravno tako ob ključnih vprašanjih daje vtis človeka, ki ne ve kaj govori, tako da zame ni verodostojen iz navedenih razlogov in ne zato, da bi lagal ali pa ne…kljub mojemu zavedanju, da je laž temeljna kompetenca SLOVENSKEGA politika 😉
Pandora te ženske žal ne poznam. Ker pa je moje delo precej arhivsko in berem stvari skozi celotno zgodovino pa se strinjam z njo v tem smislu:
– Evropa je po vojni razvila močno industrijo, ki pa jo je s časom pričela seliti v “nerazviti” svet z namenom, da se razbremeni zaposlene in skrajša delavni čas. Kot navaja Koroščeva v Evropi je dela za vsakega odraslega za 20-26h/teden ostalo pa si posameznik prilagaja sam. In s tem se popolnoma stinjam. Če bi delali samo toliko časa bi lahko delali vsi od mladih do starih in tudi več časa bi imeli drug za drugega.
– poleg tega se strinjam s predlogom, da pri nas dobi vsak 300€ žepnine neglede na to koliko je star in, da se ukinejo določene subvencije, kot so otroški dodatek (ki pa so ga že ukinili brez 300€ dodatka). Razviti bomo morali drug odnos do dela, kajti delo ni samo to, da delaš na tekome traku delo je tudi to, da bereš pravljico v parku mimoidočim otrokom, nastopaš v gasbeni skupini, plezaš na 7.000 višne. Spoštuje se pa samo delo, ki je šefovsko v neki proizvodnji. Jaz pa mislim, da vsi delamo in od tvoja ura dela/življenja ni več vredna od kogar koli drugega. Poglej si dokumentarec o Bogoti. V službi si lahko direktor, čistilka ali karkoli, na cesti si pa samo človek. Mi smo pa tudi na cesti to kar počnemo v službi in ne ljudje.
– Kar pa je najpomembnejše: vsi moramo prevzeti odgovornost za krivice, ki se dogajajo posameznikom tako v družini kot zunaj nje. Za to smo odgovorni vsi! Poglej to na tak način: če vidiš, da diler prodaja drogo si kriv, če nisi nič ukrenil, da bi to preprečil v strahu, da se tebi nebi kaj zgodilo.
micci
Forum je zaprt za komentiranje.