Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gre kdo z mano?

Gre kdo z mano?

Vidim, da se kar nekaj za hribe dogovarjate, če se vam uspe kaj zmenit, nevem, a bom vprašala še jaz: gre kdo z mano to soboto ali nedeljo na malo daljšo kolesarsko turo, npr. na Bled, v Bohinj, Jezersko mogoče? Sem iz bližine Ljubljane, imam malo čez 50, kolesarim še kar, le za daljše poti ponavadi ni časa.

Ne, ne grem.

To se naredi tako, da se reče takrat pa takrat tam pa tam. Potem se pa morda še kaj pogaja. 🙂

Hvala Markiz za inštrukcije.Menim, da tudi to ne bi kaj prida pomagalo, sem bolj frišna tu, pa me je malo zavedlo tisto dogovarjanje o hribih, vidim pa, da nekega interesa za gibanje ni oz. celo zelo poudarjeno ni:)
Vreme bo, kolo imam, v nedeljo dopoldne gremo “mi trije” sigurno na turo:)

Tule gor ni ravno veliko takih, ki radi športajo tako, da bo težka.
Mogoče pogledaš na MON na potovalni del foruma, tam se da kaj zmenit. Jaz sem dobila družbo za biciklanje enkrat. Drugače pa kolesarski forumi.

Ljubljana -Šk.Loka – Železniki – Rudno – Rovtarica – B. Bistrica – Bled – Kranj- Ljubljana …. je okoli160 km, takole po spominu. Vse ostalo je le kup promera, ki me seveda ne zanima. Ampak to sem nekajkrat prevozil. 12 ur z vsemi počitki, kosilom , pivom , vodo, kakšnim čofotanjem v jezeru.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close