Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dopust za samske

dopust za samske

Sem samska in ne vem kam na dopust.
Ali obstaja kakšna agencija ali kaj podobnega, ki organizira dopust za samske?
lp

Živjo

Tud jz sem samski, imam enako vprašanje, čeprav dvomim da kaj takega obstaja…?

LP

ja pa pejta skup,a ne…..

:)))

lp,bina

Pika, pridi k meni! Imam prostor za šotor, nekaj ribnikov, ribolov je zatonj! Do prve trgovine je samo 3km. Ja na ribniku je tudi en čoln. Prepovedan je pa lov na race in kače! Okolica je primerna za dolge sprehode. Mene v glavnem ni doma. :-)))

Cena po dogovoru! (cca 150 sit na dan)

Kuhaš sama! Psa nahraniš enkrat na dan.

V priklonu

JOHANUS

No sej tale ideja od Bine pa mogoče res ni tako slaba…?
Morm pa priznt da je mal zopr če se ne poznaš, poleg tega pa še ne vem koliko je stara Pika..?

Lp.

ja bi tudi šla Pika!!!! vse prijatelce so vezane, pa s tipi skupaj grejo, jaz pa sem sama

Ja nč pol se pa kr zmenmo, pravjo da ni vredu če preveč kompliciraš…, zgubit nimamo kaj lahko samo pridobimo nove prjatle….

Ja moj kamping prenese samo 12 šotorov !! Da ne bo prevelike gužve. Bodo Hrvatje protestno noto poslal!

:-)))))))))))))))))

V priklonu

JOHANUS

Jaz sem pred leti šla sama na dopust. Z agencijo sem šla za en teden na Irsko. Zelo fajn sem se imela – potovali smo okrog, veliko smo si ogledali, zabavno je bilo -dogajanje v pubih, pa še vroče ni bilo tako kot v Slo. In nisem bila edina, ki sem sama potovala.

Letos sem spet na istem, namreč da bom šla sama nekam, in se ne sekiram kaj dosti zarad tega. Vzela bom kake počitnice na morju tko ‘Last Minute’, par knjig s sabo, ki jih potem najbrž niti ne bom imela časa odpret. Po svoje je pa tudi prednost, da se lahko čisto sam človek odloči, kaj mu paše.

Ali pa tudi jaz pridem k temu gospodu Johanusu:)))

Tudi jaz sem šla parkrat sama na dopust, ampak mi je že presedlo. Tudi potovala sem precej sama in na koncu ugotovila, da je prijetneje potovati v dvoje. Prejšnji teden sem se spet odpravila za par dni na morje in vzela s sabo kup knjig. Pogrešala pa sem vseeno koga s kom bi lahko kaj pokomentirala, popila kavo ali šla jest.
Z agencijami običajno ne hodim nikamor, ker sem bolj neodvisna oseba in grem kam me pač zanese.
Lepo je biti par dni sam, da se človek malo spočije. Tako je trenutno moje mišljenje.
Vem, da so znanke oziroma priajteljice potovale same z agencijami in se imele prav fajn. Zato se splača poskusit.
lep pozdrav vsem,
b.

Si končno spet med nami :- )))))))))

No, tudi jaz sem na istem.. kako se potem zmenimo?:) jaz sem razmišlajala, da bi šla kak last minute, v tujino, pa itak sej spoznaš nov folk in to.. lahko pa gremo tudi skupaj,ne?:)

No jst sm za, očitno je premlo zainteresiranih….??

Lp, Klemen

Samostojna, July,

drva za taborni ogenj so pripravljena!

v priklonu

JOHANUS

Klemen, kolk si pa mlad? in ostali?

Ja,jst grem pa to leto kr sama na pocitnice in le za 5 dni!
Prosim,ce kdo ve kaksno privat sobo da bi kje dalo najet!Pa,rada bi,da bi blo cimbolj v naravi,dalec od hrupa,civilizacije…Plizzzz,help!!!ce maste kaksno stevilko

Johanus-samska ?:-)))) Samo kakšen dan v letu,ko gredo otročki s starimi starši na morje,mož pa je 25 ur na dan doma.Glede drv se pa lahko zmeniva-obožujem brezina(pozimi v kaminu) .:-(((
BOGINJA ZMAGE JE ŽENSKA.
POROČENIM MOŠKIM JE TO JASNO.

July, da ne bo pomote, v prejšnjem postu sem odgovoril dvema. Torej tebi in damici z nikom Samostojna!!!!!

Hi, hi, hi, ………………..

Nobene verige nisem omenjal ! He,he.

:-))))

V priklonu

JOHANUS

Jaz pa vabim kaktero samsko staro okrog 40 let,na potep z motorjem po obali.

Ja kar zmenmo se pa pejmo , na potepe ,

bi se gotovo odlično zabavali !

Ko sem bila samska sem šla na Roglo, ker sem bolj hribovski tip in bilo mi je res lepo… Poln kufer sem imela parčkov in samskih fantov, ki bi pol po dveh pivah kar nekaj probal, če… in… Tam sem bila lepo sama uživila in res sem imela pravi dopust. Tako se prav strinjam, da včasih bi človek moral čisto sam nekam za nekaj dni… da se sprosti in navžije sam sebe.

živio, jaz sem tudi samska, stara sem 43 let, verjetno prestara, da bi me vzel na motor, ali pač?

Tudi jaz sem samska, prijateljice so vecinoma vezane.
Iscem nekoga za prijeten dopust. Taborit mogoce glih nebi sla.

LP Nena

Ste se kaj odločle,ženske?!

ja čakam da poveste kako dobro idejo..btw kolk ste mladi tlele?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close