brez spodnjega perila
mene je mama učila, da moram met zmeraj frišne gate, za vsak slučaj, če se kaj zgodi…
pa tud magnifica je mama neki v tem stilu učila. enkrat sem v sobotni prilogi brala njegov dnevnik, in je opisoval travme, ker je v beogradu ostal en dan dlje kot je nameraval in mu je zmanjkalo frišnih gat, lajfu se pa tud ni nameraval odpovedat. pa je gate od prejšnjega dne na drugo stran obrnil in se mal bolj z deodorantom pošprical.
Zakaj pa ne bi šle ven brez gat, saj to ni nič takega. Jst sm včasih brez, ko se najdeva z mojim… pol pa tko ni časa, da bi se hlače zmočile al pa umazale, ker ga tko zrajca, da moreva ponavad kar na hitro nekje opravit.
Se je pa že tud zgodilo, da so se zmočile… to pa ga je še bolj znorelo.
Je pa tud fajn občutek, ko veterček popiha…
Tako da tistim, ki vam paše, ve kar bodte brez, tistim, ki pa ne, pa pač mejte gate gor.
Smo, ko mi jih moja sleče ali pa ko grem na wc na veliko potrebo, ko sem pod tušem in še kdaj. 🙂
Alexis, vrjemi da sem mu 🙂 to mi tudi pove 🙂 Pač, nekatere ženske se dobro počutimo tudi brez hlačk. Haha, kaj se razburjaš? Zanimivo je, kako se moški hitro vzburi, ko dojame da je njegova ženska brez spodnjih hlačk 🙂 Tega, da sem brez hlačk seveda ne prakticiram vsak dan, na vsake toliko časa pa.
Pozdravčke!
Forum je zaprt za komentiranje.