Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek po 33 letu

po 33 letu

Za katere stvari je človek po 33 letu po vašm mnenju prestar?

za oznanjanje nove vere? ugibam…

za kakanje in lulanje v plenice, pitje po flaški, cuzanje staršev za denar, prelaganje odgovornosti za svoja dejanja na druge, ponavadi starše.

seveda, v primeru, da je polno opravilno sposoben.

Za praznovanje svojega 32. rojstnega dne….

Za Hello Kitty oblekce?

;-))

Za prijavo na prosta delovna mesta.

Ta je pa kruta.:) Koliko si star, če smem vprašati in kakšno sluižbo imaš?

Za nič kar mu paše!

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mam 34 let in eno majčko z mini Hello Kitty 🙂 Aja, oblekce pa res nimam 🙂

Kar poglej objave, pri mnogih piše starost do 30 ali 35 let.

Prestar za skakanje po lužah:)).

za to pa nisi nikoli prestar!

Mi nič ne pade na misel – torej le pogumno naprej – pa kaj, če ti drugi rečejo, da si prestar(a), za karkoli

to pa ne, sploh, če skakaš v dvoje je luštno 😉

morda za ponavljanje 1. razreda …

Katero starost mislis: fizicno, notranjo, srcno…

Se se najbolj strinjam, da si prestar za praznovanje 32tke…heheh Ostalo je pa samo v tvoji glavi.. toliko kot si dovolis omejevati…

to pa ne, sploh, če skakaš v dvoje je luštno 😉

morda za ponavljanje 1. razreda …[/quote]

Jaaaaa…če v dvoje, potem nisi prestar:)). Bom povedala naprej:). Sicer pa…jst lahko skačem, ker sem še mladoletna:). Morda gre lahko kdo v dvoje z mano, ker zbijam povprečje:)).

za vpis v vrtec

Jaz jih imam 46 pa še vedno betty boop majčke nosim..evo ,ko pridem domov jo takoj vržem v smeti

Ne piše, ker ne sme pisat (zaradi diskriminacije).
Je pa včasih to res pisalo v razpisih za službe.
Ampak čeprav več ne piše, je človek najkasneje po 40. letu za v staro šaro, semnapisala že ohoho prijav na razpise, imam izobrazbo, znanje … pa nobenega odziva.

Samo za tole:

20, 33, 45, 57, 83

to so samo številke, človek jim pa sam da svojo “vrednost”, eni so pri 33 bolj upokojenški kot nekdo pri 60 ali 70, tako da meni to do kdaj se kaj lahko, nič ne pomeni.
Ok ja, so neke biološke determinante, teh se ne da spremenit, in pa družbene, te pa je pol od posameznika odvisno kolk jih sprejema in kolk se jim podreja.

Razmišljam, če pride po 33-em še v poštev gumitvist in huba buba, ki daje ogroooomne balone?:) Mi zna kdo to pojasnit?:) Mislim tako znanstveno:).

odvisno od ohranjenosti kolkov in čeljustnih zgibov, a ne….

da si ne bi kaj izpahnila, saj veš…

sicer pa, pred skakanjem gumitvista si predoziraš glukozamin in voltaflex, pa ni hudič, da ne bi preživela…

odvisno od ohranjenosti kolkov in čeljustnih zgibov, a ne….

da si ne bi kaj izpahnila, saj veš…

sicer pa, pred skakanjem gumitvista si predoziraš glukozamin in voltaflex, pa ni hudič, da ne bi preživela…[/quote]

Ampak tole s čeljustjo je resnica:). Moja babi je recimo veliko žvečila in sedaj pri 45-ih ima resne težave. Uff bom upoštevala preventivo…raje to kot kurativa:). Ker posledice obrabe čeljustne kosti so hude…omejitev govora:). Najhujša kazen, ki me lahko doleti:)).

Tole z gumitvistom ne štekam:). Za kakšne vrste zdravil gre? Dobim za kolegico v lekarni brez recepta?:) Aja, saj Jaklič tala kot bonbone:). Ker ona bi res rada skakala, pa ne ve, če je to prav:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close