prstani od bivšega
Ojej, zakaj bi pa zlate prstane in verižice metala v smeti. Še napej jih nosim, saj so moji.[/quote]no ravno v smeti ne, sem za kakšno prodajo. Mojega novega zelo moti nakit od mojega bivšega, za drugo mi ni, samo en prstan mi je pa res lep, sem sama izbrala. Samo nočem ga nositi, da se ne kregam z novim. Naj še to prodam?
Jaz en prstan nosim, ker sem se navadila nanj in mi je všeč. Po pravici povedano se skoraj nikoli niti ne spomnim na njegov izvor in sem se na to spomnila šele, ko sem videla tole temo. Moj me pa v bistvu nikoli ni spraševal od kod je prišel kakšen prstan, tako da niti ne ve od kod izvira, niti ni pomembno.
Nekatere tukaj pišete kot da bi se ob pogledu na nakit vsakič spomnile na bivšega in potem obujale spomine. No, eni tako, drugi tako – sem vesela, da lahko nosim nakit brez kakšnih čustvenih pretresov, če se pa na kaj spomnim pa tud nikogar ne boli. Nisem pa na nobenega od bivših tako jezna, da bi se želela znebit vsega kar bi me lahko spomnilo nanj, to pa res.
Ojej, zakaj bi pa zlate prstane in verižice metala v smeti. Še napej jih nosim, saj so moji.[/quote]no ravno v smeti ne, sem za kakšno prodajo. Mojega novega zelo moti nakit od mojega bivšega, za drugo mi ni, samo en prstan mi je pa res lep, sem sama izbrala. Samo nočem ga nositi, da se ne kregam z novim. Naj še to prodam?[/quote]
Jaz bi v tem primeru raje prodala tipa.
Ti se pa nisi še nič poboljšal, te ni nič spametovalo? Samo sisanje ti gre po glavi, kot dojenčku![/quote]
seveda sem se poboljšal, nič več ne jem mamil…torej sem na dobri poti!
Bufeti so pa super zadeva, skoz se dogaja, pa še žejen nisi.
Jaz pa mislim, da ni spoštljivo do nove partnerice nositi verižico, obesek, prstan, ki sem jih dobil od prejšnje. S tem samo kažemo, da smo kot srake bolj navezani na tisto kar se blešči in ne na partnerko. Če gre za bižoterijo, bi to podaril (nečakom, bratom, otrokom…). Če gre za žlahtne kovine/kamne pa bi definitivno to odprodal v kaki zlatarni in kupil svoji dragi kaj takega, kar je njej všeč.
no ravno v smeti ne, sem za kakšno prodajo. Mojega novega zelo moti nakit od mojega bivšega, za drugo mi ni, samo en prstan mi je pa res lep, sem sama izbrala. Samo nočem ga nositi, da se ne kregam z novim. Naj še to prodam?[/quote]
Jaz bi v tem primeru raje prodala tipa.[/quote]
Kera pa misliš da bo hotla tacga imet? Boš morala še zlatnino zraven priložit, da bo kera vzela
Bravo, logično in pošteno razmišljanje.
Ženske, postavite se v vlogo vaših ( novih) moških: verjetno vam nebi bilo prijetno, ko bi vaša partnerica nosila materialni”spomin” na bivšega. Samo zato, ker je žlahtna kovina s cirkonom ali pa kakšnim bolj žlahtnim kamnom. A je to spoštljivo potem do vas kot novega partnerja, nove zveze, novega čustvovanja in nove ljubezni? S tem se kaže, kakšne materialistke ste nekatere – čustveno navezane na – nakit.
Podarjanje nakita partnerja partnerju je vezano na določeno čustvovanje – vedno! In če ga še vedno nosiš od nekoga, ki ti ga je podaril v pretekli zvezi pomeni, da še nisi razčistila sama s seboj glede te zveze.
Ženske, postavite se v vlogo vaših ( novih) moških: verjetno vam nebi bilo prijetno, ko bi vaša partnerica nosila materialni”spomin” na bivšega. Samo zato, ker je žlahtna kovina s cirkonom ali pa kakšnim bolj žlahtnim kamnom. A je to spoštljivo potem do vas kot novega partnerja, nove zveze, novega čustvovanja in nove ljubezni? S tem se kaže, kakšne materialistke ste nekatere – čustveno navezane na – nakit.
Podarjanje nakita partnerja partnerju je vezano na določeno čustvovanje – vedno! In če ga še vedno nosiš od nekoga, ki ti ga je podaril v pretekli zvezi pomeni, da še nisi razčistila sama s seboj glede te zveze.[/quote]
A dej no mir? Vkolikor si sama izberem podarjeni nakit, ga nosim tudi po končani zvezi. Ne nosim pa nakita, ki mi ni všeč, pa čeprav mi ga podari v času trajanja zveze. BO šlo?
Eni st epa res posrečeni, verjetno se oglašate taisti, ki zagovarjate mnenje, da se po končanih vezah mečejo v smeti tudi slike … tako kot je predhodnik napisal – čudno, da ne tudi otroke ..
Podarjanje nakita partnerja partnerju je vezano na določeno čustvovanje – vedno! In če ga še vedno nosiš od nekoga, ki ti ga je podaril v pretekli zvezi pomeni, da še nisi razčistila sama s seboj glede te zveze.[/quote]
A dej no mir? Vkolikor si sama izberem podarjeni nakit, ga nosim tudi po končani zvezi. Ne nosim pa nakita, ki mi ni všeč, pa čeprav mi ga podari v času trajanja zveze. BO šlo?
Eni st epa res posrečeni, verjetno se oglašate taisti, ki zagovarjate mnenje, da se po končanih vezah mečejo v smeti tudi slike … tako kot je predhodnik napisal – čudno, da ne tudi otroke ..[/quote]
Glej, zame je tvoje napisano še vedno materializem -čeprav si izbrala sama, plačal je bivši.. Obračaj, kolikor hočeš 😛 Bo šlo?
Zakaj si pa po končani zvezi sama ne kupiš prstana, starega, ki ti je všeč, je bil izbran s tvoje strani, plačan s strani bivšega, pa daš v račun? A ni to neke vrste nespoštovanje do novega partnerja, da vpričo njega nosiš prstan od bivšega?
Eni st epa res posrečeni, verjetno se oglašate taisti, ki zagovarjate mnenje, da se po končanih vezah mečejo v smeti tudi slike … tako kot je predhodnik napisal – čudno, da ne tudi otroke ..[/quote]
Glej, zame je tvoje napisano še vedno materializem -čeprav si izbrala sama, plačal je bivši.. Obračaj, kolikor hočeš 😛 Bo šlo?
Zakaj si pa po končani zvezi sama ne kupiš prstana, starega, ki ti je všeč, je bil izbran s tvoje strani, plačan s strani bivšega, pa daš v račun? A ni to neke vrste nespoštovanje do novega partnerja, da vpričo njega nosiš prstan od bivšega?[/quote]
Nekatere ste pa res čisto blazne … če se ljubezen po tvoje meri po tem, kaj nosiš oz. vržeš stran po končani zvezi, imaš ogromen problem – predvsem s spoštovanjem do sebe.
p.s. : da se ne razpočiš, sila malo reči imam – materialnih – ker enostavno nisem za podarjana, tisto malo kar imam, pa mi je všeč in rada nosim. Ti pa svetujem, da raje ne “mori” človeku in zaključi z z vezo š preden pride do resnejše skupnosti – ker je malo tako trčenih ljudi, ki bi zaradi takih malenkosti metali celotno preteklost v smeti.
A si si luluko todi odšraufala pa stran vrgla (aj jo je ja bivši uporabljal), ali jo tudi novemu ponujaš?
Forum je zaprt za komentiranje.