Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek občasni seks

občasni seks

Na zadnje sem bil v resni vezi, kjer mi je zaradi obnašanja punce vse skupaj kr mal dol padlo, mal sem jezen na ženske – mislim da je to samo začasno 🙂
Do sedaj sem imel same resne veze, veze za seks brez čustev sploh še nikoli nisem imel, ker se mi je zdelo kr nekej. Zdej sem pa prišel v to fazo, kjer se mi ne zdi več kr nekej, ampak bi se mogoče šel mal hecat 🙂
Kaj je problem… imam nek filing, da ko enkrat začneš na tak način na to gledat, potem težje prideš spet nazaj do veze s čustvi, kar pa je v končni fazi moj cilj.
Je kaj na tem, lahko to “slabo” vpliva name?

Jezen si na ženske? Katere to? A si jezen tud na mojo mamo in teto? Zakaj pa? Vprašanje je resno. Si prepričan, da si jezen na ženske?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To bi bilo dejanje iz obupa….Takšno dejanje, ki ga hrani obup, te bo le držalo v tem stanju. V stanju obupa.

Če je to slabo ? Ne vem…Mogoče le rabiš to lekcijo, da boš spoznal kaj si sploh želiš.

Eh… ni tako resno 🙂 to se samo tako reče 🙂

Tisto zgoraj je bilo z Markota.

@Robi
, zakaj misliš da bi bilo iz obupa, saj ne bi bilo, šlo bi samo za seks, iz želje po seksu.

Seveda je nekaj na tem … obstoji nevarnost, da se ti “vžge” slama; in to zna bolet.:)

Nekateri morajo najprej poskusit vse napačne poti, da potem na koncu izberejo pravo, ki navadno gre v nasprotno smer od vseh preizkušenih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Možno je. Vplivalo bo gotovo. Stvari, ki jih počnemo ali ne počnemo, ker se jim izognemo, vplivajo na nas in nas preoblikujejo. Bogve, kakšna slama boš po tej izkušnji. Morda pa boljša, kaj veš? 😉

Ne cincaj, ampak se za nekaj odloči. Če bi rad izkusil avanture in te to mika, probaj. Te ne bo nič manj zaradi tega. Boš bogat za novo izkušnjo pa četudi samo za to, da ti res ne ustrezajo.

Rad bi šel preko sebe, pa boš videl, da to ni možno.
Rad bi se le malo “hecal” in seksal brez čustev, pa boš spoznal, da to ne gre. Zato, ker nisi takšen tip človeka.

Misliš, da nisi sposoben ohraniti neko trajno vezo, potreba po seksu obstaja in je ne moreš utišati…In isto velja za čustva.

Kako iz vseh napačnih poti izbereš pravo? To me pa res zanima.:)

Bibitka, mislim, da ni mislil pravo izmed napačnih, temveč najprej napačne, potem pa pravo, ta je potem nasprotna od vseh prej preizkušenih – napačnih. Upam, da imam prav?? :))

Kdo pa pravi, da iz napačnih zbereš pravo? Saj sem jasno napisal, da nekateri najprej poskusijo vse napačne, potem pa jim ostane tako še samo prava. 🙂 Naj pojasnim drugače.
Če imaš v zaboju, v katerega ne vidiš, 10 jabolk in 1 hruško, želiš pa si pojest hruško, bodo nekateri najprej potegnili iz vreče sama jabolka, na koncu, če ne bodo že prej obupali, pa bodo morda izvlekli še hruško. 😉

Kaj je on mislil, jaz ne morem vedeti. Napisal pa je tako, da je razumeti kot sem napisala 🙂

Hehehe :))

Napisal si:
Nekateri morajo najprej poskusit vse napačne poti, da potem na koncu izberejo pravo, :)))

Toooooo, jaz sem vedela, kaj je želel povedati. Marko, drugič boš moral z jabolkami in hruškami in to pri vseh temah, drugače bo spet veliko prepucavanja hehe.

Pomembno je, da pogledaš, kaj sploh imaš v žaklju, da ne igraš rulete, kaj pa če mačka ven poegneš namesto jabolk? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hehehe…. res ja… lahko pa namesto hruške kakšnega ptička :))

Hehehe…. res ja… lahko pa namesto hruške kakšnega ptička :))[/quote]

tička bi že obšlatala, Bibitka, a ne? 😀

Čisto ste izgubili nit, pa vendar: torej po vašem mnenju človek, ki ni na nikogar čustveno navezan, ne sme seksat? Kaj pa, če človeka, s katerim bi bil v resni zvezi, sploh ne najdeš? Ali to pomeni, da ti tudi seks ne pripada?:)

Ljudje smo si različni, eni lahko sexajo brez večje čustvene navezanosti, eni pa potrebujejo ljubezen, gobljo navezanost itd…

Ne smemo pa obsojati nobenih, vsak mora delati to kar čuti da je prav zanj. Edino zaščita naj se pa uprablja povsod, kondomi:)

Ne morem ti povedati iz lastne izkušnje, lahko pa ti povem iz izkušenj prijateljic in sestre. In sicer je moja sestra zelo konzervativna in ni nikoli pristajala na “zvezo”, ki temelji zgolj na seksu, ampak je po neuspešnih zvezah in neuspelem iskanju “pravega” sedaj ravno tukaj. Pač poiskala si je rednega “seks prijatelja” s katerim se dobivata samo za te stvari nekje 2x na mesec ali več. Skratka si je v glavi razčistila, da pač se gre samo za seks in v tipu ne vidi nič drugega kot to. Imata pa s tem fantom dogovor, da v tem času ne seksata z drugimi oz. če kdo koga spozna, se pač ne bosta več dobivala. No v tem primeru imata ta dva vse poštimano in ni problemov, ni pa pri vseh tako. Veliko prijateljic je imelo probleme ker so po določenem času v tem “seks prijatelju” videle potencialnega partnerja in tukaj nastane problem, če “ta partner” ni enakega mnenja.

Seveda da sme seksat, saj ne teče o tem debata. Ne razumem pa, zakaj bi se kdorkoli silil v nekaj, do česar mu ni, se mu celo zdi brezveze, samo zato, ker ne dobi želenega?

Mislim, bi se ti zadovoljil z vrečo krompirja (ki ga tako ne ješ), če si želiš vrečo jagod?

Patetično na nek način, sploh za žensko, če ne zmore obdržati moškega ob sebi, da se potem zadovolji z nekimi “seksualnimi okruški”.

Ah, samo oslu se pove dvakrat. Tretjič bi pa bila že žalitev. 🙂

Matjazko,

nikakor ne drži da ne more obdržati moškega ob sebi, ampak je zvezo zaključila če ni videla prihodnosti, ali pa se v odnos ni spuščala. Danes najti pravega, resnega, ki ima kaj v glavi pred 30-tim je zelo težko. Ali so neresni (odprte zveze in ne vem kake želje še), ali se še niso našli (pri 30-tih še nimajo službe, ne vedo kaj bi sploh radi)…. skratka ji nič ne zavidam in sem samskim prijateljicam ki še niso našle pravega… izbira res ni boh ve kakšna ( vsi taboljši so že oddani ali pa geji 😉 ).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close