občasni seks
Ja, na nek način “sprijaznjenost z usodo”, vsaj seks dobi, ker ne more imeti celega moškega. Iz tega vidika je to meni patetično. Mislim, ko praviš ,da ji “nič ne manjka”, ne verjamem, večina žensk ni tako “luftarskih” kot moških, si želijo neko stalnost, domače družinsko ognjišče, moža, otroke.
Jaz pa mislim, da ni nič narobe z zvezo, ki ni resna, je le seks-zveza. Seveda pa se mi zdi pomembno, da so zadeve razčiščene tudi v taki zvezi, da ni laži.
TUdi samskim paše seks. In glede na to, da se zgodi, da je kdo samski leta in leta in nikakor ne najde resne veze, je meni čisto ok, če ima vsaj seks-prijatelja.
Če se seveda oba strinjata s tako zvezo. Veza kot jo ena opisala zgoraj, da jo ima njena sestra, je čisto ok.
Mene pa samo zanimalo kje najti takega seks-frenda, bi imela kakega :). Enkratne avanture me ne zanimajo, seks-zveza pa ja. Sem tudi že kar nekaj let na suhem in nič ne kaže na resno vezo, zato tudi razmišljam o taki seks-zvezi :).
Seveda je ok :)))
Pravi, da je seks veza hkrati sta si pa “prepovedala” ostale avanture…
Nekako mi ne gre skupaj :/
Z nekom se greš seks zvezo, “prepoveš” pa mu hkrati imet čustveno razmerje z nekom tretjim. Zakaj te tako moti njuno čustveno razmerje, če ti je on le “meseni vibrator”??
Aaaaa, mogoče pa le ni samo seks prijatelj drugače te ne bi smelo motit tisto na čustveni ravni….
Poznam nekaj takšnih primerkov.
Eno punco, ki ima stalnega sex buddya, ker se zaradi slabih izkušenj ne želi več resno navezati na nekoga. Zdi se mi, da se je na tega, a še sama ne ve.
En fant, ki tudi nima razrešene preteklosti in pogosto menjava ženske. 2x vmes je želel že kaj resnega začeti, ker sta mu 2 bili res všeč, pa ga je prva takoj odslovila, druga pa v roku 14ih dni, ko je sicer sprobala z njim, a ugotovila, da “ni material za resno zvezo”.
Potem je še en fant, s sicer razčiščeno preteklostjo, a je bil po zadnji zvezi 5 let samski in v teh letih je dobesedno zapadel v to površinskost odnosov, pecanje, avanture, kot odvisnik in se zdajle že lep čas pobira ven iz tega, ker ima resno punco.
To je tako, kot da bi se dva dogovorila, da bosta skupaj jedla le jabolka, drugih sadežev pa SKUPAJ ne bosta jedla. In potem bi nekdo želel poskusit še hruške in slive, tega pa mu drugi več ne dovoli. Ja zakaj jih pa potem skupaj ne jesta? Nimata enakega okusa? Pusti človeku, naj je to, kar ima sam rad, ne samo to, kar imaš ti. 🙂
Ker ne podpiram varanja. Če bi bil ta seks-prijatelj v zvezi, potem bi varal svojo partnerko. In seks-prijateljica bi bila vmešana v trikotnik. In kot je v navadi, bi žena/partnerka ljubimca napadala njo. Tega si pa menda nobena ne želi? Torej seks-prijatelj mora biti samski.
Seveda je ok :)))
Pravi, da je seks veza hkrati sta si pa “prepovedala” ostale avanture…
Nekako mi ne gre skupaj :/
Z nekom se greš seks zvezo, “prepoveš” pa mu hkrati imet čustveno razmerje z nekom tretjim. Zakaj te tako moti njuno čustveno razmerje, če ti je on le “meseni vibrator”??
Aaaaa, mogoče pa le ni samo seks prijatelj drugače te ne bi smelo motit tisto na čustveni ravni….[/quote]
Ja nekako je to logično , samo to potem ni več samo seks, če postaviš te pogoje, so tudi neka čustva drugače bi… ne vem nastavila rit na ulico in bi seksal kdor bi pač prišel mimo dokler ne bi bila potešena. 😉
Sam mislim, da gre za osebo, ki nekako ni sposobna navezat globjih čustev, ima neke zavore v sebi, ki se jih niti ne zaveda in ji posledično propadajo (številčne) zveze in na koncu se zadovolji z nekim seks prijateljem kjer svoja čustva odkrito zminimalizira.
Kaj pa če je seks prijatelj še s katero drugo ali dvema, tremi? Še vedno ostaja samski in nobene ne vara. Ali lahko sploh nekomu, ki mu je samo do seksa zaupaš, da ne seksa še kje drugje?
In kako boš sploh vedela, da je nekdo, ki išče samo seks, samski. Kako boš vedela, da ni v zvezi ali poročen, če se vidita samo občasno? Se ti ne zdi, da kljub vsemu podpiraš varanje, glede na to, da nikoli ne veš s kom imaš opravka? Namreč, tip s katerim imaš samo odnos na relaciji seksa, je lahko poročen in ti tega ne pove. Ti pa mu omogočaš, da vara svojo partnerko, ker se ne prepričaš ali je res samski.
Zase vem, da ne lažem. Vem pa, da po svetu hodijo ljudje, ki lažejo in so sposobni lagati, samo zato, da dobijo tisto, kar želijo. Recimo, pripravljeni so se zlagati, da so samski, samo zato, da žensko prepričajo v spolni odnos. Ali pa ti verjameš, da takšnih ni na svetu? Poskušaj samo ogovorit na kašno vprašanje, brez obsojanja mene. 🙂
@nič ni narobe: oprosti, ampak pišeš neumnosti. Fcuk buddy je buddy, s katerim seksaš in nič drugega. Kako on (ali ona) živi, s kom se še dol daje ali pač ne, komu krade denar ali pač ne itd., te nima kej brigat. Ker vidva samo seksata. Nič drugega. No, nekateri se še tudi družijo občasno, to je pa tudi vse.
Čim se gre nekih pogojev in dogovorov, to več ni “no strings” odnos, ampak resen odnos. Če se bo e-slama šel tega, kot ti pišeš, se bo opekel oz. kar zgorel, kot je napisala Bibita.
Marko je lepo napisal. Nekdo, ki ima več fcuk buddyjev, je še vedno samski. Nič ni narobe v tem, da nekdo lahko seksa samo s čustvi, kot tudi ni narobe, da lahko nekdo drug to dvoje ločuje, ne pa zdaj mešat enega in drugega in izpuščat slabe lastnosti in vzet samo dobrih.
Tole bi bila nekako definicija tega čeprav zase lahko trdim, da ne vem kako točno jim to uspeva… Lagat sebi, odklopit čustva in samo poriv*t, če bi bilo to tako enostavno in zadovoljujoče bi bile tiste naphljive Ančke čisto dovolj 😉 in nimaš problemov z njo, ko ji spustiš “dušo” in jo pospraviš v omaro do nasednje uporabe… 🙂
Oholost pusti pred vrati. Očitno s ti tista, ki besedo f.uk frend dojema precej drugače kot ostali. Si že kdaj imela tako vezo?
Če imaš ti navado prijatelju omejevat dejavnosti, je to tvoja stvar. Prijatelje nimamo zato, da jih omejujemo in karkoli prepovedujemo. Ergo, fcuk buddy je nekdo, s katerim se imamo fajn in obenem tudi seksamo, nisva pa v vezi. Torej ni nobenih dogovorov, kot tudi ne varanja.
Zagotovo so/ste to takšni osebki z “velikim čustvenim potencialom”!?
Ne vem, zakaj se potem zgražate nekatere žesnke, če moški hodijo k prostitutkam, če je to za vas spremenljivo, saj tam si tudi “jajca spraznijo”…[/quote]
Matjažko, misliš verjetno, da ženske nimajo takega libida kot moški in da one vedno v takih zvezah trpijo? Well, you got it all wrong. Ženska, ki pristane na FF, v seksu enako uživa kot moški. Kaj je slabega v tem, da dva odrasla samska osebka drug drugemu zadovoljujeta potrebe?
@nič ne razumem: prostaška, kje? Ne razumem, zakaj bi nam prijatelji lagali, in kaj ima to veze, da fcuk buddy “ne sme” imeti še kake druge fcuk buddyjke?
Še nekaj, v angleščini je izraz za seks-prijatelja ravno f u c k buddy. Če sem zaradi tega prostaška, se malce zamisli nad svojim dojemanjem spolnosti.
Probaj na glas izreči besedo “f.uk”. Si zardela zraven?
Malo heca.
Forum je zaprt za komentiranje.