Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Antenin Zmenek na slepo – Turčija

Antenin Zmenek na slepo – Turčija

Vidim, da še ni te teme, meni se zdi ful zabavno poslušat po radiu.

Torej, bi šli, koga bi vzeli, kak se vam zdi na sploh ideja takšnega spoznavanja, izbiranja potencialnega partnerja? Meni se zdi super. Sploh pa, če ti oseba, ki si jo povabil, ni všeč., greš raziskovat novo deželo. Zmagaš v vsakem primeru 🙂

http://www.radioantena.si/strani/Ekipa.aspx?ID=12563&LNK=163

Prijavite se lahko samo do 25. maja.

Mene malce to moti, da je soba dvoposteljna.

Hjah, saj greš na zmenek, kajne? Lahko spita vsak na svoji strani. Joj, sori, ne morem verjet, da te to moti. Tja gredo odprti, sproščeni ljudje, ki se znajo zabavat, ti pa najdeš 2-posteljno sobo. Verjetno se tak ne bo dosti spalo.

Kdo pa je sponzor ? :)))

Tega si ne more vsak privoščiti….

Z neznancem pa res ne bi kar v isti postelji spala. S prijateljem, ki ni moj partner, seveda bi, zakaj ne, saj mu zaupam. S kar enim tujcem pa raje ne, tudi tujko ne. V hostlih je drugače, tam so postelje narazen.

Pa nisem zadrta, da ne bo pomote, tudi sopotnika za potovanje sem že našla preko neta in nisva bila v dveh sobah, čeprav ni bilo nič med nama. AMpak pred potovanjem sem ga že dovolj dobro spoznala, da sem vedela, da ne bo problemov, da ne bo kaj poskušal.

Saj vse piše. Antena ti plača Sončkov paket v višini 300eur na osebo.

Prav preko neta? Sta se dobila samo zato, da sta šla skupaj na potovanje? 2 popolna neznanca. Kaj če se ne bi ujela? In bi ti želela eno, on drugo (govorim za potovanje, ne intimne stike)?

Čeprav v teh zmenkarijah je malo drugače, slišiš glas, prebereš zanimannja itd. Vsaj nekaj malega veš.

Točno, samo zaradi potovanja. Saj sem napisala, da sva se pred potovanjem dovolj dobro spoznala, da sem vedela, da ne bo težav. To pomeni, da v nasprotju z Anteninim zmenkom, sva se že prej parkrat dobila, predebatirala načrte, šla skupaj na izlet in tako naprej. Za potovanje moraš biti kompatibilen. In ja vedela sem, da jaz ne želim razmerja in da ga tudi on ne želi. Ni bilo tako na slepo kot tole prek Antene.
Saj si verjetno že slišala za razne sopotniške centrale in da se sopotniki najdemo tudi preko neta :)? Tega je kar precej.

Ja, namen Anteninega potovanja so lih zmenki ;)))))))))

Če ti ni odveč, a lahko daš kak link za iskanje popotniškega partnerja? Ni mi čisto jasno, zakaj bi šla z neznancem samo z namenom potovanja pa da ne bi obenem želela, da postaneva kolega al kaj.

Saj sva postala prijatelja (nisva pa bila ljubimca, partnerja). Še zdaj se kdaj pa kdaj dobiva in kako rečeva.
V google odtipkaš sopotniška centrala ali pa iskanje sopotnika pa boš našla. Jaz sem ga našla na Erazmovi sopotniški centrali, ki pa mislim, da ne deluje več.

Zmenek na slepo, če greš na eno pijačko je eno, da pa bi cel teden spala v isti postelji z neznancem?

Tudi na MONu imaš iskalnico sopotnikov: http://med.over.net/forum5/list.php?211
TUdi, tu sem pred leti iskala, samo izcimil se je le izlet, mislim, da ene dvakrat, trikrat, samo se z nobeno osebo nisem ujela glede potovalnih načrtov. Na potovanje sem šla raje sama.

Ne mi rečt, da perfektni monki in monke tega ne poslušajo in spremljajo?!?

Ena posebnost: sliko izbranca oz. izbranke vidijo šele naknadno, ko so že zapečateni, hehe

Se vam je kdo še posebej dopadel? Meni je fajn, ker enkrat izbira ženska, drugič pa moški.

Kok špasno bo šele, ko bo kaki flenči všeč pobč iz drugega para.

Edina tema, ki ni posmemana, I’m insulted.

[h]

Si se prijavila? Morda mon-ovci čakajo, da poveš, da si ena od prijavljenih ;))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close