Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko si partner ne umiva

Ko si partner ne umiva

zob!
Meni je to fuj in zelo dobro se tega zaveda, ampak še vseeno si jih ne umije ali tako površno, da prav vidim ostanke včerajšnjega obroka.
Seveda je spet kreg, ker sem tečna in ga nočem poljubljat. Mislim, tako malo je potrebno, da bom zadovoljna, ampak NEEEEEEEEEEEEE in NEEEEEEEEEE. Očitno raje prenaša mojo tečno kot da bi si redno umival zobe. Ne vem, kaj naredit, ker izgubljam energijo s tem, ko se jezim za takšno samoumevno stvar.

Takole malo za šalo.
Kakšen kos solate si zatakni med zobe in pojdi do njega na poljub 🙂

naj pa kaj drugega poljublja

da partnerja vsake toliko zamenjamo, ker na začetku vsi skrbijo za osebno higieno, kasneje pa vse manj!

Ma, kje najdete take moške? Res mi ni jasno…

ce si omisliš ljubimca – za ta lepš, ti so vedno brezhibno lepi, čisti in odišavljeni.

Predno pa greš s partnerjem v intimnejše odnose, se ga pa fajn nažgeš, pa ti bo vseeno.

Evo to je pa druga varianta.

He, he… AMPAK… a ste nekaj opazili/e?

Vedno beremo kaj vse moški počno/ne počno in gre ženskam na živce… obratno pa skoraj nikdar.

Smo moški res toliko manj zahtevni – ali je kaj drugega v ozadju?

Čist simpl, moški razmišljate s spodnjo glavo, me pa z zgornjo. Rezultat je pa znan :).

Čist simpl, moški razmišljate s spodnjo glavo, me pa z zgornjo. Rezultat je pa znan :).[/quote]

No, no… takšno pokroviteljstvo pa res ni potrebno. S tem samo odganjate tiste moške, ki tega ne počno.
Ime kdo resen odgovor/komentar?

Čist simpl, moški razmišljate s spodnjo glavo, me pa z zgornjo. Rezultat je pa znan :).[/quote]

No, no… takšno pokroviteljstvo pa res ni potrebno. S tem samo odganjate tiste moške, ki tega ne počno.
Ime kdo resen odgovor/komentar?[/quote]

Očitno ženske že v štartu damo več na higieno kot moški, zato moški tozadevnih problemov nimate. Lahko pa pobrskaš po raznih forumih, kjer se tudi pojavljajo moški, ki pišejo, kako je njihova zanemarjena. Tako da, če si ti do sedaj naletel na same čiste ženske, ti vsaka čast in potem se res ne moreš nad čim pritoževati.
Česa res ne razumem okoli teh stvari je, da če tip ve, da ne maram nehigiene zob (in tudi rok), ne glede tega kaj uredi. Mimogrede smo se v vrtcu že učili o tem in nato še v osnovni šoli. Otroci bodo znali bolj poskrbeti za higieno kot nek tip 30+! Kaj ni to sramota?!

Mimogrede, ker sem tudi iz zdravstvenih vod, lahko še to napišem, da mi je ta nehigiena še toliko slabša, ker se zavedam, da bakterije, ki se razvijajo ob tem v ustni votlini, ne poškodujejo le obzobnih tkiv, temveč se širijo sistemsko po telesu in povzročajo en kup nevšečnosti (pljučnica, abscesi na pljučih, koronarne bolezni srca in srčno kap, diabetes, infekcije ledvic, jeter, aterosklerozo, ……).

Hja… to zadnje se ve, ja.

Glede tega, da tip ve, česa ti ne maraš, pa vseeno ne uredi – mogoče ima dovolj pritiskov po spremembi svojih navad. To se kar hitro zgodi.
Lahko si misli, da kaj hudiča s ej ezgodilo, da včasih si ga imela rada takega kot je bil – in sedaj ga želiš spreminjati – pa noče.
Mogoče se mu zdijo zahteve v vajinem odnosu nesorazmerne – ima občutek, da ti zahtevaš več kot on in da do tega nimaš pravice.
Itd.
Najboljše odgovore dobiš, če direkt vprašaš.

MOje vprašanje zgoraj pa ni letelo samo na osebno higieno. Je še cel kup drugih stvari, kjer so tudi ženske zahteve precej bolj izpostavljene.

ko si bo najbolj želel poljubov, se najej solate s česnom in potem navali 😉

Ooooooooooooooooooooooooo, groza! Kar tečnari, jaz bi tudi!!!

Ne nakladaj, ko še hodita ti je čisto vseeno pa če bi drek z njega kapljal, zakaj že , aja, ko ga imam pa takooooooo rada , poroka pa vse spremeni, ker sedaj ga imam in bo po moje !!

Njegove debele zobne obloge sem videla že drugič, ko sva se poljubljala. Seveda sem kar kmalu pripomnila nekaj na to temo in še nekajkrat za tem. Tako, da ne, ni bilo na začetku tako, da bi to tolerirala, zdaj pa ne več. Že vseskozi ne toleriram, edina razlika je, da zdaj popiz***, na začetku sem imela pa še več živcev, ker sem mislila, da z lepo besedo daleč pridem, a sem se uštela.
Mi je bilo pa rečeno, da se je zanemaril v času, ko ni bil samski. Zdaj ni več samski in se sprašujem, kje je torej še kakšen razlog za se zanemarjati dalje?

Zakaj je veliko več postov kaj ženske moti na moških.
Verjetno to pišejo tiste ženske, ki jim je njihov moški edini svet. In ko jim je moški edini svet kaj naj bi drugega pisale kot pa o svojem svetu. Je pa žalostno to se strinjam.

A teb res ne jasn, da se noče poljubljati s teboj?

Če bi mu bilo to interes, bi si jih tud z varikino umil če bi blo treba…

Probaj z kupčijo: Za 10 min. poljubljanja z čistimi zobmi, mu ga potegneš kot še nobena.

Jaz pa bi ga že davno nekam poslala … Pe na na umivanje zob.

JA NEKI TAZGA JA….VRN MU DRAGO ZA MILO POL SE BO PA MOGOČE ZAVEDU D SE TEP ”KAO MALENKOST ZANGA” ZDI KR DOST HUDA STVAR:DDD SREČNOO ANE

Ja no fuj. Drugega ne morem rečt. Vsi moji bivši so vedli koliko mi pomeni higiena in en tak pujček, ki tega ni imel že v krvi, je pač vedel, da ne bo muckanja in še česa več, če se ne bo stuširal.

Ne vem zakaj, ampak tale tematika glede higiene me je spomnila na tale nasty video:)

sploh druga slikica hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=tnr0WdhmnCs

Rok, ne bo držalo, da ste/so moški manj zahtevni.
Če tu in tam prebiraš MON boš opazil, da ženska nad 30 ni več za nobeno rabo. Da se zelo pljuva po samskih nad 30 (ženskah seveda). Da ne sme imet preveč kg, da mora biti ravno prav naličena, da mora imeti petke, da mora biti oh in sploh. Tako, da za videt mora biti kot fotomodel in biti stara pod 30, da zanima MONovce.

Ko moški srečamo samsko 30+ letnico se hočeš nočeš vprašamo, s kom je pa ta prežurala mladost in koga vse je že spustila mimo v življenju..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Konec sveta, ane.

Ni konec sveta, samo pojasnjujem, zakaj samske 30+ letnice niso preveč iskane, nad čemer se pritožuje “za ROka”.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close