Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek in imam hudega ljubimca

in imam hudega ljubimca

15.05.12 17:15
ki je res krasen, ne nagaja moji družini, strasten v postelji,ljubezniv..
sam kaj ko mi bo ušel oktobra za vedno, jaz pa tako zaljubljena vanj
fak res bedno že zdaj me zvija

in bo spet po starem-z možem brez strasti, adijo pamet

a sploh kdo to šteka???

Ja, jaz te štekam, zdravilo bo le, da ga zadržiš ali pa najdeš podobno drugo trofejo, praviš, da si lepa, torej iskanje ne bo problem…zakaj si pa sploh z možem skupaj, če ti ne zadovolji tistih potreb, ki jih ljubimec?? Morda bi morala tudi kaj v tej smeri narediti, ni pa nujno.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

do oktobra je še daleč, kaj vse se lahk še vmes zgodi. Ne se sekirat, je še kakšna milijarda moških na svetu, en te bo že spedenal.

Hm, če si že tako lepa, je malce nenavadno, da imaš moža, ki ne zna poskrbeti zate. Pri tej “lepoti” bi lahko našla najboljše. Mogoče pa se možu več ne zdiš lepa, pa se mu ne da v postelji, kdo ve?! Mogoče ima pa tudi on ljubico, pa je utrujen :). Kaj čmo, to so sodobne zakonske zveze :).

Vsi štekamo ja.. Da boš postala ločenenka prej ko slej..

Si lepa…ma ne pa tudi najbolj bistra…

…takim ni problem dobit novega ljubimca…pa novega…in novega…dokler si še lepa.

In potem ko ne boš več lepa? Ti bo pa ostal isti mož, ki ga imaš danes. Potem bo pa dober.

Ti pa še vedno zagrenjena. Tak to gre.

Žal.

Kaj pravzaprav hočeš od nas:
Potrditev, da si lepa- žal ali na srečo ne vemo kako izgledaš.
Potrditev, da imaš IQ telesne temperature- ok- potrjujem.
Potrditev, da tvoj ljubimec krasen- nop ne bo šlo!
Potrditev, da tvoj mož potrebuje lobotomijo, ker se je sploh poročil s tabo- potrjujem.

Zakaj pa si z možem potemtakem, strast denarja?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je pa ja jasno – zaradi navade. Cona komforta je pač prevelik teez, da bi se jo splačalo postavljat na kocko.

Sicer gre pa itak za provokacijo, kaj pa drugega. Ko bi bili še vsaj smešni odgovori, tako pa …

Si imela in še imaš priložnost, da daš kakšen smešen odgovor – morda pa vsi nestrpno čakamo na tvoj humorističen vložek in se iz solidarnosti nismo intelektualno naprezali 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Očitno smo vse vremensko (ne)razpoložene.

Saj lahko počakaš oz počakamo, da to morbidno vreme mine…in pol razturaš 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close