Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vas ni nič strah posilstva ali ropa, ko hodite same okrog?

Ali vas ni nič strah posilstva ali ropa, ko hodite same okrog?

Joj ravno sem brala temo o hodenju samskih žensk po gozdovih in me je že ob branju postalo strah in ne morem razumet kako se upate samske ženske same hodit po gozdovih, jaz bi umrla od strahu. Kaj nič ne pomislite na vse grozote katere se vam lahko zgodijo??? Časi niso ravno prijazni, kak narkoman te danes ubije za 10 evrov da ne govorim o posilstvih, tudi množičnih saj se po takih samotnih poteh večkrat sprehajajo gruče sumljivih moških temne polti. Razmislite malo ali se splača imeti uničeno celo življenje ali celo umreti zaradi enega sprehoda????

Nikoli ne veš, kje te sreča čaka. 😉

Nisem brala spodnje teme ampak ne vem če je res kera tok mahnjena da gre sred noči sama po samotni gozdni poti… Čez dan pa ja ne boš doma zaprt ker se ti lahko vse to zgodi… saj te posilijo, ubijeo, oropajo, zbijejo, lahko tudi sred mesta, sred železniške postaje, na vlaku, na cesti…. povsod, če srečaš napačnega človeka.

nekako se mi dozdeva, da je to neslana provokacija, če pa ni, je pa takole. Verjetnost, da vas kdo napade, je največja v urbanih središčih. posiljevalci pa običajno napadejo žrtve, ki jih že dalj časa poznajo, jim sledijo in ocenijo, da jih žrtev, ne bo prijavila.
Posilstvo s strani neznanca je redko. Ženske se moramo dejansko najbolj bat, očetov, bratov, mož, sosedov itd.
Torej nehaj zganjat paniko in začni živet.

ne morem da nebi… ampak tle nismo sred nove zelandije…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Življenje je eno samo tveganje, raje ne hodi iz stanovanja.
Je precej večja verjetnost, da te v gozdu napade okužen klop, kot pa, da te (na)piči sumljivi moški temne polti.

Res je grozno. Še zdaj se spomnim, kako sem šla iz šole domov čez park Zvezda, zvečer, v mraku in nasproti mene se prikaže moški brez glave, z belo srajco. Od čisto blizu sem videla, da je bil temnopolt. Seveda mi ni nič hotel. V šolo sem pa vseeno še naprej hodila.:)

Koliko si pa ti stara?
Veš, na cesti je precej večja verjetnost, da te ubije pijani ali pa divjaški voznik – sklepam, da se tega zavedaš – pa kljub temu uporabljaš cestni transport? Kako si pa ti pogumna! 😉

Kaj imaš proti Novi Zelandiji?

Kaj imaš proti Novi Zelandiji?[/quote]

jest nč samo statistika pravi, da je tam največ posilstev

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ma dej, kakšni moški. Midve s prijateljico sva lani celo poletje hodili tukaj blizu v en gozd, ker ga je tam menda en kazal….nič, nada, nula, ziro…sedaj pa ne vem, ali je bil problem, ker sva bili dve, ali kaj:)))

Haha, sta ga prestrašle reveža..

Najbolj grozno pri vsem skupaj pa je, da bo zdajle na poletje vedno več “temnopoltih” moških naokoli hodilo…

Ha, ha mislim, da avtorica posta samo upa, da zve, če lahko tam koga sreča. Temnopoltega, po možnosti…:)))
Dnevno prehodim ure dolge poti po gozdu, pa nič. Le prijazni ljudje me srečajo, če že imam srečo, da sploh koga srečam.
Ha, ha edino pred leti, pa sem za novega leta dan ( zdravit mačka) šla na sprehod ob Savinji s prijateljico, pa ga je res eden ga kazal. Pa je pobegnil, ko sem rekla, da kaj kaže, če nima kaj pokazat. Pa spet ni bilo nič….no, kot pravi no-ja, verjetno vzrok, ker sva bili dve.:)

Po čem sklepaš?

Po čem sklepaš?[/quote]

jah uni k so beli kt jogurt bodo rdeči, ostali bomo pa mal potemneli

:)))))))))))))))))
p.s. Po vremenu :))))))))))))))

Jaz sicer po gozdih ne hodim… razen podnevi =)
Ponoči, oz ob kakih polnoči pa grem na sprehod z pesoma. Pa itak mam strah, sicer ne pred posilstvom in ropom, ampak da me kdo ubije 😀
Najbolj groza me je pa itak, ko vidim šiptarje na kupu… jih je, k bi jih golobi posrali… vsak dan več! Se mi zdi, da jih je pr nas že več k slovencev 🙁 Enih par jih je ok, ostali se posedejo na vse klopce in te opazujejo, žvižgajo, vzdihujejo – svašta…

Za Bežigradom se je v času, ko sem študirala (par let nazaj) okoli študentskih domov en tip star okoli 50 let (mal plešast, drugače normalen na videz) peljal na kolesu in ko je srečal kakšno punco je skočil s kolesa, dal hlače dol in začel masturbirat ter nagovarjat na sex. Sama sem doživela takšno srečanje dvakrat in mi je šlo pol še cel dan na bruh.

Pa če komu rata me iz mojih oblačil ven spravit, potem še posilit, eeee, pa vsaka mu čast….

Šalo na stran…včasih že srček bije, a se hudo redko zgodi, da bi hodila okoli ponoči sama.

Manijaki so vsepovsod, že doživela zalezovanje,pa jo srečno odnesla.

Hja… eni moji znanki pa na smeh. Še cel dan se je po malem režala…

Hodenje po gozdovih. 🙂

Ne, ni me strah.

Evo, jaz sem ena izmed tistih “tačudnih”, ki sama kolovrati po temi. Pa ravno takrat se počutim najbolj varna. Koga se pa naj bojim, teme? :)))
Meni se zdi, oziroma je takšno kar dejstvo, da se večina grozodejstev dogaja podnevi. Živim v mestu, kjer ti je kdo sredi belega dne, v centru, iz rok izpulil GSM, torbico, … Vlomi v stanovanja so se zgodili podnevi … Moja mami je šla iz trgovine, pa so ji iz rok strgali vrečke in torbico, … nikoli jih niso našli.
In zvečer, ko se vse umiri, grem na sprehod bogu za hrbtom, kjer ni žive duše. Zelo redko srečam tam kakšnega sprehajalca, ali avtomobil, kolesarja, … No, ponoči ne srečam nikogar :))). Še muce ali psa ne. Prav uživam, ko sem stran od mestnega vrveža, …. Takšni sprehodi me sproščajo, še nikoli me ni bilo strah. Mami me vedno skurca, kaj mi je, da hodim tam, da ona ne bi šla za ves denar na svetu, … Pa ne mislit, da sem “pogumna” zato, ker se mi ni še nikoli nič zgodilo. O, ja. Sredi belega dne me je nekdo poskušal posiliti, na poti v šolo. Sem imela že kar nekaj neljubih dogodkov, pa ne bom zaradi tega čepela doma, halo? Ne podnevi, ne ponoči. Ponavadi gre z menoj moja psička, ampak je tako mala in prijazna, da ljudi prej pritegne kot odbije.
Včasih si pa sposodim psa, ki deluje grozen, je pa tako milo, plaho in ponižno bitje, da je prav smešen :). Haha, ko naju kdo sreča, gre raje na drugo stran ceste :))

Skratka, jaz se v temi in samoti počutim popolnoma varno. Bi pa rekla, da je nekaj tudi na tem, da negativno privlači negativno. Če boš premišljeval le o tem, kaj vse se ti lahko zgodi, se ti slej ali prej tudi bo.

rečte mi, kje se kupi poprov sprej … hvala!

Samo pri teh sprejih bodite previdne, ker 1. niso vsi dovoljeni, 2. moraš pazit na smer vetra, da ga sam ne dobiš v oči, 3. lahko fejst naj****, če pride zaradi uporabe do trajnih poškodb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close