privlačijo me…
Starejši moški so mi privlačni in šarmantni,
imam 33 let, sem poročena z istostarim že 10 let, brez otrok, ker si jih pač ne želim/va imeti.v zakonu ni več kemije, je le še navezanost in skupno druženje ob enakih hobijih… sexa skorajda ni več…sploh ne čutim več želje z njim 🙁 so mi pa zelo privlačni starejši 10 ali več ! let, moški…ne razumem, zakaj, želela bi si privlačnosti s svojim možem-a je odšla neznano-kam…ko pa srečam starejšega in karizmatičnega moškega, pa se me včasih kar malo odnese…kako reševat take probleme? je katera ženska/žena s podobnimi težavami tu?
Jaz osebno si tudi ne predstavljam, da bi za partnerja imela mojih let ali celo mlajšega.
So mi tudi všeč starejši, in če bi iskala drugega partnerja, bi veliko raje iskala med starejšimi.
Mi je popolnoma vseeno, kakšen je vzrok. Vem da je v starejšem veliko prej kot v mlajšem, več modrosti, obvladanosti, resnosti in cenjenja.
Govoriš iz izkušenj ?
Seveda mora ženska biti sposobna zaznati modrost, jo sama ceniti……[/quote]
Seveda. Če jo ne bi znala ceniti, mi verjetno ne bi bila pomembna.
Če govorim iz izkušenj… Hm… ja in ne.
Enostavno predvidevam, verjamem, da starejši je človek, več ve, več časa je imel za spoznavanje sebe in posredno drugih, več izkušenj in spoznanj mu jih je življenje poklonilo, enostavno je dal fazo nekega iskanja “izživljanja” čez…. Ne pravim, da vsi, ampak nekje načeloma.
Govoriš iz izkušenj ?
Seveda mora ženska biti sposobna zaznati modrost, jo sama ceniti……[/quote]
Enostavno predvidevam, verjamem, da starejši je človek, več ve, več časa je imel za spoznavanje sebe in posredno drugih, več izkušenj in spoznanj mu jih je življenje poklonilo, enostavno je dal fazo nekega iskanja “izživljanja” čez…. Ne pravim, da vsi, ampak nekje načeloma.[/quote]
Kateri moški je še vedno “hepan” pri 30, bo tak ostal še pri 40, 50, 60… :)))
Kasneje postanemo preveč “zabetonirani”, da bi se kaj veliko spreminjali.
Enostavno predvidevam, verjamem, da starejši je človek, več ve, več časa je imel za spoznavanje sebe in posredno drugih, več izkušenj in spoznanj mu jih je življenje poklonilo, enostavno je dal fazo nekega iskanja “izživljanja” čez…. Ne pravim, da vsi, ampak nekje načeloma.[/quote]
Kateri moški je še vedno “hepan” pri 30, bo tak ostal še pri 40, 50, 60… :)))
Kasneje postanemo preveč “zabetonirani”, da bi se kaj veliko spreminjali.[/quote]To je zdaj racionalizacija, ker imaš starejšo punco in nočeš da bi v tebi videla to, kar si, pač hepan, a ne 😀
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Dokler te privlačijo starejši ni nič narobe. Jaz vidim tu samo nekaj – prvo se loči, če ti mož gre na živce, potem pa poišči vsekakor samskega starejšega. Samo ne kak poročeni, toliko pameti le imej. Vendar – tudi tu se bo slej ko prej med polizal – a potem bo pa mlajši spet? Te ne privlači samo nekaj novega, malce adrenalina in radovednosti?
Veš, čez pet let boš ti še ne 40, takšen ki pa te sedaj privlači bo pa takrat vsaj okoli 55 če ne še več. In v teh letih so moški že ali totalno zapečkarski, ali pa začnejo spet hudičevo noreti. In če je slednje, boš pa ti prestara mogoče.
Ni nujno vse kar sem napisala, ampak tak scenarij je zelo pogost.
No, tako prepričani pa vseeno ne moremo bit za nekoga, ki ga ne poznamo. To zmorejo le redki na tem forumu. 🙂
A tako gre to. Nekdo ali nekaj te privlači, kar pomeni, da ti gre nekaj drugega na živce in kar takoj predlagaš ločitev? Zato, ker žensko privlačijo starejši? Ne bi hecni, no.
Naj se najprej avtorica poglobi vase in konkretizira, kaj točno jo privlači na starejših. Potem bo prišla do ugotovitve, da je dejansko ne privlačijo starejši kot taki. ampak lastnost sama. In če ji mož tega ne more (ne zna) dat, naj se pomeni o tem z njim.
Povsem možno pa je da gre pri njej za igro možganov, ko zaradi rutine in blagostanja sama ustvari probleme, da vse skup postane bolj vznemirljivo.
Kakorkoli, če nekoga nekaj privlači, še ni razlog, da vse skup spustimo iz rok in letimo uresničevat te želje, ki to morda sploh niso.
@lili345: zdaj pri 30-ih ti verjetno tak slog povsem ustreza. Morda boš čez čas začela drugače razmišljat, morda ne. Vsak si sam postelje tako kot želi. Jaz te ne obsojam, dvomim pa, da je ta “veza”, ki temelji zgolj na določenih ugodnostih, perspektivna in kvalitetna. In dolgoročna.
Forum je zaprt za komentiranje.