nedolžna – pa kaj?
OK, stara sem 21 in sem še nedolžna. Do pred kratkim se mi to ni zdel nek big deal, zadnje čase pa precej razmišljam o tem. Imela sem samo enega fanta pri 16 letih, ampak zveza ni bila dolga in resna, zato se takrat nisem odločila, da bi se z njim spuščala v to. Od takrat sem samska. Tudi zato, ker sem že precej dolgo zaljubljena v kolega, sva pa oba zelo sramežljiva in zaenkrat še nihče ni naredil prvega koraka. Ampak to je že za drugo temo 🙂 No, pred kakimi tremi mesci sem na internetu spoznala nekega tipa, starega 32 let. Precej sva chatala in enkrat je pač pogovor nanesel na to. Po resnici sem povedala, da še nisem imela te izkušnje in od takrat me prepričuje, da se je brezveze “šparat za tapravega” ker lahko čakam še 10 let ali pa ga sploh nikoli ne najdem in da bi morala “v akcijo”, nedolžnost izgubiti pač z nekom, do katerega magari nič ne čutim, že zaradi tega, ker bi se kao potem bolje počutila, bila bolj sproščena ob moških, pridobila na samozavesti in tako naprej… Ponudil se je tudi sam, ker ima dovolj izkušenj in mu lahko zaupam. Takrat je bil še celo v zvezi, zdaj je na sveže samski. Nisem niti pomislila, da bi se z njim v kaj spuščala, mi je pa dal misliti. Kaj če ima prav? Če se med mano in kolegom ne bo nič zgodilo in ne bom našla koga drugega? Polagam prevelik pomen čustvom in seksu? Nikoli se mi ni zdelo narobe, da hočem za prvič nekoga, ki mi bo nekaj pomenil. Ne slepim se, da bom doživela ljubezen kot v filmu in bo vse popolno, vseeno pa sem si vedno želela, da bi moj prvič bil z nekom, ki me bo imel rad. Je to prevelika zahteva?
Ta tvoj kolega ima malce prav (seveda pa se ga kar izogibaj, ne it z njim): ne se preveč šparat :). Pa še zdaleč ne mislim, da moraš kar z nekom skočit v posteljo. To sploh ne. Jaz sem izgubila nedolžnost v tvojih letih. Dolgo sem odlašala, ker sem bila zaljubljena v fanta, on pa vame ne, bila sem mu pa simpatična. Dolgo sem si domišljala, da bi morala najti takega, da bi bil tudi on vame zaljubljen. Potem pa sem vseeno izgubila nedolžnost s fantom v katerega sem bila zaljubljena on vame pa ne. In kaj sem ugotovila? Da sem predolgo odlašala :). Da je bilo krasno in tudi sedaj mi ni žal, da nisem čakala gospoda popolnega.
Torej: če si nekoga želiš pa veš, da je po značaju prijeten… vsekakor pa se izogibaj takih kot je tale 32 letnik.
o, jebela no, a da bi pa ti naredila prvi korak, ti pa ne pride na misel?[/quote]
ja itak da, se skoz prepričujem, razmišljam kak naj izpeljem, in pol se zadnji moment prestrašim in spet ne rečem nič. ampak to niti ni bil point mojega vprašanja, samo kot pojasnilo zakaj sem že nekaj časa samska sem to napisala. se bom opogumila, delam na tem :))
o, jebela no, a da bi pa ti naredila prvi korak, ti pa ne pride na misel?[/quote]
ja itak da, se skoz prepričujem, razmišljam kak naj izpeljem, in pol se zadnji moment prestrašim in spet ne rečem nič. ampak to niti ni bil point mojega vprašanja, samo kot pojasnilo zakaj sem že nekaj časa samska sem to napisala. se bom opogumila, delam na tem :))
Nima prav! Tip je potreben le golega seksa brez čustev. Pojma nima o ljubezni. Ostani pri svoji teoriji, ki je prava. Spolnost mora vključevat tudi čustva, če se greš ljubezen, če iščeš ljubezen. Vprašat pa se moraš, kaj si ti sama želiš. Ali je to le izgubit nedolžnost ali pa se želiš ljubiti z nekom, ki te bo spoštoval kot osebo? Na podlagi tega odgovora pa se potem odločaj kako naprej. Da bi ti narasla samozavest po spolnem odnosu, sploh ni nujno res. Možno je celo, da bo prej obratno, ker boš storila nekaj, kar je proti tvojim načelom, ki pa so v tem primeru prava. Kvečjemu boš imela slabo vest. Biti nedolžna ne pomeni nobene ovire, kajti, če želiš ljubezen, potem pa fant, ki te bo spoštoval, sprejel to enako, kot to, da imaš dolge ali pa kratke lase. Njemu mora bit ta podatek nepomemben, če te bo imel res rad.
Naredi tako, kot se ti počutiš, da je prav. Če želiš počakati, počakaj, če želiš poskusiti, poskusi.
Ne sprašuj se pa zaradi ostalih, kaj je “normalno” in kaj ne, sledi sebi in svojim občutkom.
Definitivno pa ne nasedaj takšnemu tipu, ki se sam hvali, kako bo on oh in sploh in super in najboljši zate, kot so ti ostali že povedali, ima en sam cilj, in ne pomagaj mu ga doseči. Če bi bilo njemu do tebe, do tvojih občutkov, bi jih tudi sprejel in razumel, ne pa da cilja na eno, da zadovolji sebe in si dejansko ob tem še domišlja, da dela uslugo tebi…
ej pa to ne morš verjet. pri meni je blo čist isto. jaz takrat stara okol 24 let, tip ki sem ga spoznala na chatu pa 32. in mi je skoz govoru kaj se bom šparala in podobno. s tem, da ta tip je bil ves čas star 32 let, minila so leta in tip je bil še kar vedno star 32. namreč leta je imel napisana pri nicku. in vsi so mislil, da je star 32, ko sem ga jaz spoznala oziroma začela z njim klepetat je bil star že 33 pa mi je reku, da je 32 tako kot mu je pisal. glavna tema je bil pa seks, seveda ko me je nekaj časa opazoval in videl, da mi to sicer ni tabu, ko je bla kakšna malenkost, vic o seksu sem se seveda smejala on pa je mislil, da me to zanima, da sem kakšna ku*****… takoj navalil s seksom… pa še ko sem mu rekla naj neha govort o seksu je še kar naprej. pa govoril o svojih podvigih in se hvalil kolk jih je podrl, kako in kje je seksal…
To da imajo ženske težavo pridt do sexa ni res. Baba da sam noge narazen, in je prec 20 moških zraven ( seveda, če je vizualno dokaj vredu ).
@kikica21, jst sem nedolžnost zgubu pri 23 letih ( pa nisem grd, da zarad tega nebi dobil ). Pač jst sem se šparu, za punco ki jo bom ljubil in ko sem to punco spoznal, sem z njo tudi izgubil nedolžnost. Tebi pa kot punci ( ker se vam pri tem pretrga deviška kožica ), ti priporočam da počakaš na svojga princa 😉 In ne padat na take kače k pravjo ne se šparat !
Kurb, ki vse pijane v diskotekah dajo vsakmu k ga vidjo je veliko ( tm približn 60 % vseh današnjih punc je takih od starost 16-25 let ), tako da je zelo lepo da si drugačna od njih.
Sem bil včasih 2 krat tedensko v diskotekah, in sem videl kako se babe mečejo po neznacih, in kar je najhuje moški to izkoristjo ! jst včasih nisem bil tak, zato pa nisem prec zgubu nedolžnosti.
Naj te ne bo sram !! Bodi PONOSNA 🙂 Taprav fant te bo razumel, ko bo izvedel da si nedolžna !
Aha pa še nekaj @kikica21 , pejt stran od tega fanta ki je star 32 let, edina stvar ki jo on hoče naredit, je da te razdevič in te potem pusti ti pa ostaneš na koncu sama !!!!
maš take tud take moške, ki iščejo nedolžne potrebne punce !!!! beži stran !
Drugače pa, je tvoje telo ampak kasneje, v starejših letih boš obžalovala 😉
Forum je zaprt za komentiranje.