Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ugotovila, da si mož daje že 10 let na stran po 300€ za svoje stanovanje

Ugotovila, da si mož daje že 10 let na stran po 300€ za svoje stanovanje

Kaj bi porekle, če bi danes ugotovile, da vaš mož že 10 let daje na stran po 300€, da si bo kupil stanovanje, ki bo samo njegovo?

Da je z vajinim zakonom nekaj zelooooo narobe.

da je polovica pridobljenega premoženja v zakonu mojega. na račun tega si morala ti toliko več prispevati v družinske finance recimo.

samo njegovo ja:)) kar je našparal v vajinem zakonu je tudi tvoje:))

Odlično….k se ga naveličaš ga sam v tanov stanvanje spakiraš in nimaš nobenih problemov :).

Kaj pa če mož ta denar na skrivaj daje njegovi mami (ker je edinec ni straha, da ga bo moral deliti z brati in sestrami), mama bo potem kupila stanovanje in mu ga podarila.

Darila se ne delijo.

Tam spodaj so lepo napisane okoliščine, v katerih je ženska, ki na skrivaj daje denar v svoj črni fond. Živi v bajti, v kateri ni nič njenega, če jo bo mož čez 10 ali 15 let zamenjal za mlajši model, bo ostala na cesti.

Mora met pa zlo solidno plačo, da se teh 300 evrov nikjer ne pozna.

Ne boš verjela, ampak eni zaslužijo tud več kot minimalno plačo…

je ta tema asociacija na spodnjo temo?…mogoče sta pa mož in žena, ki vsak špara po 300 € za stanovanje…zdaj mora sam še mož ugotovit da žena tud špara :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Je teoretično vprašanje na asociacijo spodaj….ono spodaj hvalite kako je pametna, da bo moža okoli prenesla, zato me zanima, če boste enako pohvalno potrepljale tudi moža v moji temi.

pametno…

Pazi ti njih….. polovico je od nje….. Paradoks je,da je lahko to res…. Pa rečte, če zakoni niso krepko bolj naklonjeni ženskam kot moškim…. ne samo zakoni….kar časi so hudo nagnjeni na žensko stran…. hmmm…

Bo moral šparati še dvajset let za skromno stanovanje.

tudi jaz šparam pa mož tega ne ve, seveda ne za kakšno stanovanje zame, ampak za otroke in dam vsak mesec tudi nekje 300-400 eur na stran…zakaj bi pa mogel vse vedet…

Pameten mož. Konec koncev, kdo pa je dedič, če se mu kaj zgodi?

Kaj bi rekla? Da bo še dolgo dolgo šparal, če misli kupit stanovanje.

je do zdaj našparal? Je na pomembnem položaju? Splača s ti ga življensko zavarovati in se napisati kot dedič.

Pa malo beri Agatho Christie.

To ni noben paradoks ampak dejstvo. Kar se ustvari v zakonu je od obeh. In velja za oba, ne samo za ženske 🙂 Mislim…

http://mojalbum.com/minimaxi

Za majhno gasronjero v Celju že ima dovolj. 🙂

Heheee, a veš, da sem takoj pomislila na to? Ja, ja, ženska lahko…. bljah

Evo identičen primer iz mojega primera…Žal sodišče tega ne upošteva, da si pa ti pol prispevala toliko več za druge stvari. Tudi cepec iz navedenega primera je počel enako:(( Jih na sodišču to ne gane. Je njegovo, kar je tudi po moje čisto skregano z logiko. A tako je…:((

Kje to piše? Če je bila njegova plača toliko večja, je lahko brez skrbi prispeval polovico za vse stroške in si dajal na stran preostali denar.
Tako kot ti, bi rekle samo ženske najslabše vrste, mahnjene na denar, ki vidijo denar in še enkrat denar, ki bi zanj pohodile vse ostale in si vzele vse, čeprav dobro vedo, da ni njihovo.

Za skromno stanovanje je že prišparal.

čisto tipično slovensko samo, da se gleda kje bo kdo kaj pobral. Pa saj je njegova plača, če si to lahko privošči, zakaj pa ne. Domnevam, da če je toliko časa dajal na kraj, da ravno samo ob kruhu in vodi nista živela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close