Samske ženske med 33 in 39
Kaj si mislite o njih? So čarovnice, ki odženejo vsakega tipa, naravnost za na grmado? In tiste, ki ste bile ali ste samske, kakšne izkušnje imate v teh letih?
Mene osebno je osupnilo kako drugače se zdaj, ko sem nekaj časa v vezi, ljudje vedejo do mene spoštljivo. Saj ne vsi, si pa tisti ta prvi bili prej tako zelo glasni. Si ne upajo se več tako grdo vesti do mene, ker jih je ‘strah’ da bom povedala mojemu? Ali smo vsi že malo starejši in smo vsi prišli k pameti in se tako grdo na splošno ne vedemo več?
Mislim, da ljudje drugače gledajo na tiste v vezi, kot na samske.
Za samske menijo, da je nekaj narobe z njimi in jih zato ne spoštujejo tako, kot tiste v vezi.
Prav tako tudi sami vplivamo na doživljanje..Če smo s sabo zadovoljni, je več možnosti, da prepoznavamo bolj zadovoljne ljudi…Če sebe spoštujemo, bomo tudi od drugih doživljali več spoštovanja.
Mogoče pa je, da se tudi ti zdaj, ko si v zvezi, drugače obnašaš, kot prej, le da se tega ne zavedaš. Namreč, ko se sami spremenimo, se tudi okolica. Vsaj nam se tako zdi, če slabo opažamo. Okolica se nikoli ne spreminja samo zaradi nas, če se mi ne.
Zakaj neki se ti čisto vsakič spotakneš ob temo s take vrste vsebino? Kaj neki je tu od zadaj? Da nisi sposoben meti nikogar rad? Da tebe ni mogoče imeti rad, ker si “težek”? In ker imaš očitne manjvrednostne komplekse? Vsaj malo bolj jih zakamufliraj. Sicer pa, ok, saj to je terapija, pisanje tukaj. Sj tudi jaz to počnem, pa ne več zaradi bivšega.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Torej, če prav razumem, če je npr. 35-letnica samska je nagubana, če je v vezi pa ni? :D[/quote]Ne samo to. Ko bo njegova punca 30, ker namreč takšne so že 30+ letnice, jo bo pustil ali pa varal s kakšno, ki bo starejša, pa tega ne bo vedel.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja, tako ozko gledano imaš prav. Ker povprečna čreda ljudi stigmatizira vsako drugačnost. Izobčijo invalide, homoseksualce, samske, brezposelne, bolne…
Spoštovanja vreden je le tisti, ki je v večidel navidezno srečni zvezi, ki je zdrav, materialno preskrbljen, vse ostalo se pa že gleda kot neke luzerje. Samo vsi lahko postanemo to čez noč, doživiš nesrečo, postaneš invalid, te zapusti partner, izgubiš službo… Brez srčne širine potem postanemo družba etiketirancev brez milosti do najmanjših odstopanj.
Mariborčan, če so vsi moški taki kot si ti, potem imaš prav, da ni več izbire. Samo jaz mislim, da vsi moški pa vendarle niso taki kot ti: da bi po netu javkali, ker so se 3 leta dopisovali z žensko preko neta, ki je niso nikoli srečali, in te je skenslala in potem jokaš tu gor in si zaradi nje sovražen do vseh drugih žensk. Dvomim no, da je še kakšen tak tip. Ali pa, da bi pri svojih 30+ letih na netu spraševal kje dobiti dovolj veliko kondom za svojega kačona ali pa se zgražal nad svojimi vrstnicami kako jih ne bi maral imet (pozabil si pa napisat, da so te zavrnile vse po vrsti). In prečitaš vse teme o samskih.
Zakaj neki se ti čisto vsakič spotakneš ob temo s take vrste vsebino? Kaj neki je tu od zadaj? Da nisi sposoben meti nikogar rad? Da tebe ni mogoče imeti rad, ker si “težek”? In ker imaš očitne manjvrednostne komplekse? Vsaj malo bolj jih zakamufliraj. Sicer pa, ok, saj to je terapija, pisanje tukaj. Sj tudi jaz to počnem, pa ne več zaradi bivšega.[/quote]
Ti lahko komentiraš povsod, jaz pa nikjer?
Daj spelji se težit nekomu drugemu, pa tudi z rovtarskimi psihoanalizami mi prihrani.
Stopil na žulj? Le zakaj? Jaz ne jadikujem na MONu, da me je skenslal tip s katerim sem se dopisovala tri leta in ga še nikoli videla :). Jaz nimam takih psihičnih težav, da bi se obremenjavala z nezannci s katerimi se dopisujem :). Pa tudi nimam težav s svojimi priveski telesa tako kot ti :).
Saj vsak, ki bere tvoje umotvore na MONu ali pod nickom Spider ali pod nickom mariborčan mu je jasno, da si tip, ki ga vse ženske zavračajo, zato je pa tako totalno zagrenjen :).
.. ma ja,.. no, vprašanje je bilo kakšna je razlika med vezano 35-letnico in samsko 35-letnico. Torej ne razlika med 25 in 35 letnico.
Mi pa tvoj odgovor daje mislit, da meniš, da če je samska, je avtomatično že tebi na voljo?[/quote]
Meni pa daje misliti, da je njegova mama redna obiskovalka lepotnih kirurgov ali pa ima rahlo neugodno mnenje o njej – da je kot vrt brez cvetlic, karkoli naj bi to že pomenilo, zdi pa se mi, da nič dobrega.
Ti imaš precej hujše težave, kot si misliš. Nanazadnje, zakaj čutiš tako silno potrebo brati vse moje poste, to se raje vprašaj..
Nikjer nisem napisal, da komaj najdem kondome za svojega kačona, mislim, ti si kr nekaj izmišljaš, ali pa ti neka aleksandra, ali ferbčna, ali japkica, nekaj “prišepne”..
Bodi brez skrbi, ne berem vseh tvojih postov. Se pa vtakneš v vsako temo o samskosti in močno močno izstopaš od ostalih MONovcev, tako, da te pač opazim :). Tisti kačon in kondomi pa veš, da je bila ta boljša tema :). Saj od začetka sem mislila, da si totalen psiho, potem pa sem opazila, da si v bistvu globoko prizadeto bitje, da je tvoje pisanje le odraz tvoje bolečine. Ne skrbi, tudi tebi se bo sreča nasmehnila.
Na vsakem vrtu se najde prostor za cvetlice. 🙂
Pri nas doma je vrt v domeni moje mame in kljub vsej silni zelenjavi, taki in drugačni, ima na vrtu kar nekaj rožic, ki so mimogrede zelo lepe.:) Je pa po “njenem” mnenju skrivnost v tem, da je treba te rožice pravilno zalivat. Zalivanje pa je očetova “naloga” in očitno jo več kot odlično opravlja… sklepam glede na cvetoče rožice.:)
Spider, če bi bil ti srčeen, ne bi pisaril stvari kot jih pišeš na MON. Več kot očitno je, da si ves zagrenjen, zato pa udrihaš po vseh ženskah. Vse teme o samskosti komentiraš in se zgražaš nad ženskami. Več kot očitno je, da bi ti sicer imel kako žensko pa te nobena noče. Pa ne mi bla bla o tem, da imaš punco. Iz tvojega pisanja je več kot očitno, da tudi pod razno nimaš nobene punce, zato pa si ves zagrenjen in v vseh temah o samskih. Samo to, ko si tako sovražen do vseh žensk po vrsti, je ravno razlog, da te nobena noče in ne nihče ti ne verjame, da imaš punco :).
Glej ženska zahojena, meni dol visi, kaj si kdo od vas ničvrednežev misli o meni, ker ste vsi skupaj ena velika mentalna revščina in vam je višek kulturnega dogodka ogleda Spielbergovega filma.
Nikoli s ene bova videla, nikoli srečala, sploh ne vem, zakaj te karkoli kao zanima o meni, tudi vse to ugobanje in roftarska psihoanaliza je odveč. Ne napenjaj možganov, idi raje na kakšen koncert Stavrosa na Ribičijo.
Spider, s svojimi žaljivkami si res pokazal svojo NEprizadetost. Ne skrivaj nekaj, kar vsi vidijo.
Forum je zaprt za komentiranje.