Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek JIih še prepoznate?

JIih še prepoznate?

tole že skor spade v temo, še pomnite tovariši:)

pomnimo :O) pa koncertov po mestih po svetu tudi

Seveda prepoznam. 🙂

ps; nekateri boljše izgledajo danes, kot v spotu. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Starši smo, lepše zgledamo, pa pametnejši smo, defintiivno. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Starši smo, lepše zgledamo, pa pametnejši smo, defintiivno. :))[/quote]

A nisi ti mal premlad za starša? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Starši smo, lepše zgledamo, pa pametnejši smo, defintiivno. :))[/quote]

A nisi ti mal premlad za starša? :)))[/quote]

Jah, star sem toliko, kolikor hočeš, in sem to, kar si želiš. Torej? 🙂
Ravno takšen sem, kot si me zamišljaš, to pa je? 😀

V začetku 80’s si že jabolke rabutala, praviš? Jah, kaj čemo, leta bežijo… 🙂

Seveda se spomnim…Pesem iz moje mladosti….:)

Kak tvoje mladosti, saj ptoem sta še vedno mlada vidva z Japkico. Niti 20 let ni minilo od takrat. :))))

Oh, ti šmenta, pa je več kot 20, ampak kakšno desetletje gor ali pa dol, a ne? :)))

Kak tvoje mladosti, saj ptoem sta še vedno mlada vidva z Japkico. Niti 20 let ni minilo od takrat. :))))[/quote]
Bo res več kot 20…:)
Midva z japkico sva zdaj zrela in mlada po duši…:)

A nisi ti mal premlad za starša? :)))[/quote]

Jah, star sem toliko, kolikor hočeš, in sem to, kar si želiš. Torej? 🙂
Ravno takšen sem, kot si me zamišljaš, to pa je? 😀

V začetku 80’s si že jabolke rabutala, praviš? Jah, kaj čemo, leta bežijo… :)[/quote]

To bo ja. Moje misli se ukvarjajo samo s tabo… in želje tudi. :))))))))
The center of my universe. 😉

dozoreli so, kot japke v poznem poletju:)

dozoreli so, kot japke v poznem poletju:)[/quote]

Verjetno je to to! Jammmmmiiii!:)))

ps; če so oni dozoreli, potem imam jaz do tja še kar nekaj poti. 😉

dozoreli so, kot japke v poznem poletju:)[/quote]

Verjetno je to to! Jammmmmiiii!:)))

ps; če so oni dozoreli, potem imam jaz do tja še kar nekaj poti. ;)[/quote]
ti si verjetno nekje tam ko se po cvetenju nastavijo prvi plodovi,pozna pomlad:))

Kak tvoje mladosti, saj ptoem sta še vedno mlada vidva z Japkico. Niti 20 let ni minilo od takrat. :))))[/quote]
Midva z japkico sva zdaj zrela in mlada po duši…:)[/quote]

Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))

glede na to, da bo kmalu 1 je na mestu, da začnemo mal razmišljat v tej smeri:)

drugače pa, imejte se vsi lepo..pa po pameti še naprej:)

Midva z japkico sva zdaj zrela in mlada po duši…:)[/quote][/quote]

Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))[/quote

Pa ti se spet ponujaš! 😀

Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))[/quote

Pa ti se spet ponujaš! :D[/quote][/quote]

Že v naprej se ponujam, npr. za štihanje naspomlad na vrtu?
Vsaka ženska rabi močno moško roko pri takih težkih opravilih, a ne? 😀

Bom vzela na znanje, če/ko si omislim vrt. 😉

Jah, kako pa potem vzdržuješ formo? In kaj ko povabiš kakšno moško družbo, potem pa ni solate zraven k šniclom, jaz bi to takoj odšel, ker solatka se vedno prileže, še posebej domača. Kako jih potem obdržiš pri sebi, jim kako drugo vrsto zelenjava ponudiš? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close