Iščem kolegico/prijateljico
Za druženje, nakupovanje, ženski čvek. Stara sem nekaj čez 25 let, veliko mi pomeni da sem lepo urejena (na znotraj in na zunaj) in v življenju točno vem, kaj hočem. Ste mi podobne? Pričakujem vaš mail!
cathzjonesss@hotmail.com
Verjetno čimmanj zmedenosti v življenju in jasno postavljeni cilji……Po moje..
Kaj misli avtorica, pa naj sama napiše.[/quote]
Zanimivo. Meni se zdi pomembno, da v življenju vem tudi česa nočem. Tako sama sebe ne omejujem s fiksnimi idejami in spejemam spremembe, ki jih prinaša življenje.
Verjetno čimmanj zmedenosti v življenju in jasno postavljeni cilji……Po moje..
Kaj misli avtorica, pa naj sama napiše.[/quote]
Zanimivo. Meni se zdi pomembno, da v življenju vem tudi česa nočem. Tako sama sebe ne omejujem s fiksnimi idejami in spejemam spremembe, ki jih prinaša življenje.[/quote]
Čestitam! Tudi meni se je nekako dozdevalo, da se za frazo:”Vem, kaj hočem”, skriva omejevanje samega sebe z vnaprej določenim idealom, od katerega človek noče (oziroma si niti ne upa) odstopiti.
Včasih se namreč, kot si rekla, pojavijo spremembe, na katere ne moremo vplivati in dobro je, da znamo tedaj svoje cilje in pričakovanja prilagoditi.
hello…
sem iz maribora, stara 25 let, rada hodim na sprehode, fotografirat in kofetkat wink
zaradi spleta okoliščin sva se s prijateljico ful oddaljili in zdaj pogrešam ženske pogovore, družbo… skratka, če je katera v podobnem položaju mi naj piše na zs, da se zmeniva za kakšno kavico in čvek wink
Lepo se mejte!
Forum je zaprt za komentiranje.