kako se odljubit?
Nekaj tednov sem bila službeno odsotna. In sem se zaljubila. Sem pa poročena. 27 let. Z zakonom zadovoljna. Pač rutina po toliko letih. Dva otroka. Eden odrasel. Eden končuje osnovno šolo.
On je ločen. 500 km stran.
Odkar sva bila skupaj je minilo šest tednov.Od takrat sva kontaktirala po mailu, sms in telefonu. Vsakodnevno. Večkrat. Tudi on zaljubljen. Pravi, da bi naredil vse, da bi bil z mano.
Ker so se moja čustva s časom krepila, namesto slabila sem večkrat predlagala, da popolnoma prenehava kontaktirati. Zdržala sva samo dan dva. Eden ali drugi je spet vzpostavil stik.
Ker se mi je zdelo, da najino afero vidim vedno bolj v idealni podobi (ker čas pač naredi svoje) sem organizirala srečanje. Prekrasen romantičen vikend. Sedaj mi je samo težje…
Ko sva se poslavljala sem mu rekla, da me najina veza zelo obremenjuje. Da ne morem nadaljevat svojega življenja in sem predlagala (spet) popolno prekinitev stikov. Njegov predlog je seveda bil, da bi nadaljevala…
Vztraja sem na svojem. Kaj bo naredil ne vem. Če bom sama zmogla, tudi ne vem. Razšla sva se v solzah…
Nanj mislil neprenehoma in doma težko funkcioniram. Vem, da je najina zveza neizvedljiva.
Torej, kaj mislite, da mi je storiti? Kako se najmanj boleče odljubiti?
Lep večer želim in hvala za mnenja.
Ne boš se odljubila kar tako. Lahko prekineš stike in trpiš. Čez 6 mesecev bo lažje, pozabila pa ne boš nikoli. Sorry, ampak to je kruta resnica ljubezni. Mogoče bo pa naredil kaj takega, da se bo izkazal za popolnega idiota, pa še potem bi mu najraje odpustila.
Težko ti zdaj kaj pametnega svetujemo, ti namreč čutiš, da se moraš izpolniti z njegovo ljubeznijo. Karkoli boš naredila, ne bo lahko. A hitrega konca ne bo. Če si zadovoljna z zakonom, ti lahko rečem samo, ne razdri družine, lahko da se bo hitro izkazal, da sta lizala samo med in vama bo ostal samo še dr…. In v vsakem odnosu pride slej kot prej do rutine. Izpolni se torej z njim na skrivaj, potem pa se vrni k možu.
Ženske se žal ne zavedajo, da začetek nečesa takega pomeni ne samo začetnih metuljčkov, ki jih v odnosu z možem že dolgo pogrešajo, malo več romantike in orgazmičnega seksa, temveč predvsem dolgo in boleče razmerje, težke spomine, samoobtožbe, slabo vest, žalost in zlomljeno srce.
Vse lepo ti želim!
Odloči se in vztrajaj. Bo minilo, ampak bo RES težko.
Vsekakor pa – ja. Prekini stike, ker je nemogoče, da te to mine, če stike vzdržuješ.
Poišči si vse, kar imata skupnega z možem, obujaj prijetne trenutke iz preteklosti.
In si zamisli vse slabe lastnosti tvojega novega ljubega (ja, vem, nima jih :)).
Morda bo to v pomoč. Pa vzami si vsak dan kako uro zase in se počuti nesrečno. 🙂 Meni je to nekoč pomagalo. Eno uro na dan sem se intenzivno ukvarjala s svojo “nesrečo”, potem pa skušala živeti normalno. Sčasoma preboliš in se čez par let samo še smeješ tej izkušnji.
Tam pa zna biti vroče…..Ne švicaš le zaradi savne, ampak zaradi hormonov…:))
Res. Vedno bolj komplicirano, ker živimo vedno bolj komplicirano življenje…Še posebej Slovenci smo znani kot zaprti in se raje držimo vsak zase.
Pa še vedno več nestrpnosti in sovraštva je med ljudmi…Zato smo vedno bolj nezadovoljni s sabo in z drugimi….
To sem pa tudi jaz opazila, da smo precej zaprti v primerjavi z recimo Srbi. Kakšni Angleži pa ne vem, če niso še bolj zaprti kot mi. Sicer na zunaj delujejo bolj prijazni kot mi, ampak nekak samo vljduno prijazni, gentelmanski. Sem pa opazila, da smo po stilu vožnje na cestah pa bolj podobni bolj odprtim narodom kot recimo Angležom: se pravi bolj agresivni.
Hja, moški z neta zelo radi vabijo v savno na prvo srečanje :). Pa tudi kak neznanec, ki se mi prilepi recimo na smučišču, kar vabi v savno :). Si mislim ja kake namene imajo. Eni so celo tako prijazni, da povabijo v savno za dva :), kar neznanko, ki jo še niso nikoli videli :).
Tam pa zna biti vroče…..Ne švicaš le zaradi savne, ampak zaradi hormonov…:))
Res. Vedno bolj komplicirano, ker živimo vedno bolj komplicirano življenje…Še posebej Slovenci smo znani kot zaprti in se raje držimo vsak zase.
Pa še vedno več nestrpnosti in sovraštva je med ljudmi…Zato smo vedno bolj nezadovoljni s sabo in z drugimi….[/quote]
Kaj pa potem fantaziraš o čistem seksu?! Od kje? Zakaj? Upaš povedati?
Kot bi moški ne imeli potrebe po toplini in bližini partnerke in kot bi ženske ne imele potrebe po čistem seksu…
Gliha skup štriha.
Če si z nekom (pa še poročen) in ga varaš z drugim potem svojega partnerja kot prvic nimaš rad, kot drugič ne spoštuješ. In najhujša stvar: kako lahko kdorkoli taki osebi sploh še zaupa.
Če je vse tako nedolžno pa naj pove svojemu partnerju kaj je naredila. Sem “prepričan” da bo razumel!
Forum je zaprt za komentiranje.