Vaša največja razvada?
Kaj ne poveš?…po resnici povedano, se mi sladice dobesedno gravžajo…sploh potice in ostalo napol suho sranje, ki ga motam po gobcu in ne morem dol požret…če pa že požrem, me pa grlo peče od cukra…ja, res, tolk sem občutljiv na cukr…
Imam dve razvadi: ena je alkohol. Med tednom v službi ali ko imam obveznosti ali ko imam za vozit avto ali karkoli, ne spijem niti kapljice. Zvečer pa si ne znam predstavljat večerje ali večera brez kozarca pive. Obožujem pivo, to mi je najboljša pijača in zelo mi je žal, da je ta pijača alkoholna. Če bi bila brez alkohola bi se najbrž kopala v njej in jo celo spila, tako pa si privoščim eno pločevinko, občasno eno veliko in eno malo, vedno ob hrani. Večkrat si rečem, da sem alkoholik in možno je, da je to celo res.
Druga razvada so cigareti, med tednom v službi en cigaret pred službo ob kavi, en cigaret za pavzo ob 10.00, en cigaret za pavzo ob 14.00, redko kakšnega več, recimo ene 3 do 4 od ponedeljka do petka. doma ne kadim, med vikendi ne kadim.
Moje razvade so … kupovanje raznih kremic in kozmetičnih zadevic katere uporabim enkrat 🙁
Čokolada in peka peciva. Razne dekoracije primerne letnim časom, jih naredim sama ali kupim, sam to se kar nabira 😉
Največja razvada ki jo imam pa je tople nogavičke, flisasta trenirka, mehka odeja, velika skodelca kapučina, Lindova čokolada in ena super knijga v roki, obvezen je prižgan kamin.Moj pravi, da če bi se hiša podirala me noben ne zvleče iz gugalnika, ker sem čist odklopljena. Je pa super, ker ta razvada ni draga 😉
več ko razmišljam, nimam neke razvade..-shopping ne delam ker nimam..treba plačat račune in živet, ker dosti ne ostane
-kavo pijem v zmerni količini, eno na dan
-ne kadim
-ne pijem.razen na kakšnih zabavah
-ne maram pretirano sladkarij
-ne tuširam se dolgo z vročo vodo…v meji normale
.torej nimam razvad!!
Forum je zaprt za komentiranje.