Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaša največja razvada?

Vaša največja razvada?

daj se uščipni, da preveriš, če si še živa))[/quote]

ne,nisem človek jaz sem prišla iz vesolja[/quote]
Jaz sem tudi iz vesolja. Saj kmalu pridejo po naju vesoljci, pa greva na drug planet..:)

Menda je življenje na Zemljo prišlo iz vesolja, torej smo vsi vesoljci na nek način.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa saj smo del vesolja. Res da en majčken majčken del pa vendar…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne,nisem človek jaz sem prišla iz vesolja[/quote]
Jaz sem tudi iz vesolja. Saj kmalu pridejo po naju vesoljci, pa greva na drug planet..:)[/quote]

komaj čakam:)))))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Boh ne daj, da dobim v roke kakšno dobro knjigo, potem pa berem in berem, svet se zame kar neha vrteti.

Kaj pa, če tebe dobi kak pravi fant v roke, potem pa se najbrž za njega neha svet vrteti oz. se vrti samo okrog tebe. 🙂

Kaj pa, če tebe dobi kak pravi fant v roke, potem pa se najbrž za njega neha svet vrteti oz. se vrti samo okrog tebe. :)[/quote]

Sem že na vrtiljaku :))))

čokolada, sladoled
ja pa branje tudi: če je dobra knjiga, jo moram na mah prebrati, čeprav trpi delo

Knjige, a ne le branje. Ko se me katera knjiga dotakne, jo preprosto moram imeti. Pa če tudi je že prebrana dvakrat… So knjige, ki jih imam v dvojniku. Novejša žepna izdaja z mehkimi platnicami in potem, ko vidim tisto pravo, s trdimi platnicami in prvo izdajo… tisto tudi rabiiiim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zadnje sem menda bral Maločudnice: Mihaela Hojnik, priporočam.

Narcise. Tiste, ki jih v lončkih razstavijo pred Gardenio, zbudijo v meni pomladno hrepenenje – vsako leto znova. Da jih kupim, občudujem in odcvetele presadim v vrt …

O pestovanju dojenčkov, konzumiranju sladoleda ne glede na letni čas, brskanju po knjižnici niti ne bi izgubljala besed.

V bistvu to niso razvade, temveč drobne radosti. 🙂

Zadnje sem menda bral Maločudnice: Mihaela Hojnik, priporočam.[/quote]

Vzamem na znanje. Hvala.

Japkica? Desire, Imenovali so jo dvoje src, Mala gospa velikega doma… Tu nekje bi dejal.

A ti to za moje dvojne knjige?

Pravzaprav so; Ime rože, Alkimist, Po sledeh človeka, Popotovanje vase, Igra s hudičevim repom, Lolita, Neznosna lahkost bivanja… pa še jih je. Aja, pa Men Without Women v slo in angl. 🙂

Zakaj sem potem samo jaz razgrajal pri Loliti? Je bilo vse nakljucje ali se je nekdo poigraval z vsemi nami pa ni nobenemu potegnilo?

Mogoče zato, ker ne mešam deklic z ženskami in obratno. Kaj pa vem?! Nisem dovolj pametna…

Ce (pogojni odvisnik prve stopnje) pomeni Lolita 14 , 14 letnico potem je to deklica. Lahko da je vse naklucje ni pa nujno. Verjetno sem preveckrat gledal

http://www.youtube.com/watch?v=aS_d0Ayjw4o

Upam pa da se nisva na isti stopnji norosti 🙂 Momogrede ali res kar pravi Adi?

Mah, včasih si kdo želi biti vsaj v niku tisto, kar bi želel … Saj veš, da nekdo v muki in užtku izjavlja svojo norost; ”…priblisk prelepe gldke kože na spodnji strani…”

pingo 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=y2x4sP6xi-0

Zadnje sem menda bral Maločudnice: Mihaela Hojnik, priporočam.[/quote]

Hvala. Že rezervirala na cobissu 🙂

Kdaj ste me posneli?

Sem mislila, da se boš sam pohvalil. Nekako si te ne vizualiziram. 🙂

Pa saj si me vidla v vsej lepoti 🙂 Ja priznam Adonis 🙂

Razvade? Nimam.

Imam samo kupe drobnih radosti – ki pa jih res nimam za razvade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close