Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pijete zvečer

kaj pijete zvečer

zdaj jeseni in pozimi, ko ni več tako vroče in pivo ne paše več?

vedno pijem ohlajeno pijačo, ne glede na letni čas

Čaj ali vodo (brez okusa seveda, saj je v vodi z okusom cel kup sladkorja in škodljivih dodatkov). Priporočam tudi drugim. Izogibajte se gaziran pijačam in alkoholu. To je strup.

Ja kuhano vino vendar.

vodo, 100% pomarančni ali gosti sok.

čaja pa ne pijem nikoli, samo takrat, ko sem prehlajena.

Ne pusti se, da te prevarajo z napisi 100%. Nič v življenju ni 100%, še najmanj pa sok. Tudi v tem soku je vs epolno aditivov in sladkorja, pravega soka pa le za vzorec.

Kuhančka, borovničke ali vročo čokolado, če vozim.

caj

glej, vsi bomo enkrat umrli, tudi tvoja paranoja glede aditivov in ostalih nezdravih reči te ne bo rešila ali ti kakorkoli opazno podaljšala/izboljšala življenja :))) zmernost je prava pot

jack on the rocks

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

aja, vprašanje je kaj pijemo, ko gremo ven. hm, redko zunaj pijem, če pa potem vročo čokolado ali pa sok.

Če grem ven( zvečer), spijem kak Herineken ali dva:)

Včeraj bila na eni hudi zabavi. Pri hrani sem si privoščila belo vino, tega je bilo 2 kozarca. Potem so stregli rdeče vino, ki pa sem ga po enem kozarcu imela dovolj in si iz njega delala bambuse. Ko se mi ni več dalo to piti, so na mizo začele prihajati vodke različnih okusov. Po 5ih testnih kozarčkih, sem obstala na vodki z okusom pomaranče, ki je bila mešana s fanto. Proti jutru je bilo vodke malo manj kot polovico flaše. Jaz pa čist kul, določena za šoferja, vsi ostali so izgledali bistveno slabše. Hh, hudo se tole bere s ne, ampak vidiš pa kaj se da vse piti zvečer v tem času 😛

Hladno pivo je vendar klasika v vseh letnih časih in ob kakršnikoli temperaturi…

Šnopčkam!
Že od konc poletja pa vse do pomladi!

vodo, jabolčni sok, čaj ali kakav.

Kuhano ali pa čaj z dodatkom za uvod, nadaljujem pa s čim močnejšim.

Nujno poišči pomoč, za tvoje dobro!

http://www.aa-drustvo.si/

tea verde, sok. kak domači jegermajster tud paše občasno

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

če sem zunaj na stojnicah pol kuhanca al pa kakšne šnopčke. Če sm notri ponavadi vino, al pa aperol. Brezalkoholnih pijač nikol ne pijem po lokalih.

[/quote]

Nujno poišči pomoč, za tvoje dobro!

hh, zakaj že?? kdo si da oceniš kdaj in zakaj potrebujem pomoč??

Ne pusti se, da te prevarajo z napisi 100%. Nič v življenju ni 100%, še najmanj pa sok. Tudi v tem soku je vs epolno aditivov in sladkorja, pravega soka pa le za vzorec.[/quote]

Potem, ko že toliko poudarjaš, tudi ti ne živiš 100 % zdravo?!

http:

bandidos teqila

Zraven napišite, če ste slučajno ŠTAJERCI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close