Tale Mojca Mavec naj gre raje kaj drugega počet
V oddaji Dobro jutro je bila tema o teku, zelo zanimivi gosti, a kaj ko je ta Mavčeva vse pokvarila, lahko bi marsikaj izvedeli, bilo bi bolj zanimivo, na takšno aktualno temo se da kaj dobrega in koristnega povedati, a od tega ni bilo nič. Skoz je ona neki govorila, gosti so bili tam bolj za okras. Naj gre raje kaj drugega počet. Ta RTV jo kar naprej pošilja iz ene oddaje v drugo….. nesposobnica.
Pred časom je pisala neke strašno poduhovljene in oh in sploh kolumne. Potem se je izkazalo, da jih ni sama pisala, ampak jih je iskala po tujih medijih, jih prevedla in jih prodala za svoje.
Če vpišeš v google ključne besede Mojca Mavec plagiat, boš imela kaj brati.[/quote]
Ne samo da je prepisovala kolumne iz tujih revij in se podpisovala, kot da so njene. Branko Gradiščnik je tudi za njeno opravičilo, objavljeno v Oni, ugotovil, da je ukraden.
Joj, meni gre Mojca Mavec, velika zaplankarica, na jetra že odkar je na televiziji izjavila, da so Mokrice na Hrvaškem. Ne spomnim se imena oddaje, to je bilo takrat, ko je vodila ene videospote in napovedala Pet Shop Boys video (pesem Heart), ki so ga snemali na Mokricah. Na Hrvaškem… Potem jo je nek kameraman opozoril in se je popravila.
Navedek iz intervjuja z MM februarja 2007:
…..
Mojca Mavec: Zelo hitro sem se nalezla tv-razvedrila in se našla v tem žanru. Imam tudi nekaj težav z resnico (smeh) – rada jo malo izkrivljam ali pa jo vsaj malo polepšam. Preveč delam z domišljijo, kar res ne spada v novinarstvo.
…..
zakaj jo frcate, saj je še pred škandalom kar sama povedala! 🙂
Ah, dejte no, kaj je že to intelektualna lastnina? Vse, kar ni BMW ali Audi, itak ni original. ;;)))
Pustite že ubogo mojco pri tv koritu, ja kam pa naj sicer gre? Ministrstva so že zasedena z blondinkami, na hypotu imajo tudi malo gužve, za (bivši) vegrad, primorje, TAM, ostalo, je take lepotice škoda, edino kakšno poročanje iz tujine ji še ostane, v stilu kastelica, ki je tudi s kolumnami začel, če se ne motim. Kradejo pa itak vsi po malem, kastelic izvzet.
Pred nekaj leti je prepisala nek člančič in ga objavila pod svojim imenom v neki rumeni reviji. In od takrat ji pravijo tatica:-(( Ker je luštna in sposobna jo neprestano žalijo. Meni se vsi ti svetohlinci zdijo ogabni.
Mojca Mavec je izredno inteligentna in simpatična voditeljica. Nerkateri ji ne sežejo do peta.
Nevoščljivost je na delu.
Me pojezi tole natolcevanje in verjamem, da bi bilo primitivce zaman prositi naj nehajo.
Punca mi je bila zoprna še precej pred tem, ko sem zvedela za njene kraje. Enostavno je ni za poslušat, njeno afnanje mi gre na živce in kadar ona vodi Dobro jutro, pač gledam drug program. No, ko pa sem zvedela še za njene prevare in kraje, mi pa res ni jasno, kaj delajo na RTV Slovenija in zakaj je ne odpustijo?!!!
Forum je zaprt za komentiranje.