Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tale Mojca Mavec naj gre raje kaj drugega počet

Tale Mojca Mavec naj gre raje kaj drugega počet

Tam je zato, ker je Mišika njena velika zaveznica (Evrovizija itd…..)

Meni gre redko katera voditeljica na živce. Ker sem že nastopala pred kamero in VEM, da je zelo težko. Zato kar cenim tele punce. Je pa nekaj izjem in ena od teh cvetk, ki bi jih morali TAKOJ zabrisati iz nacionalke je ravno Mojca Mavec, druga pa (ki pa k sreči so jo) je Enisiedler Saša.[/quote]

Se strinjam. MM ni za gledat in poslušat. Pa tudi Saša je eno delala, drugo mislila, tretje govorila.

Meni pa se ona zdi komunikativna, svetovljanjska, pa taka preprosta in prijazna…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni se zdi izobražena, razgledana in verbalno spretna; če je 1x nekaj prevedla za svoje, ji dam še 1 možnost. Edino to me je zmotilo, ko je rekla, da ima rada otroke, samo če niso njeni…

Ah, ah… kakšne čistunke in čistunci!

Kot, da je edina, ki je v življenju nekaj prepisala, prevedla. Kot, da vi niste nikoli kaj pošmuglali v življenju, dajte no!

Mene te stvari popolnoma nič ne ganejo. Naj prepiše, prevede, bom mogoče vsaj prebrala, nemških revij tako ne berem. Čeprav res ne zagovarjam kraje in sem zagovornica citiranja, avtorskega prava ipd. Me ne moti, če prepiše, naj to navede pa ji ne bo štel nihče za hudo. Zagotovo več tega ne bo počela, ker bo verjetno pod drobnogledom. Konec koncev, so tudi vse diplomske naloge na nek način prepisane oz. citirane. Da niti ne omenjam, da je bila doktorska disertacija našega profesorja na fakulteti polna samih citatov. Torej, zakaj toliko gneva zaradi parih kolumn?

Kot voditeljica pa se mi zdi izredno sproščena, otroško igriva in simpatična. Rada sem gledala Čez planke in tudi zdaj v Dobro jutro mi je všeč. Sicer pa je to stvar okusa in o tem pač ni pomena razglabljat.

Podoben primer je Bergant, ki ga nekateri tako linčate. Po razmeri sil je pristal v Odmevih in tam pač je. Se bo že znašel, vsak začetek je težak. Tudi marsikdo izmed vas svojih nalog na samem začetku ni opravljal profesionalno ali pač?

Dajte ljudem priložnost, namesto da samo obsojate vsak njihov korak.

MOjca je pa res prav simpatična, zelo dobro vodi oddajo dobro jutro, super je !!
Meni se zdi, da je tale oseba, ki je odprla tole temo o Mojci v tej temi že 10 x zamenjale svoje ime-le kaj te tako žre, verjetno to, da je ona zelo dobra voditeljica ti pa ne , kaj,kaj, kaj ???

Ma Mojčka je zlata luškana miška!!!

Se strinjam, kot da bi brala kakšno pravljico se pogovarja z gosti…obrnem ko njo vidim zjutraj

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Jah, kaj drugega naj počne Mojca sedaj, za štango je prestara, po 30-em je gotovo, ker ji lahko kaj v križu poči, če bi se preveč zvijala 😀

ha ha ha …..

a je tebi tudi kaj v križu počilo? :))))

In koliko je bila Demi stara, ko se je vrtela na štangi? Menda ja ni bila tako slaba? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma ne to je bila le reakcija. Drugače je Mojca čisto simpatična, čeprav mnoge ženske to pomešate z lepoti, kar seveda ni isto. Se pa spomnim ko ji je nekdo v eter rekel: Mojca vi ste ena taka šema… Neugodno, no izmazala se je.
A to una DEMI ki je prevarala svojega mladega junca? Japy daj boljši vzgled.

Veš, tale Mojca na ‘dober dan’ sosede, spači obraz od začudenja. A je tako težko odzdravit nazaj? Ni, če nisi zaverovan vase. Ima pa zelo prijazno sestro.

Ja una Demi. Za moj oskus malo preveč možača (tu mislim na gibe iz filma) ali pa preveč agresivna… Hja, tudi mladi junc ni garancija… :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pač nisem intimen prijatelj tvoje sosede, tako ocenjujem kar vidim v škatli. No vidiš prijazna sestra je vedno PLUS.
Nee mladi junci ali teleta niso garancija. Sicer pa 100 % garancije ni. Hm? Vsaj 2 me bosti okregali in prepricali v nasprotno.

A to potem velja tudi za mladenke? :)))))))

S tresoco roso zapisem da …

Ahahahahhahahahaha! A je to mogoče?! Nasmejal si me že drugič v dveh dneh! :))))))))

Veš kako se moški počutimo ko komunicarmo s takimi ženskami? Tipična scena iz filmov, ko moški igrajo z ženskami strip poker. Moški v gatah ženske pa še v monlith.

@moski111, sam da je križ ostal cel.:)

Takimi? Kakimi?
Strip poker? Ni način slačenja zame. 🙂

Tudi v materinski vlogi Ashtonu Kutcherju se je menda pomladila. 🙂

Takimi? Kakimi?
Strip poker? Ni način slačenja zame. :)[/quote]
Kakšen način pa je ? Človek ne jezi se…:)

Tudi v materinski vlogi Ashtonu Kutcherju se je menda pomladila. :)[/quote]

Menda se temu reče liposukcija, botox… 🙂

Takimi? Kakimi?
Strip poker? Ni način slačenja zame. :)[/quote]
Kakšen način pa je ? Človek ne jezi se…:)[/quote]

A tako pri vas rečete temu? :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close