vprašanje za m in ž
Res….To ni samospoštovanje, če si povzročamo bolečine. To je nasilje nad sabo, zaradi nekih vsiljenih prepričanj.
Ženska je lahko urejena brez tega, da si povzroča bolečino in uničuje kožo.
Pod pazduho se lahko pobrije z aparatom za striženje, ki ne povzroča nobenih bolečin. Res koža ni čisto gladka, a zakaj bi morala biti….Drugje pa prav tako….
Že, ob devetih?[/quote]
Ma daj ti meni povej… da spoznavaš punco/žensko, ki ti je zelo všeč, privlačnost je obojestranska in seveda ne samo fizična… in po nekaj časa pride do intime… A bi ti bilo sploh pomembno kakšno frizuro ima, v kolikor je čista in urejena in ti diši in si jo želiš???
Me zanima, a partnerje iščete tudi samo npr. črnolasa, dolgolasa in skodrana? Zagotovo ne.
Že, ob devetih?[/quote]
Ma daj ti meni povej… da spoznavaš punco/žensko, ki ti je zelo všeč, privlačnost je obojestranska in seveda ne samo fizična… in po nekaj časa pride do intime… A bi ti bilo sploh pomembno kakšno frizuro ima, v kolikor je čista in urejena in ti diši in si jo želiš???
Me zanima, a partnerje iščete tudi samo npr. črnolasa, dolgolasa in skodrana? Zagotovo ne.[/quote]
Privlačnost in intima pomeni odsotnost presojanja o frizurah in podobno….Ko začnemo presojati, je konec sprejemanja.
Me pa zanima, zakaj toliko žensk obsoja in noče sprejemati moške s plešo ?
Bibita sem jaz, ti, ali oba malce izgubljena? Rekel sem, da so dostikrat vsi nasi strahovi in bojazni neutemeljeni saj vse naše napake za katere smo prepričani da se vidijo z vesolja, za tiste ljudi s katerimi se želimo družiti ali biti z njim, povsem nepomembne in celo neopazne. Velja pravilo: človek – človeku (NAJVEČJA) zver.
Meni pa se stvar ne zdi tako zelo preprosta.
Vsi smo ljudje, eni in drugi…tisto, kar se nam zdi pomembno, je nekomu drugemu nepomembno in obratno. 🙂
To je tako kot tisti rek: En ima tisoč želja, drugi pa samo eno …. in zopet obratno.[/quote]
To je res….Težava se začne, ko pričakujemo, da bodo stvari, ki so nam pomembne, pomembne še drugim.:)
Forum je zaprt za komentiranje.