Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje za m in ž

vprašanje za m in ž

Najprej vprašanje za ženske. Ali se v mrzlih mesecih, ko ni razgaljene kože brijete/depilirate/voskate redno ali ne tako pogosto?

Kaj pa moški spol misli za svojo ženo/partnerko v kolikor ni pobrita (podpazduho/noge/bikini)j?

Mogoče to, da je malo pozabila na sebe…Ne rabi pa biti čisto gola v bikini predelu. Važno, da je urejena. 🙂

Priznam, da sem počasi že utrujena od vsega tega odstranjevanja dlak. pozimi manj pogosto urejam noge in pazduho, drugo pa ravno tako kot poleti. Jebeš tako samospoštovanje, ki tako boli.

Ne vem, kdo si je izmislil tisti slogan, da je za lepoto potrebno po-trpeti…..Saj v trpljenju ni nič lepega.

Res….To ni samospoštovanje, če si povzročamo bolečine. To je nasilje nad sabo, zaradi nekih vsiljenih prepričanj.
Ženska je lahko urejena brez tega, da si povzroča bolečino in uničuje kožo.
Pod pazduho se lahko pobrije z aparatom za striženje, ki ne povzroča nobenih bolečin. Res koža ni čisto gladka, a zakaj bi morala biti….Drugje pa prav tako….

Mislim (in rečem): Ooo, ti moja gorilla…

He, he… koliko se bova še nasmejala na ta račun letos… To bo zabavno!

Ittak!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Mogoče to, da je malo pozabila na sebe…Ne rabi pa biti čisto gola v bikini predelu. Važno, da je urejena. :)[/quote]

Rad šturcaš poleti vršičke žive meje, da imaš potem še v zimi svoje veselje? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mogoče to, da je malo pozabila na sebe…Ne rabi pa biti čisto gola v bikini predelu. Važno, da je urejena. :)[/quote]

Rad šturcaš poleti vršičke žive meje, da imaš potem še v zimi svoje veselje? :D[/quote]
A ni fajn, če je pozimi še vmes tudi kaj zimzelenega in ne samo dolgočasna belina….:)

Rad šturcaš poleti vršičke žive meje, da imaš potem še v zimi svoje veselje? :D[/quote]
A ni fajn, če je pozimi še vmes tudi kaj zimzelenega in ne samo dolgočasna belina….:)[/quote]

Glavno da znaš poskrbeti za umetno imitacijo snega – šlag-peno? 😀

Zeeeeeeh.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Že, ob devetih?

Že, ob devetih?[/quote]

Ma daj ti meni povej… da spoznavaš punco/žensko, ki ti je zelo všeč, privlačnost je obojestranska in seveda ne samo fizična… in po nekaj časa pride do intime… A bi ti bilo sploh pomembno kakšno frizuro ima, v kolikor je čista in urejena in ti diši in si jo želiš???

Me zanima, a partnerje iščete tudi samo npr. črnolasa, dolgolasa in skodrana? Zagotovo ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Že, ob devetih?[/quote]

Ma daj ti meni povej… da spoznavaš punco/žensko, ki ti je zelo všeč, privlačnost je obojestranska in seveda ne samo fizična… in po nekaj časa pride do intime… A bi ti bilo sploh pomembno kakšno frizuro ima, v kolikor je čista in urejena in ti diši in si jo želiš???

Me zanima, a partnerje iščete tudi samo npr. črnolasa, dolgolasa in skodrana? Zagotovo ne.[/quote]
Privlačnost in intima pomeni odsotnost presojanja o frizurah in podobno….Ko začnemo presojati, je konec sprejemanja.

Me pa zanima, zakaj toliko žensk obsoja in noče sprejemati moške s plešo ?

Mislim da je stvar zelo preprosta. Ljudje se obremenjujemo z miljon malenkosti, ki so drugim povsem nepomembne.

Ne bi vedela. Vprašaj kakšno s seznamom. :)))

Meni pa se stvar ne zdi tako zelo preprosta.

Vsi smo ljudje, eni in drugi…tisto, kar se nam zdi pomembno, je nekomu drugemu nepomembno in obratno. 🙂

To je tako kot tisti rek: En ima tisoč želja, drugi pa samo eno …. in zopet obratno.

Bibita sem jaz, ti, ali oba malce izgubljena? Rekel sem, da so dostikrat vsi nasi strahovi in bojazni neutemeljeni saj vse naše napake za katere smo prepričani da se vidijo z vesolja, za tiste ljudi s katerimi se želimo družiti ali biti z njim, povsem nepomembne in celo neopazne. Velja pravilo: človek – človeku (NAJVEČJA) zver.

moski111, verjetno da sem jaz. 🙂

Če bi zgoraj namesto “ljudje se obremenjujemo …..” napisal “mi se obremenjujemo”, potem mogoče ne bi bila tako zelooooo zgubljena.:) Tako, da moj odgovor je bil mišljen v tem smislu.:)

Če je človek človeku zver, potem strahovi najbrž niso neutemeljeni.

Seveda je pomebno kakšno frizuro ima, če se frizira tam kjer ni treba.

Aha, potem daš pa v ključnem momentu odpoved, ker ni prave frizure? 🙂

japkica, ko pride do ključnega momenta… pa … saj poznaš tisto – v sili še hudič muhe žre.:)))

Meni pa se stvar ne zdi tako zelo preprosta.

Vsi smo ljudje, eni in drugi…tisto, kar se nam zdi pomembno, je nekomu drugemu nepomembno in obratno. 🙂

To je tako kot tisti rek: En ima tisoč želja, drugi pa samo eno …. in zopet obratno.[/quote]
To je res….Težava se začne, ko pričakujemo, da bodo stvari, ki so nam pomembne, pomembne še drugim.:)

Ne, japkica je samo popolna taka, kot je sama sebi všeč. Če komu kaj ne paše, ja, zakaj pa sodi po videzu, a ne?! Tako je to, če si dovolj oblasten.

Jah kaj čmo, japkica pač ni iz kataloga, kjer se da izbirati vsako komponento posebej. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close