za ženske – vprašanje
Za zase sprašujem. S mojo sva se veliko pogovarjala o orgazmu. 1 leto sva par in do zdaj ji ni še prišlo. Razen, ko sama zadovolji brez moje prisotnosti. Zelo se razumeva in imava zelo rada. Ve, da ni sproščena in da je vse v glavi, vendar…. Imel sem veliko žensk in nobena se ni pritoževala. Zelo me skrbi in ne bi jo rad izgubil. Pravi, da sem v redu in da ga privlačim. Veliko sem bral o tem, kako naj pomagam..
No, vprašal sem jo, bi me zapustila, če ne bi bila zadovoljna v seksu. Nisem dobil odgovora in mislim, da je vse možno…
Očitno me premalo poznate, češ, da nisem sposoben in ne znam jo zadovoljit.. Moja praksa je, dolgo crkljanje in da ženska prvo pride potem jaz. Do zdaj nobena se ni pritoževala. Vzrok je bil njen prvi fant in da jo je ponižal. Ni sproščena in zelo se trudi.. Pri prejšnji vezi ni imela orgazma.. Ni mi vseeno za njo in zelo želim, da doživi orgazma z menoj. Ona prav tako. Je to narobe?
Ali učinkuje krema za intimno stimulacijo?
Lp
Ti bom še enkrat napisala, po potrebi ti pa lahko tudi narišem. Zelo zelo slabo je, če na vprašanje ne dobiš odgovora. Ti si jo vprašal, ali bi te zaradi slabe spolnosti zapustila, ona pa je molčala (in ti s tem odgovorila!!!). Pa še enkrat ti bom ponovila tudi, da ne enači orgazma z dobro spolnostjo. So ženske, ki orgazem doživijo v vsakem primeru, in so ženske, ki ga v popolnoma nobenem – pa v seksu vseeno uživajo (in vedo, kaj je dober seks, saj to ne pomeni, da jim je vseeno, kaj se počne oziroma ne počne). Orgazem, skratka, ni dokaz za dober seks (pa saj to verjetno veš tudi po sebi, najbrž si prav tako že kdaj doživel orgazem, pa sam seks ni bil bogvekaj).
Krema je pa lari fari.
Problem je edino, če je za njo spolnost nezadovoljujoča, če ne uživa?
In če bi te zapustila, ni nujno, da si ti slab ljubimec, ampak nisi pač pravi zanjo, mogoče te vidi bolj kot prijatelja in si s čustvi do tebe ni na čistem, kar ji morebiti telo sporoča s tole “spolno blokado”.
Problem je edino, če je za njo spolnost nezadovoljujoča, če ne uživa?
In če bi te zapustila, ni nujno, da si ti slab ljubimec, ampak nisi pač pravi zanjo, mogoče te vidi bolj kot prijatelja in si s čustvi do tebe ni na čistem, kar ji morebiti telo sporoča s tole “spolno blokado”.[/quote]
Mene pa zanima zakaj, alesss, omenja to, da ni imel težave s punco. Kaj ima to veze z zdejšnjo punco?Mogoče se pa tudi zaradi tega ne more sprostiti, ker ji omenjaš, da bivša pa je doživela orgazem. Ti se nehaj sekirati glede tega, samo imej jo rad in upoštevaj njene želje. Bo že čas pokazal svoje. Mogoče zaradi slabih izkušenj rabi več časa, kot npr. tvoja bivša.
Forum je zaprt za komentiranje.