Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varanje, ampak navzven idealna familija

Varanje, ampak navzven idealna familija

Poznate kako tako družino, kjer kdo od partnerjev vara, ampak navzven so pa videti srečna družina kot iz škatlice.

Ja

na srečo ne.

Srečno družino navzven vidite izključno bedaki….če je človk vsaj malo analitičen, ga ni kurbirja, ki bi se bil zmožen navzven kazat 180 ° obrnjen…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Si kar predpostavil, da vara moški :))
Varajo seveda tudi ženske, so tudi veliko bolj spretne varalice od moških in znajo navzven svašta kazat 😛

Poznam “družino”, kjer vsi vidimo in vemo, da nič ne štima, samo oni sami so prepričani, da so najboljša družina na svetu. Vara pa moški :))

Tudi jaz enako družino poznam. Zelo žalostno, žena najbrž nima pojma. Je bolj doma zaprta, s celim kupom otrok.

…ja in kaj zdej, če poznam?…sam, da se nekaj obira, pa gloda….a tvoje familja je pa itak iz škatlce in zdej nimaš kej počet z njo, pa firbcaš tuki gor….

P a kaj mislite,da je varanje že v vsaki družini?Da ni družine,kjer se partnerja resnično razumeta??Pa dejte no nehat.Ni vse tako črno,kot si mislite.Če po sam sebi sklepate..po svoji družini..nevem no.

Poznam družino, kjer mož vara, ampak za nikogar ni srečna.

Tega je kar precej…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

seveda da je, ampak taki kot je ‘brezvezni ste’ lažje živijo če razmišljajo da tega ni, pa kako je napadalno odreagirala, ne bi se čudila če spada med take družine, ki igrajo da je oh in sploh vse super.

Ker ni malo zasedenih moških, ki iščejo sex, ker pravijo da je partnerkam dovolj samo 2x na teden. Pa še to jim je odveč najbrž in nekateri moški so pač pogumni in si najdejo drugje.

Samo je pač lažje živeti, če si laže.

seveda da je, ampak taki kot je ‘brezvezni ste’ lažje živijo če razmišljajo da tega ni, pa kako je napadalno odreagirala, ne bi se čudila če spada med take družine, ki igrajo da je oh in sploh vse super.

Ker ni malo zasedenih moških, ki iščejo sex, ker pravijo da je partnerkam dovolj samo 2x na teden. Pa še to jim je odveč najbrž in nekateri moški so pač pogumni in si najdejo drugje.

Samo je pač lažje živeti, če si laže.[/quote]

A sevda ja..dragica moja,v naši družini varanja ni.Vem,da ga ni.Ti si pa misli kar si hočeš.Smo še taki primerki na svetu,ki ima za razmišljanje zgornjo glavo.Ne spodnjo.

Samo je pač lažje živeti, če si laže.[/quote]

Se strinjam, doma ni od ženske nič, če pa že je kaj je pa bolj dolgčas, ja potem je pa normalno, da si človek omisli kako zabavo drugje….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Od kod vam bedakom sploh ideja, da veste kdo vara in kdo ne?

Seveda poznam, saj varanje (seks) in srečna družina nimata bistvene zveze. Izvenpartnerski seks je lahko tudi sreča, je pač sreča na vrvici:))
Po tej logiki bi tlačilo slovensko zemljo 75 % nesrečnežev.

uff da ki malo..v sloveniji vask tretji zakon propada prav zaradi tega varanja…jaz sem tudi bila vmes med srečno družino pa je moj možek igral dvojno življenje

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Ne poznam.

Najbrž zato, ker me ravno ne zanima se vtikati v druge, če me ne prosijo za nasvet.

da ker od partnerjev vara, ne ne poznam 🙂 poznam pa eno srečno družino, ko žena moža tako pretepe, da je čist plav, potem pa gresta po cesti objeta kot dva zaljubljenca, ker kao je revček padel po štengah :))))))))))))

da ker od partnerjev vara, ne ne poznam 🙂 poznam pa eno srečno družino, ko žena moža tako pretepe, da je čist plav, potem pa gresta po cesti objeta kot dva zaljubljenca, ker kao je revček padel po štengah :))))))))))))[/quote]

Ljubezen in vojna..

da ker od partnerjev vara, ne ne poznam 🙂 poznam pa eno srečno družino, ko žena moža tako pretepe, da je čist plav, potem pa gresta po cesti objeta kot dva zaljubljenca, ker kao je revček padel po štengah :))))))))))))[/quote]

Ljubezen in vojna..[/quote]

a to je to? :))))

a to je to? :))))[/quote]

ah ne bibitka, on si je samo narobe zapomnil naslov tolstojevega romana 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ah ne bibitka, on si je samo narobe zapomnil naslov tolstojevega romana ;)[/quote]
a v Ljubezni ne more bit vojne al ni vojne brez ljubezni?))
kako sem si narobe zapomnil tolstoja? al je bila vojna in mir?))

Ne poznam.

To ni vojna, to je dresura…Je ženski način terapije, kako moškega naučiti, da žensko spoštuje in jo ima rad.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close