Bergant na TV slo 1
ja jaz tud nimam takih pripomb čez vodenje, samo izgled, kot da bi preživel neko hudo, težko bolezen, držo ima tako, kot da se bo v pasu prelomljen, puklasto …
res je biu včasih bolj simpatičen. nočem sklepati samo tole meji že na bolezensko stanje, pa saj tudi moški niso nedovzetni za motnje hranjenja. ker oprostite tole ni več zdravo.
škoda ga je.
Jaz sem pa kar navdušena nad njim.
Glede na to, da je včasih delal le na področju športa, sem pričakovala veliko manj. Moram reči, da me je presenetil, kako dobro se znajde na drugih področjih. Zdaleč najbolj všeč pa mi je njegovo izražanje, njegov besedni zaklad. Všeč mi je, kako raznoliko postavlja vprašanja, vmes malo pokomentira izjave sogovornikov, kako napoveduje prispevke,… Nisem ga še slišala, da bi bil žaljiv ali agresiven, vedno je do sogovornika spoštljiv (tudi včeraj do Erjavca, ki je govoril traparije ). Pa tudi duhovit je – če seveda znaš dobro poslušati.
Ne prenesem POP TV / A Kanal – ovskega iskanja škandalov, obešanja na prvi klin že ob samih sumih nepravilnosti, štancanja enih in istih fraz. Vedno isto izrazoslovje: nova afera, …. Pa da ne govorimo o žaljivosti – Petra Kerčmar in Matjaž Tanko sta se očitno preveč nalezla od Uroša Slaka. Včeraj sta bila do Erjavca grozljivo napadalna in žaljiva.
Evo, to je moje mnenje. Meni sicer tudi Bratož ni bil slab, včasih pa se mi zdi, da gre Bobovnik malo preko meje.
postaran je najbrž zato, ker se stara, tako kot vsi ostali. osivel bi tudi, če ne bi shujšal!
za zdravje je tako ali tako bolje biti bolj suh kot bolj okrogel.
sicer pa pri voditeljih pogovornih oddaj bolj cenim kakovost vodenja kot zunanji izgled. (ob tem naj poudarim, da bergantu po moje prav nič ne manjka!)
Forum je zaprt za komentiranje.