MAJA MAJA MAJA
Ja spet ena tema o Maji…ampak ne morem razumet, zakaj jo nekater tako obrekujete…in pljuvate po njeni glasbi. Imam občutek, da če to ne bi bila ena punca iz okolice Maribora…ampak eno dekle iz LJ…bi bilo pa ok…in oh in sploh!
Jaz pa sem ponosna na njo…punca je zrela in razumna, mlada še je in TOČNO ve kaj bi rada. Kar marsikdo v življenju ne ve. In zato bo uspela, ker ve kaj bi rada in ker je pozitivna. Želim ji vse dobro in prav fajn se mi zdi, da je prišla v finale, da je zavezala usta vsem, ki ji napredka ne privoščijo…
Ona je iz OKOLICE Maribora…kaj ima veze?! 🙂 če bi bila iz glavnega mesta …bi bilo fensi in super…tako pa vse kar ni LJ…je manj vredno. Se opravičujem tistim prebivalcem Ljubljane, ki ne razmišljajo tako. Niso vsi enakega mnenja…ampak vtis je pač tak.[/quote]
Tako razmišljajo predvsem tisti,ki pridejo v Lj.Pol pa misljo kaj so(kad seljak dođe u grad:))
A jaz, da sejem nestrpnost ?
Prečitajte kar pišete o Maji in kako jo kritizirate! Večina postov je negativnih.
In res je, če bi bila iz Lj, bi bilo bistveno manj ljubljanske žlehtnobe.
Tisto o zakompleksanosti pa velja predvsem za močvirnike, ki se nosijo kot tisti cesar v pravljici o cesarjevih novih oblačilih.
Zgleda, da je res pomembno od kje je. Ker toliko zagovarjanja in hvaljenja, kot ga je deležna Maja, že dolgo ne. Se vidi, da so štajerci agresivni in nesramni. Ker še nikoli ni bilo toliko branjenja, ko nam pač eden ni všeč.
Pa dajte že sprejet, da enim pač ni všeč. Ker nam pač NI. In vi štajerci se oladite.
Madona, zdaj mi je jasno, zakaj pri nas pravijo, da ne rabiš psa pri bajti, če poročiš Štajerko. Pa še res je.
A to sodiš po sebi? Meni namreč na kraj pameti ne bi padlo, da je kraj od koder prihaja kakšen faktor pri vsem tem.
Sploh ste pa otročje s temi argumenti nevoščljivosti, mamma mia……a tebi je všeč komad od Urške Čepin ali Damjana Murka? Ziher si rekla ne samo zato ker si jima nevoščljiva, pa zato ker Čepinova prihaja iz Brezovice……….
Eni ste pa res bolniki in zato gre naša država v propad. A v življenju res nimate nič drugega, kot da fantazirate o drugih ljudeh in histerično iščete prepir in v tej mali Sloveniji drekate o razprtijah med MB in Lj? Kakšni bolniki no, kot pravijo na Balkanu – dve očesi v glavi bi sprli med seboj.
Pa nikjer nisem prebrala, da bi imel kdo res žaljive komentarje. Samo bognedaj, da bi kdo rekel, da mu kaj ni všeč, takoj tulite, da kaj kritizira in da ji gotovo zavida. Nehajte to, infantilni bebci.
Maja je kul, lepa in lepo poje in lepo, da je prišla v finale, to je pa tudi vse. Ne spremljam teh zadev in me ne zanimajo, ker imam ogromno drugega za moje pojme pametnejšega dela.
Dajte vzet kak tablet, nekateri ste hudo potrebni zdravljenja.
Eni ste pa res bolniki in zato gre naša država v propad. A v življenju res nimate nič drugega, kot da fantazirate o drugih ljudeh in histerično iščete prepir in v tej mali Sloveniji drekate o razprtijah med MB in Lj? Kakšni bolniki no, kot pravijo na Balkanu – dve očesi v glavi bi sprli med seboj.
Pa nikjer nisem prebrala, da bi imel kdo res žaljive komentarje. Samo bognedaj, da bi kdo rekel, da mu kaj ni všeč, takoj tulite, da kaj kritizira in da ji gotovo zavida. Nehajte no, ker s takimi izjavami izpadete kot infantilni bebci.
Maja je kul, lepa in lepo poje in lepo, da je prišla v finale, to je pa tudi vse. Ne spremljam teh zadev in me ne zanimajo, ker imam ogromno drugega zame pomembnejšega dela.
Dajte vzet kak tablet, nekateri ste hudo potrebni zdravljenja.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Namen posta ni bil prepiranje, še manj pa, da se pogovarjamo na tako nizkem nivoju, kot si se spustil/a ti. Škoda, da rabiš samo mnenje nekoga drugega, ki je drugačno od tvojega, da pokažeš svoj obraz i kulturo.
NIČ nimam proti Ljubljani, lepo mesto, sem ponosna na njo, saj živim v Sloveniji … in ne glede na to, da sem Štajerka…mi ni pomembno kdo je od kod. Upam, da tvoje trditve o agresivnosti in nesramnosti ne izvirajo iz tvojih izkušenj, temveč zgolj iz tega, da tukaj popljuvaš Štajerce, ker ti niso všeč. Če nimaš takih slabih osebnih izkušenj z njimi, ne piši tega …dobro se z dobrim vrača 😉 in tudi kontra velja. Lep dan ti želim …ion vsem ostalim.
Maji pa je vseeno uspelo priti v finale, kar že nekaj let nismo 🙂
no men ima Maja izredn vokal in včeraj mi je odpela najbolje od vseh ki sem jih poslušala… eni tipi so imeli “omejen” zven glasu da sem mela na moment občutek da poslušam staro gramofosnko ploščo ker res mi je blo grozn. Pesem je zahtevna in je za njen glas…. upam da bo ZA FINALE IMELA DRUGO OBLEKO (že zaradi tega ker se na tako prireditvi ne spodobi biti dvakrat enako oblečen) in ker je glede na izvedbo scenskega nastopa (ki je res bogo) to izvedljivo. Če bi bil kak SLO kreator za kaj bi poklical kakšne mere ima punca in bi se lahko usedel v avto in ji osebno dostavil novo obleko…:) pač dal bi se sam, da ne gre še enkrat v isti gor:) in pa glede koreografije.. ne vem a je Anže zaspal tuki, ker tko slabe koreografije še nisem vidla, sploh glede na to da jo je on delal:) glede na to da sem tudi sama koreograf, vem da se da precej bolj atraktivno z nič zahtevnosti narediti in izvedljivo v njenih petkah:)
spet ena strokovnjakinja , hahhahahahahhahahahhaha
kaj boš danes skuhala za kosilo ? tvoj domet seže le do tukaj …pa še to je vprašljivo :))[/quote]
Oprosti, ampak glede obleke in koreografije ima popolnoma prav. Največja groza je, da so bili ljudje plačani za takole skrpucalo – sploh velja to za koreografijo. Plačaj mi, pa ti naredim par gibov z roko in par korakov. In to naj bi bila koreografija? Bolje nič! Naj bi stala statično, kot je na Emi – je večji efekt.
Forum je zaprt za komentiranje.