Ljubljančani ste nam lahko fouš…
ampak me res zanima, od kot taka zagrenjenost zaradi LJ. To bi bila prav zanimiva antropološka študija. Po mojem je to že prav akutno stanje po državi, da so vsi oddaljeni min 50 km iz Lj zagrenjeni do amena. In zapikajo igle v kakšne vudu lutke, da Lj fajn preruka kakšen potres, mogoče da nas fino zbije kakšna toča s premerom 30 cm, sesutje Grubarjevega kanala bi očitno tudi povzročilo vse državno rajanje……..PA KAJ JE Z VAMI, LJUDJE?
Saj naj je vse skupaj 2 mio, hudiča no. To še za eno pošteno mega mesto ni. In govorimo o enem narodu……ki se sedaj že malo meša, ampak načelno enem narodu. Ki bi moral skupaj držat totalno. Lahko se hecamo mal na račun lokalnih for, lj. žabe, gorenjske ovčice, kakšno narečje itn itn, ampak zadnje čase pa že res prav bolane zapise berem tu gor.
Ja, imate ga ravno pol ure, mi pa že celo dopoldne…Pa nimam nič proti LJ, ampak tako slučajno sem se pogovarjala s svakinjo in je pojamrala, da piha in da ni sonca…no, da je maloooo pokukal ven iz megle….Saj je verjetno še veliko drugih krajev po Slo, ki nimajo sonca…
Ampak, sori, Ljubljana pa res ni lepo mesto nooooo…
No, še en dokaz, da se v zagovedanih rovtah IQ ne razvija kaj dosti.
Predvsem si ti lahko favš vsem tistim, ki imajo toliko izpolnjeno življenje, da njihovo razpoloženje ni odvisno od vremena. Da o tem, da nimaš česa drugega za počet, kot svoj zarod in psa šetat ter to objavljat na nekem forumu, ne govorim.
Meni so te fore ‘sonček je, snegec je, juhu’ totalno otročje. Ko jaz delam stvari, ki jih rada, me baš boli za vreme.
ja, pa očitno si tak tip, ker si hotela povedati, kako je pri vas lepše vreme kot v LJ, zdaj pa naj ti bodo ljubljančani fouš (po domače: naj se požrejo od foušije). zakaj pa rabiš občutek, da so eni prikrajšani, ti pa ne, pa veš sama.
Da ne bi mislila, da sem Ljubljančanka. Tudi pri nas je sonček.:))
No, še en dokaz, da se v zagovedanih rovtah IQ ne razvija kaj dosti.
Predvsem si ti lahko favš vsem tistim, ki imajo toliko izpolnjeno življenje, da njihovo razpoloženje ni odvisno od vremena. Da o tem, da nimaš česa drugega za počet, kot svoj zarod in psa šetat ter to objavljat na nekem forumu, ne govorim.
Meni so te fore ‘sonček je, snegec je, juhu’ totalno otročje. Ko jaz delam stvari, ki jih rada, me baš boli za vreme.[/quote]
HE HE ŠE ENA FOLŠNA KOKOŠ:)))))
Kaj pa tebe briga kaj eni počnejo???? Kje pa piše, da dela samo to?????? Aja, saj maš prov, dela na sončni, zato imajo sonce v zagovedanih rovtah:)))))
Svašta, kaj vse Zemlja nosi….
ja, pa očitno si tak tip, ker si hotela povedati, kako je pri vas lepše vreme kot v LJ, zdaj pa naj ti bodo ljubljančani fouš (po domače: naj se požrejo od foušije). zakaj pa rabiš občutek, da so eni prikrajšani, ti pa ne, pa veš sama.
Da ne bi mislila, da sem Ljubljančanka. Tudi pri nas je sonček.:))[/quote]
Ne, hočem biti popolna monovka in pisati po monu tudi čisto brezvezne stvari.
Samo očitno ste tu na monu res tako občutljivi, pa sploh ni bilo mišljeno tako.
Ah, grem raje ven, bom imela višji IQ.
Forum je zaprt za komentiranje.