Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljančani ste nam lahko fouš…

Ljubljančani ste nam lahko fouš…

…ker pri vas piha in imate meglo, pri nas je pa taaaaak leeeeeep sonček!!!! Ko se pes zbudi, se gremo z otroki sankat.
Juhuhuhuuuuuu!!!!!

Ehm. Sori, ker ti bom pokvarila dan, ampak — v Ljubljani sije sonce 😉

pa si?

Od kje pa si?

Naj pa sicer povem, da je tudi v LJ posijal sonček! Juhu!

Ne boš verjala, ampak sonce sije.

Torej, nisem ti folž, sonca je dovoj za celo poloblo, torej bo tudi dost za celo Slovenijo.

Spet ena zafrustrirana. Kot so ti že povedale, mi mamo sonce, ampak tud če ga ne bi bilo, je Lj. pač najlepša. Pa se požri.

Jaz sem jež, ti pa ne, jaz pa bodem, ti pa ne…

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

ampak me res zanima, od kot taka zagrenjenost zaradi LJ. To bi bila prav zanimiva antropološka študija. Po mojem je to že prav akutno stanje po državi, da so vsi oddaljeni min 50 km iz Lj zagrenjeni do amena. In zapikajo igle v kakšne vudu lutke, da Lj fajn preruka kakšen potres, mogoče da nas fino zbije kakšna toča s premerom 30 cm, sesutje Grubarjevega kanala bi očitno tudi povzročilo vse državno rajanje……..PA KAJ JE Z VAMI, LJUDJE?

Saj naj je vse skupaj 2 mio, hudiča no. To še za eno pošteno mega mesto ni. In govorimo o enem narodu……ki se sedaj že malo meša, ampak načelno enem narodu. Ki bi moral skupaj držat totalno. Lahko se hecamo mal na račun lokalnih for, lj. žabe, gorenjske ovčice, kakšno narečje itn itn, ampak zadnje čase pa že res prav bolane zapise berem tu gor.

Ljubljana najlepša??? Očitno še nisi videla lepega mesta !!

Naši otroci so šli na športni dan v Tamar- sem jim zaželela sonce, ampak ga imamo žabarji tudi doma :).

Naj sonce sije vsem – totim Štajercem, klenim Korošcem, ejga unim Gorencem, našim zavednim Primorcem in veselim Dolenjcem – naša dežela je res lepa, uživajte v njej!

Ljubljana najlepša??? Očitno še nisi videla lepega mesta !![/quote]

strinjam!! Ravno zarad takih in podobnih izjav nihče ne mara močvirnikov. Mislite da je Lj bog i batina, vse ostalo nej se pa prilagaja vam.

Ja, imate ga ravno pol ure, mi pa že celo dopoldne…Pa nimam nič proti LJ, ampak tako slučajno sem se pogovarjala s svakinjo in je pojamrala, da piha in da ni sonca…no, da je maloooo pokukal ven iz megle….Saj je verjetno še veliko drugih krajev po Slo, ki nimajo sonca…

Ampak, sori, Ljubljana pa res ni lepo mesto nooooo…

Prekmurce si spustla! c c c c c c c c

ma dajte nasedat na vsako provokacijo, no.

Avtorica je seveda Ljubljančanka, ki nima kaj delat pa podpihuje spore, zdaj je pa tiho in se reži.

neljubljančanov je vrjetnost posledica arogantnosti in vzvišenosti ljubljančanov!

Ne nisem iz LJ, ampak iz malega mesta, ki nima nič, sonca pa na pretek, pa snega tudi:))))

Oh, porkaš, pa Belokranjce, Notranjce in Kraševce tudi!
Oprostite! 🙂

No, potem pa vsaj nekaj imaš. Sonce in sneg. Bolje kot nič, dosti pa tudi ni.

Mi pa imamo sonce, sneg in tudi vse ostalo. Ble ble ble zdaj se pa požri, he he he he,.

Tisti nič mi nič ne pomeni (nič – prevzemam besede naših občanov).
Pa se ne bom požrla, ker nisem tak tip. Hotela sem samo povedati, da je pri nas lepše vreme kot v LJ:)

khm…očitno je večina MONovk iz LJ…pa saj vemo, če mački stopiš na rep….MIIIIIJAV
:)))))))))

No, še en dokaz, da se v zagovedanih rovtah IQ ne razvija kaj dosti.
Predvsem si ti lahko favš vsem tistim, ki imajo toliko izpolnjeno življenje, da njihovo razpoloženje ni odvisno od vremena. Da o tem, da nimaš česa drugega za počet, kot svoj zarod in psa šetat ter to objavljat na nekem forumu, ne govorim.

Meni so te fore ‘sonček je, snegec je, juhu’ totalno otročje. Ko jaz delam stvari, ki jih rada, me baš boli za vreme.

ja, pa očitno si tak tip, ker si hotela povedati, kako je pri vas lepše vreme kot v LJ, zdaj pa naj ti bodo ljubljančani fouš (po domače: naj se požrejo od foušije). zakaj pa rabiš občutek, da so eni prikrajšani, ti pa ne, pa veš sama.

Da ne bi mislila, da sem Ljubljančanka. Tudi pri nas je sonček.:))

Oh, porkaš, pa Belokranjce, Notranjce in Kraševce tudi!
Oprostite! :)[/quote]No še vedno pozabljaš, da obstajamo tudi PRLEKI, največji veseljaki Slovenije:))

No, še en dokaz, da se v zagovedanih rovtah IQ ne razvija kaj dosti.
Predvsem si ti lahko favš vsem tistim, ki imajo toliko izpolnjeno življenje, da njihovo razpoloženje ni odvisno od vremena. Da o tem, da nimaš česa drugega za počet, kot svoj zarod in psa šetat ter to objavljat na nekem forumu, ne govorim.

Meni so te fore ‘sonček je, snegec je, juhu’ totalno otročje. Ko jaz delam stvari, ki jih rada, me baš boli za vreme.[/quote]

HE HE ŠE ENA FOLŠNA KOKOŠ:)))))
Kaj pa tebe briga kaj eni počnejo???? Kje pa piše, da dela samo to?????? Aja, saj maš prov, dela na sončni, zato imajo sonce v zagovedanih rovtah:)))))
Svašta, kaj vse Zemlja nosi….

ja, pa očitno si tak tip, ker si hotela povedati, kako je pri vas lepše vreme kot v LJ, zdaj pa naj ti bodo ljubljančani fouš (po domače: naj se požrejo od foušije). zakaj pa rabiš občutek, da so eni prikrajšani, ti pa ne, pa veš sama.

Da ne bi mislila, da sem Ljubljančanka. Tudi pri nas je sonček.:))[/quote]

Ne, hočem biti popolna monovka in pisati po monu tudi čisto brezvezne stvari.

Samo očitno ste tu na monu res tako občutljivi, pa sploh ni bilo mišljeno tako.

Ah, grem raje ven, bom imela višji IQ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close