Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljančani ste nam lahko fouš…

Ljubljančani ste nam lahko fouš…

No, še en dokaz, da se v zagovedanih rovtah IQ ne razvija kaj dosti.
Predvsem si ti lahko favš vsem tistim, ki imajo toliko izpolnjeno življenje, da njihovo razpoloženje ni odvisno od vremena. Da o tem, da nimaš česa drugega za počet, kot svoj zarod in psa šetat ter to objavljat na nekem forumu, ne govorim.

Meni so te fore ‘sonček je, snegec je, juhu’ totalno otročje. Ko jaz delam stvari, ki jih rada, me baš boli za vreme.[/quote]

HE HE ŠE ENA FOLŠNA KOKOŠ:)))))
Kaj pa tebe briga kaj eni počnejo???? Kje pa piše, da dela samo to?????? Aja, saj maš prov, dela na sončni, zato imajo sonce v zagovedanih rovtah:)))))
Svašta, kaj vse Zemlja nosi….[/quote]

lubica, nimam biti kaj favš osebkom, ki take otročarije pišejo po forumu. vključno s tabo.
kvečjemu smilite se mi.

sicer ne da pričakujem, da boste razumele, z neumnimi osebki pa debata tako ni možna, zato lp

Oh, porkaš, pa Belokranjce, Notranjce in Kraševce tudi!
Oprostite! :)[/quote]No še vedno pozabljaš, da obstajamo tudi PRLEKI, največji veseljaki Slovenije:))[/quote]

Mejdunej, kolk nas je :).

Reče se od kod pa si :):):)

Hehehe, kokoške zagovedane. Prov smilite se mi. Reve uboge. Sonce imate ja, na nebu! Ampak v glavah pa črne luknje:)

Love and peace, froggy, love and peace!

…tebe vsak takoj pograbi, mene pa nobeden!

jaz sem jež, ti pa ne
jaz sem važič, ti pa ne
tebe vsak takoj pozabi, mene pa nobeden!

😀

ja, pa očitno si tak tip, ker si hotela povedati, kako je pri vas lepše vreme kot v LJ, zdaj pa naj ti bodo ljubljančani fouš (po domače: naj se požrejo od foušije). zakaj pa rabiš občutek, da so eni prikrajšani, ti pa ne, pa veš sama.

Da ne bi mislila, da sem Ljubljančanka. Tudi pri nas je sonček.:))[/quote]

Ne, hočem biti popolna monovka in pisati po monu tudi čisto brezvezne stvari.

Samo očitno ste tu na monu res tako občutljivi, pa sploh ni bilo mišljeno tako.

Ah, grem raje ven, bom imela višji IQ.[/quote]Glede IQ-ja: po mnenju veliko monovk, ki začnejo napad češ imaš IQ sobne temperature, ti priporočam, da raje ostaneš notri, ker zunaj so stopinje pod nulo:)))) Tako, da tvoj zadnji stavek ne drži:))
PS, to je hec, da ne bo napada:)

draaaaaaaaaaaaaaaamaaa!

Samo to mi pa ni jasno…. Z otroci boš not dokler se pes ne zbudi????
Kaj tvoj pes spi tako trdno? Kaj psu in njegovemu spancu podrejaš preživljanje prostega časa z otroci?

JOJ ŽENSKE da se vam da tukaj kregat
nekdo napiše zanalašč takšen post, potem pa napadete kot da se grebete za miljijon evrov :-)))))

počakajte še malo , do vikenda bo povsod sonček in se vam ne bo treba kregat

pri nas sonce, pa tudi piha, kar lepo( okoli Polhovega Gradca)

Hahaha, sem vedla, da z vami s periferije ni vse čist ok. Čakaš PSA da se zbudi, pol se boste šli pa sankat. OMG!!! Butale!

Mi gremo pa zdej na plažo. Imamo sonce.

Ljubljana najlepša??? Očitno še nisi videla lepega mesta !![/quote]

strinjam!! Ravno zarad takih in podobnih izjav nihče ne mara močvirnikov. Mislite da je Lj bog i batina, vse ostalo nej se pa prilagaja vam.[/quote]

Tole je samo eden izmed člankov, ki se pojavljajo tudi v tujini o Ljubljani kot o lepem in prijaznem mestu:

“Močvirnikov” pa ne marajo predvsem tisti, ki jim zavidajo življenje v Ljubljani, bi rekla. Če bi jim bilo vseeno, res ne vem, zakaj bi se tolk obremenjevali z Ljubljano in njenimi prebivalci?

strinjam!! Ravno zarad takih in podobnih izjav nihče ne mara močvirnikov. Mislite da je Lj bog i batina, vse ostalo nej se pa prilagaja vam.[/quote]

Tole je samo eden izmed člankov, ki se pojavljajo tudi v tujini o Ljubljani kot o lepem in prijaznem mestu:

“Močvirnikov” pa ne marajo predvsem tisti, ki jim zavidajo življenje v Ljubljani, bi rekla. Če bi jim bilo vseeno, res ne vem, zakaj bi se tolk obremenjevali z Ljubljano in njenimi prebivalci?[/quote]

Se strinjam.

Lj Center – še vedno je sonce.

🙂

“Močvirnikov” pa ne marajo predvsem tisti, ki jim zavidajo življenje v Ljubljani, bi rekla. Če bi jim bilo vseeno, res ne vem, zakaj bi se tolk obremenjevali z Ljubljano in njenimi prebivalci?[/quote]

take in podobne članke lahko najdeš za miljon mest po svetu :))) turistični članki po navadi ne pljuvajo

mnenje lonely planeta med drugim:

city lacks the grandeur or big-ticket attractions of, say, Prague or Budapest…

kar pomeni, da mesto nima ne veličine, ne večjih atrakcij…

Beeeeee beeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee

take in podobne članke lahko najdeš za miljon mest po svetu :))) turistični članki po navadi ne pljuvajo

kar pomeni, da mesto nima ne veličine, ne večjih atrakcij…[/quote]

A je tvoja Zgornja Kungota tud vmes:)))

CHICKEN FIGHT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa saj nemores verjet,slovenci pluvajo lepote svojega glavnega mesta,to vidis sam v slo.,po tujini svoja mesta hvalijo..butci navadni ste..

kar pomeni, da mesto nima ne veličine, ne večjih atrakcij…[/quote]

A je tvoja Zgornja Kungota tud vmes:)))[/quote]

haha verjetno za razliko od tebe vsaj vem, kje je zgornja kungota :))
take in podobne članke pa itak sponzorirajo letalske družbe, ki bi rade malo prometa. Easyjet verjetno, saj ima redno linijo Ljubljana – London.

ne me narobe razumet, ljubljana je prav krasno mesto, ni pa za dol past in v primerjavi z drugimi krasnimi mesti je čisto lepo povprečna. sem vsaj prevandrala tri celine in sem videla še kaj drugega, kot eno samo mesto…

A je tvoja Zgornja Kungota tud vmes:)))[/quote]

take in podobne članke pa itak sponzorirajo letalske družbe, ki bi rade malo prometa. Easyjet verjetno, saj ima redno linijo Ljubljana – London.

ne me narobe razumet, ljubljana je prav krasno mesto, ni pa za dol past in v primerjavi z drugimi krasnimi mesti je čisto lepo povprečna. sem vsaj prevandrala tri celine in sem videla še kaj drugega, kot eno samo mesto…[/quote]

A bejž no? A res? O ti matr, jest pa cel lajf samo Ljubljana, Ljubljana, Ljubljana….sploh ne vem, kako se pride ven…a to rabš avion, al greš lohk tud z avtom, vlakom, mogoče peš?
Kako pa je kej v drugih lepših mestih?

ne me narobe razumet, ljubljana je prav krasno mesto, ni pa za dol past in v primerjavi z drugimi krasnimi mesti je čisto lepo povprečna. sem vsaj prevandrala tri celine in sem videla še kaj drugega, kot eno samo mesto…[/quote]

A bejž no? A res? O ti matr, jest pa cel lajf samo Ljubljana, Ljubljana, Ljubljana….sploh ne vem, kako se pride ven…a to rabš avion, al greš lohk tud z avtom, vlakom, mogoče peš?
Kako pa je kej v drugih lepših mestih?[/quote]

hahaha kaka užaljenost, ko ti kdo reče, da ljubljana pa ni najlepše in najbolj zanimivo mesto na svetu :))))
e pa naj ti bo. je dosti lepša od Bratislave, to pa je res :))))))

Pozdravljeni

Če koga tako moti Ljubljana in njeni prebivalci, kaj za hudiča pol delate tukaj? Pa se preselite drugam in tam dobte službe, šole , vrtce, zdravstvo……..
Ljubljana zakon.
Najlažje je pljuvat, ko pa plačo na TRR dobite je pa vse ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close