Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še ena o količini seksa – za poročene z majhnimi otroki

Še ena o količini seksa – za poročene z majhnimi otroki

Spodaj sem brala o tem kolikokrat ste seksali letos. Mene pa zanima za poročene…ali na koruzi, saj je vseeno…skratka za pare, ki imate recimo 2 ali 3 majhne otroke.

Kolikokrat ste pa vi letos seksali? 😉

No, da ne zahinavim in začnem. V naši družini je to glavno jedro spora, ker je baje nenormalno premalo.

Letos sva 6 x in v januarju ne bova več, ker so “tisti dnevi” in takrat pač ne.

a imaš samo 1 luknjo? 😛

midva sva 5x , en majčken otrok

Drugi dve sta v tistih dneh frej….
letos sva kakih 6x, 7x, 2 majhen otroka
se boš kaj bolje počutila udaj ko ti odgovarjamo…

Ja, tisti teden imam samo eno. Pa še una je na “dopustu”. 😉

Zakaj bi se bolje počutila???
Čvek pač. Definitivno zaradi odgovorov ne bom zmanjšala, povečala pa tudi ne, če mi ne bo pasalo. 🙂

Pač še ena v poplavi brezveznih tem.

Zakaj bi se bolje počutila???
Čvek pač. Definitivno zaradi odgovorov ne bom zmanjšala, povečala pa tudi ne, če mi ne bo pasalo. 🙂

Pač še ena v poplavi brezveznih tem.[/quote]

sej zarad čveka sem te to vprašala…imam čas…
nisem mislila bit nesramna..
čvek pač…

En majhen otrok, seks ne trpi, tako da ti dejansko ne znam povedati točne cifre, lahko pa rečem, da razen kakšne manjše izjeme vsak dan.

Sicer se pa strinjam, šestkrat v enem mesecu … ne vem no … a je strast že minila ali kaj? Ker če je volja, se čas vedno najde.

Še nismo letos,v bistvu se ne od poroda bo zdele 6 mescev.Mamo dva majhna otroka v 3 letih in ze pri prvem je slo vse samo navzdol pri drugem je pa se slabs.Enostavno mi ni ne čutim potrebe po tem.Imam skoz ene zivčen vojne,ne znava si več vzet časa zase enostavno se včasih vprasam kaj je narobe z mano in se čudim mozu da me sploh se čaka(mnde me).
Mate kaksn nasvet kaj naj naredim?Se mi zdi da sva postala k ena prjatla,neki je zihr vplival tud dojenje in se mi zdi da manj ko dojim bol razmisljam o tem.Mam pa tud probleme s sčitnico in sm brala da tud to zmanjsuje libido.Mogoče je tudi tukaj vzrok.Ne vem sej pravim kr nekej.

sej bi večkrat pa me je gripa zje…
strast je še, hvalabogu…
tako, da…kjer je volja, je tudi petelinji zajtrk….. 🙂 za lepši začetek dneva… 🙂

z dvema otrokoma (5 in 8). Sexsala sva letos 11 krat. Danes zagotovo še pride na vrsto, pa verjetno vsaj še 2 krat v januarju. Se obnašava kot pravkar zaljubljena, pa sva skupaj že 17. let. Tudi čez dan se skoz nekaj poljubljava in dotikava, upam, da ne bo nikoli minilo :-)))
Jaz ne varam, mož pa mislim, da tud ne. Je skoz doma, razen med 7 in 15, ko je v službi, ampak ob 15.15 je že doma.

osemkrat, premalo, pogrešam seks v postelji, nonstop kateri mali v posteljo plazi, potem pa morava biti inovativna po stanovanju….na začetku je bilo še fajn….zdaj pa že malo posteljo pogrešam….

Osem je za dobre tri tedne kar lepa številka in se je ni potrebno sramovati.
Imam sicer štiri otroke med pet in enajst let, pa sem tudi nekje pri tej številki(s tem, da so tisti dnevi že bili in trajajo cel teden). Bi sicer večkrat, ampak ej, kdor z malim ni zadovoljen, večjega ne dobi.
Potrebujeva le kakšna dva dni brez otrok, pa se bo povprečje precej izboljšalo. Žal pa slabo kaže.

..če nekega dne izveste, da ima vaš partner ljubico/ljubčka. 5x v 25.dneh? to je praktično 1x na teden! In to s človekom, ki naj bi bil ljubezen vašega življenja. Ljubezen pa taka…

3 majhne otroke, ene 2 do 3 krat, verjetno premalo.

mater imaš butaste,…zgleda da nimaš nič drugega v življenju za počet kot pa sexat
če se vsak dan naskakuješ potem tut čar izgine in moj mož pravi da če bi prevečkrat potem si me ne bi tako noro želel kot takrat kot pač sexava

ti se kar tolaži…

Temu se reče imeti moža na ketni. In s tem se res ni za hvalit.
A revež nima nič drugega od življenja kot služba – dom – služba? Hobiji, prijatelji, ogled kakšne tekme, itn?

Grozno, kaj nekatere naredite iz svojih mož. Sužnje….

ne dragica al dragi…resnica je takšna!

Midva sexava 1-2x na teden in je takrat čarobno,…poskrbiva da je sex res kvaliteten in da si ga oba močno želiva.
Če pa sexaš vsak dan samo zato da se okrog bahaš da ti pa delaš to vsak dan..halo??kaj imaš že od tega?
Zgleda da nimaš pojma o življenju,verjetno niti nimaš družine in je zate vsak dan enak.

pa l.p.

mater imaš butaste,…zgleda da nimaš nič drugega v življenju za počet kot pa sexat
če se vsak dan naskakuješ potem tut čar izgine in moj mož pravi da če bi prevečkrat potem si me ne bi tako noro želel kot takrat kot pač sexava[/quote]

oh ja, ji dam kar prav. izkusila na lastni kozi 🙂

Temu se reče imeti moža na ketni. In s tem se res ni za hvalit.
A revež nima nič drugega od življenja kot služba – dom – služba? Hobiji, prijatelji, ogled kakšne tekme, itn?

Grozno, kaj nekatere naredite iz svojih mož. Sužnje….[/quote]

Kaj si ji nevoščljiva? tvoj pa okoli skače al kaj? dej ne bodi no tako nesramna do ljudi, ki se kušujejo vsak dan in seksajo pogosteje od tebe!

A štejete, da veste, kolikokrat ste seksale? :S

Jaz nimam pojma, nekajkrat zagotovo 😀

Verjetno 4-5x. Dva mala otroka. Jaz bi več, on pa ne vem. Verjetno ne, drugače bi prej prišel spat.

Jaz ne vem zakaj mož nikoli nikamor ne gre sam. Jaz mu nisem nikoli rekla, da mora biti skoz doma oz. da nekam ne sme iti. Saj velikokrat kam gremo, a vedno skupaj. Do sedaj to, da mož nikoli nikamor ne gre sam, sploh nisem še razmišljala. Kaj pa, če gre za kakšno fobijo ali bolezen? Verjetno nekaj ni vredu, če ves prosti čas preživi z družino. Najbrž je z obema nekaj hudo narobe, ker nikamor ne greva vsak po svoje. Jaz grem vsaj k frizerju sama, mož pa še to ne, se raje sam doma postriže.

2krat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close