Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali moški jočejo?

ali moški jočejo?

Ali moški jočejo? Zakaj najpogosteje? Ima katera moškega ki joče? Je tu kakšen moški ki joče? Zakaj joče? Ne poznam moškega ki bi jokal. Kaj mislite o moških ki jočejo?

Vsak normalen kdaj joče, sicer ne za vsako malenkost, ob kakih težkih trenutkih se mi zdi pa normalno.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Moj joka, če mu za večerjo jogurta ne pogrejem.

Moj mož joče ob težkih trenutkih.

moj se pa zjoka vsak mesec ko pogleda stanje na racunu

Moški NE jočejo.
Razen kadar jih fant pusti.

jočejo od žensk
samo da nekatere to ne opazite misleč, jok je ja v ženski domeni

od srece verjetno? saj ti je stanovanje obnovil 🙂

Moški so ljudje in jočejo, tako kot ženske. Vzgoja je tista, ki preprečuje moškim da jokajo, ker morajo bit trdni. Ti dam en primerek. Kolikrat boš slišala mamico in očka reči sinčku: “No, no, ti si moški, moški pač ne jokajo.” S tem vbijajo že malim fantkom v glavo, da pravi moški pač ne jokajo in podzavestno moški jok tako skontrolirajo, da ga velikokrat tudi skrivajo. Jok je čisto normalen čustven odziv človeka, samo družba je tista, ki ga predalčka in je jok pretvorila v simbol šibkosti. Šibkost pa ne gre v roko v roki s pravim mškim? Res pa je, da ženske več jočejo kot moški in so pri tem bolj odprte, predvsem zato, ker je ženska lahko šibka.

Kaj si mislim o moškem, ki joka? Da je človek in ljudje jokajo.

Pravi moški pa ni tisti, ki ne joka. Zelooooo daleč od tega. Tako razmišljajo lahko samo osebki, ki niso sposobni svoje moškosti dojemat dlje od svoje fizične moči. Takih ni malo in žensk, ki se pridružujejo temu mnenju tudi ne, kar je pa samo po sebi nekako logično, ker je pač tako lažje.

Moj partner joka v primeru, če ga osebno kaj prizadene, tako kot jaz. Osebnih tragedij pa nimamo ravno vsak dan, tako da ne jočemo vsak dan. Glede solz sreče pa je jokal ob rojstvu najine punčke, tako kot jaz, ob njenem prvem nastopu, kjer je storila pred vsemi nekaj tako ganljivega, da se naju je dotaknilo in jokala sem tudi jaz. Jokal je tudi zaradi mene in jaz zaradi njega.

Postavljam pa vprašanje. Sem ena izmed žensk, ki zelo malo joka, glede na to koliko v povprečju joka povprečna ženska. Kaj si mislite o meni? Ali nisem prava ženska?

Pa ne pozabit, da zatiranje joka skozi življenje lahko privede do bolezni.

Moj stariii joče naskrivaj … 1 x sem ga dobila v špajzi :)))

Prav je, da joče tudi moški. S tem pokaže, da je samo človek.

Moj joče ob vsaki limonadi na televiziji.

Živi in pusti živeti

Bedasto vprašanje. Kaj si naj mislim o moškem, ker joče zaradi bolezni svoje partnerice?

Seveda jocejo tudi moski. Ne poznas nobenega? Ne vem, ali poisci druge moske ali pa tem, ki jih poznas, pomagaj da izrazijo svoja custva.
Moj je jokal ob rojstvu otrok, ob smrti najblizjih in ob kaksni bedariji na tv, ko se najvecje jokice ne jokajo 🙂

Moj joče večkrat kot jaz. Včasih mi je bilo to čudno, me je motilo. Milsila sem ga že pošiljat k kakšnemu psihiatru. Potem pa sem se navadila in me ne moti več. Naj se pač scmira in mu bo lažje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close