Kok nas je?
Vse tiste, ki letos začnjate (ali pa končujete, ali pa ste na sredini) z izrednim študijem, dajmo se malce pofočkat.
Pa napišite še koliko ste stare, če želite seveda. Pa koliko vas bo zadeva koštala.
Jaz sem 42 in grem v višjo strokovno šolo. Mal me je strah, ampak glede na predmetnik polovica stvari mi je vsaj bežno znana iz prakse.
Upam tudi, da mi bo izobraževanje plačal zavod za zaposlovanje, drugače si ga bom pa sama (oz. mož) – cca 1800 €, za prvi letnik
Sem ravno odprl eno temo in postavil anketo notri 🙂 V torek bo pa javna tribuna.
ne vem ali je danes dan za tovrstne razgovore ali se samo meni zdi 🙂
Primož
Ni bistvo, da se kar nekaj izobražuješ, ampak da se tisto kar te res veseli.
problem večine je v tem, da kar nekaj študirajo. treba se je vprašati, kaj nas res zanima in se tega lotiti.
Tudi jaz grem v šolo, četudi sem sam svoj šef. No takoj pod ženo 🙂
Primož
Pa še to, to kar bom jaz študiral stane 1500€ vse odvisno od smeri in področja, nekaj bolj cenijo, nekaj manj. Tako to je, ampak bolj je važno, ali vas to veseli ali ne.
Primož
Ni bistvo, da se kar nekaj izobražuješ, ampak da se tisto kar te res veseli.
problem večine je v tem, da kar nekaj študirajo. treba se je vprašati, kaj nas res zanima in se tega lotiti.
Tudi jaz grem v šolo, četudi sem sam svoj šef. No takoj pod ženo 🙂
Primož[/quote]
Pa tocno to!
V slabih financnih situacijah danes ljudje studirajo. Za kao boljso placo. A nimajo pojma, kaj studirajo. In potem imamo kup izobrazenega kadra, ki ne zna delat nic.
Studiraj tisto, kar te veseli in kar rad delas!
Forum je zaprt za komentiranje.