Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moška vzdržljivost

moška vzdržljivost

mene pa zanima, koliko kaj fantje zdržite pri seksu?

oz. kako se vam uspe skoncentrirat na kaj drugega???

moj dragi je vedno preveč naspidiran in je 15 al 20 minut pri nama že pravi blagoslov :((

Heh, nikoli se nisem koncentriral na kaj drugega, potem raje prekinem s penetracijo kot pa da nisem z mislimi pri stvari.
15-20 minut pa sploh ni slabo, seveda pa spe odvisno čega 15-20 minut. Če je to samo penetracija, si lahko kar zadovoljna, drugače pač delajta kake pavzice vmes, če drugače ne gre.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

problem je v tem, da je fant z mislimi preveč pri stvari, potem pa jaz nimam nič od tega.
tistih 15-20 minut je redkost! pa še to s prekinitvami in to ravno takrat, ko je meni najlepše 🙁

pavzic pa mam tud že čez glavo….

nekje sem pač nekoč prebrala, da obstajajo neke tehnike zadrževanja 🙂

Ga čist razumem. Jaz sem imel enake probleme. Punci je blo hudo, ker je blo včasih prehitro konc in/ali ni dozivela orgazma, men pa je blo se hujs, ker je nisem mogel zadovoljit.
Zdej nimam vec teh problemov, ker me je zapustila… 🙁 .

Babam je lahko ležijo na hrbtu ,mal zamixajo,moški se pa naj na njej raspoči.Ženske ležijo in uživajo spodaj po večini,ko pa se naveličajo gredo še mal zajahat.Potem pa govorijo,da jih moški ne znamo uštimat.Mi se zmatramo ves čas gor in dol,pa levo desno-ženske pa ležijo kot hlod,ki se včasih malo zaziblje kot stara jablana.To drži ali ne?

Tud z mojim prejšnjim je blo tko, da se je v 15 min vse končalo. Jst pa ponavad nisem prišla do konca. Pol sm pa mogla sama se zadovoljit, če sm hotla bit potešena. On mi je govoru, da je to zato, ker ga jst tolk vzburjam in da mu kar zavre.

Ne vem, fajn bi blo, ko bi obstajalo kaj, kar bi pomagalo. Ženske ponavadi res rabimo več časa.

Sploh ne morem povedat, kako mi je zdej fajn, ko se s ta novim ljubiva in to traja in traja. In ko je konc, navadno če je čas ponoviva še enkrat, drugače, ampak spet traja… Pol res lahko uživaš, ker veš da ne bo tistih 15 minut, pol pa kar je je.

Moški bomo moral izgleda jajca zavezati in ko bo imela ženska dosti ležanja na hrbtu,jih bomo odvezal.

bejba, v čem je finta???
blagor tebi

veš kaj, žan – to sploh ni res. mogoče si pa ti pač imel smolo s “hlodi”
pa če spodaj sam ležiš, a misliš, da je pol ženskam zanimivo?
če pa preveč miksaš in se česa zanimivega domisliš, je pa že preveč rajcarsko za tipa….

ma tu nas je mati narava malce zafrknila – vem, da vam fantom ni problem v minuti do orgazma prit, nam pa je! (no, ne govorim za vse – ziher obstajajo izjeme)

Najbolje in udobneje je ležati na hrbtu in uživati,anede?

kakor za koga!

mogoče pa bi tebi to najbolj ustrezalo? :))

Ne,samo ženska naj pokaže tudi kaj sodelovanja,ne pa samo moške kriviti,da niso sposobni sexat dlje od 20 minut in podobno,pa da vas ne zadovolji…Literaturo o sexu v roke in prakticirat.

Žan, da ne bi mislu, da vse ženske rade na hrbtu ležijo! Pol sploh ni fore! Najbolj je zanimivo, da se malo menjaš, zgori, pa spodi, pa malo oralno, pa malo analno,… Če pa natepavaš žensko kar tko, ona pa samo leži in stoka, ja pol pa res ni užitek seksat, ne???

Probi pa malo zamenjaj pa preizkušaj še kakšno drugo žensko, ki bo bolj aktivna pod rjuho.

Drugač pa, limonca, nimam pojma v čem je fora! Očitno sem mela srečo in na tazga naletela. On pravi, da se drugim zdi spolni obsedenec, jst sm mu pa rekla, da bi moglo več takih bit. Ker privoščim tud drugim ženskam…

Bejba se kar strinjam s tabo.Veliko užitkov pri živahnem sexu ti želim.

bejba, čist prav si žanu napisala!
pa kaj tipi mislijo, da smo ženske danes spolno zavrte?!

jaz osebno ne rabim nobene literature!!! midva imava pester sex lajf, precej domišljije na tem področju, na žalost pa pač še en “problemček” zraven, ker njega že opolzko govorjenje rajca,….

hvala, bejba 🙂
ja, več takih tipov na svetu, to bi bla rešitev :))

Mi je prav žal zate, ker si imel (imaš) le ‘stare jablane’… Če je tvoja taka, ne morš sklepat, da so vse iste, halo??

ŽAN – kakor vidim si ti posebno prizadet tukaj.. le zakaj?…

Nisem prizadet,ampak ti si gotovo zelo živahno dekle in to je kul.

Pa jo daj včasih še od zadaj prtisn, da ne bo skoz na hrbtu ležala, če te tako moti ;)))

Ma jaz bi analno pa noče.

Tud tebi Žan. Upam, da boš kmal srečal eno aktivno, ki te bo zadovoljila v vseh pogledih.

Sej Žan že ve, da nismo vse iste. Pač ni še imel sreče, ampak se bi šla stavit, da bo slej ko prej eno srečal, ki bo oh in sploh… Da bo ostal brez besed.

A si jo vprašal, zakaj noče?

Jst tud prej nisem nikoli, zdej, s tem mi pa paše. To pa zato, ker me je čist počas pripravu do tega in me ni silu. Še večja fora je, da sploh nobene kreme nisva mela – kar navadno omili vso zadevo. Parkrat sva probala, med običnim sexom, pa me je bolelo, pa je takoj nehal, enkrat pa sm bla tolk zrajcana, da sm vedla, kam ga je dal, pa me sploh ni bolelo. Je pa res, da me je prej malo s prsti na to prpravu.

Predlagi ji kremice, pa sproščenost. To je vse, kar rabi! Pa seveda tebe in tvojga.

Obilo užitkov!!!

Hvala za dobronameren nasvet.Si ena redkih,ki lepo svetujejo.Hvaležen.

Ni za kaj Žan, veš da ti privoščim.

Pri meni pride blagoslov čez par sekund, ampak potem pa kar traja in traja do naslednjega 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close