Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nič nisem dobila

Nič nisem dobila

A je še na katero od vas dragi pozabil in ji ni nič kupil za Božič?

Ni nujno, da je pozabil nate, če ti ni nič kupil. Npr. meni se božič zdi zelo skomercializiran, zato ne kupujem daril in tudi jih ne pričakujem od drugih. Seveda pa to prej povem, da ne mislijo, da sem pozabila na njih.
Mogoče tvoj dragi pa ti bo kupil kaj za Dedka Mraza.. bo 🙂

Men pa Božič dost pomeni in on to ve, kr že cel tedn prej okrog poskakujem, pa darilca za svoje domače in prjatle kupujem.

Pri men je Miklavž name pozabil, Božiček se je pa vendarle spomnil. Prišepni Dedku Mrazu;)

Saly, kaj pa vem, potem je najbolje, da mu kar direktno poveš. Mogoče on sploh ni opazil, kako si ti evforična zaradi božiča… saj veš, kakšni so moški.

pol pa tamalo nastavi mogoče kaj pade notri:)))

Ma tam tko in tko celo leto pada kej not :))

he ha han :)) pol pa si najdi kaj da bo padlo od drugega:)))

🙂 hvala za nasvet

a ti si poročena?
kok let maš
malo povej o sebi

a sem ti všeč, al kaj? Pa ti prvi kej povej. Ti vsaj veš, kako mi je ime.

Aja, pa še to: nekje si napisal, da ti je všeč velikost 75B. Jaz imam malčk večje.

joj pa kaj potem -saj sem napisal da mi niso všeč samo zelo veliki !
tam od 75 b ali celo a do 85 a,b je super . sicer pa je vazno se kaj drugega ne samo to.imas ti kaksen email da bi tam cvekala?

joj pa kaj potem -saj sem napisal da mi niso všeč samo zelo veliki !
tam od 75 b ali celo a do 85 a,b je super . sicer pa je vazno se kaj drugega ne samo to.imas ti kaksen email da bi tam cvekala?

Itak, da mam, ma ne dam :))) Sej je fajn tku, dej.

85 je obseg prsnega koša, dragi svetilnik, a/b/c pa so velikosti košaric! c c c… nič ne veš 😉

dej no smotka mail mail:)))
resno boš vidla prov fajn nama bo meni je luštno čvekat.
pokaži da si vredu punca .

Ma jst vem, da sem vrjdi punca, ne rabim dokazovat. Sploh pa ti mal preveč punc žicaš za mail. Aja, pa jaz rada sama na morje hodim, pa v disco s frencicami, ti pa to označiš kot kur… Hmmm. Pa sej čvekava.

ja res je rad se pogovarjam rad spoznavam, rad čvekam , rad napizdevam, rad delam še marsikaj drugega.
za mail žicam pa samo zato ker nobenega ne briga kaj jaz s tabo ali s katero drugo čvekam.sploh pa ni nujno da če nekoga žicaš za mail to pomeni da bi ga rad pofukal .je še kaj drugega na svetu kot včasih ta bedni *** .
a ti si poročena , vezana?
če si sam lahko delaš kar hočeš če si vezan delaš tisto kar si dovoliš in kar ti partner pusti. tvoj problem ne moj-saj razumeš ne?

vem jaz to zakaj govoriš da ne vem!?
to vem že dolgo časa zato sem tudi napisal katere so mi všeč in nikjer nisem omenil da mi je všeč c , ker sem ti napisal da velikih ne maram.
če tega ne bi vedel bi napisal da imam rad npr 75 c kapiraš??pa tega nisem napisal ker mi c ni všeč toliko.

Kar ti partner pusti???!!! Halo!!! Po moje nimamo partnerjev, da bi se med sabo omejevali. Vsaj mene ne bo nobeden oz. se ne bi pustila omejevat. Kaj mi ma pa za pustit???!!! Oziroma ne pustit!!! Sej nismo nikogaršnja lastnina.
Ja, sem poročena. In eden drugemu puščava vso svobodo. Sem se prow razpizdla.

sem si kar mislil da te bo ta beseda razjezila .
ne vem zakaj ker ce sta dva skupaj potem tudi pride v postev ta beseda in dejanja v povezavi z njo. vsega si pa v partnerskem odnosu po mojem ne smes pustiti in dovoliti.
a ti si prov porocena?
iz kje si koliko let imaš se mal opišeš .

Jaz pa mislim, da lahko delamo prov kar čmo. Dokler v odnosu štima, določenih stvari niti ne iščemo drugje… vsaj jaz. Če pa ne….. čaw.

Saj dve stvari gresta zelo skupaj in to je :
Da lahko delaš kar češ in da določenih stvari drugje ne iščeč.
Odlično to da tu je vprašanje -kdo misliš upošteva oboje??ampak ti si pa ful kasno na internetu ej.a delaš kje ali si frej?
študiraš?, koliko let imaš kje delaš daj malo se opiši da te bolje spoznam!

Joj svetilnik, kako se ti sponas na internetu. V resnici se sigurno tak ponizen, si nic ne upas…ker se vidi da nisi izzivet.

Imam prav?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close