Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še tukaj za babe pa dece

še tukaj za babe pa dece

me zanima kok **** me sploh noče brati ali pa da so jezne name ali negativno nastrojene isto velja za tipe -malo ankete delam ker me zanima kako se odzivate in kaj si mislite o meni.

Nič ker te ne berem! 🙂

dej dej itak vsi vse beremo tko k ti

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

………..ja svetilnikk:

razlika med tabo in Ksihtom je sledeča:

ti maš duhovite, ampak bedaste komentarje,
Ksiht ma pa duhovite pa pametne…….

LP

Remedy

Se mi zdi da ste vi kar mal ljubosumni eden na druzga.
S.bi pa rad vedu, če je res tolk duhovit kot si domišlja.
Hja,kaj pa vem.A naredimo anketo,kateri nam je ljubši?To bi jim blo všeč,a ne fantje?

jaaaaaaaaaaaa pa s kerim bi šle najraje fukcat

Pa še mene dajte v to anketo.

Pijem pusim i devojke rusim!

Ježešna, kak ste vsi od vrageca…

____________________ Fantasy does not deliver.

Svetilnik daj pomiri se, pa se poglej kakšen kreten si!!! na vseh temah objavljaš iste poste in delaš budalo iz sebe, še boljše si budalo!!!!!!!!!!!

taka mnenja me tudi zanimajo . to sm hotu slišat.
ej a bi se mi to upala povedat v faco?

Kaj tudi drugač v življenju rabiš potrditve od zunaj??? Ma kaj se češ ubadat s tem kaj si mislijo drugi o tebi, ker majo tud oni dost dela z razmišljanjem, kaj si mislijo o njem.

ma dej al vsi tole narobe zastopte kaj mene brigajo potrditve kakšne potrditve?
a misliš če bo ena naalija ali pa kozaboza napisala karkoli da bom jest pol pa bolje ali slabše spal?? dajte se zresnit. zanima me pač ker sem imel čas kaj si folk misli ker vem kakšna zgledajo moja napisana mnenja.
pol se pa sam pr sebi režim pa si mislim ker je normalen pa ker ni.
pa kok se eni sekirajo pol vidiš itd namesto da bi tole za zabavo jemali.

Jaz te berem,zakaj te ne bi.

Če si že ravno vprašal:

– “me zanima kok **** me sploh noče brati”: berem te, če me tema zanima,
– “ali pa da so jezne name ali negativno nastrojene”: jezna sem samo na tiste (včasih), ki jih ljubim, zato nate ne morem biti jezna;
– “kaj si mislite o meni”: mislim, da včasih prehitro in neosnovano žališ ljudi in to na kolerični način.

Tega pa nisi vprašal: težko te je brati, ker deluješ nekako nepismeno…

Lep dan še naprej!

Kaya

Aja, pa da se ne boš trudil z dodatnim vprašanjem: seveda bi ti to povedala tudi v faco. Pa še kaj druga.

Kaya

no potem pa te povabim na kavo-ti plačaš pa se bova kaj pogovorila.
da vidim kje je sedaj tvoj pogum.

A to je zate višek poguma, da greš z nekom na kavo?

O tem, komu bom plačala kavo, zaenkrat odločam sama, kakor tudi sama odločam, kako bom razporejala svoj čas. Verjemi, da imam z obojim (denarjem in časom) veliko bolj pametnega za počet, kot ju zapravljat zate…

A tako težko že najdeš koga za družbo, da tukaj moleduješ? No, saj ni težko za razumeti…

Pa lep dan !

Kaya

“dajte se zresnit. zanima me pač ker sem imel čas kaj si folk misli ker vem kakšna zgledajo moja napisana mnenja.”

No in kakšna izgledajo tvoja mnenja po tvoje? To bi me recimo zanimalo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja moledujem moledujem dej no kaya edina na svetu si dej pojdi z mano na kavo da vidim ta tvoj pogum pa samozavest(beri samo tukaj preko drkovnice) pardon tipkovnice, drgač sem pa pokakana bejbika ki išče sto in en izgovor.
ja zate bi bilo očitno res višek poguma da greš z mano na kavo, oapažam to iz tvojih postov, sej ti obljubim da ti ne bom nič naredil joj no boga revčka obljubim da bom imel roke na mizi ali za hrbtom(kot v osnovni šoli) in da te ne bom ugriznil ali grdo pogledal. se namreč bojim da ne zlezeš skupaj.
joj saj res pa pozabil sem da nimaš časa ti ti revca ti.:)))
pridna bodi pa ne počni bedarij
l.p. tvoj oboževalec ha ha :)))
p.s. kok let maš??

Tudi mene.

moja mnenja so takša kakršna ljudje nočete slišati, so pa RESNIČNA , brez sprenevedanja in nakladanja pa hinavščine .Povem direktno in zato vas je večina potem užaljenih in ne vem kaj še vse čeprav se vsaj normalni dobro zavedate da povem tisto kar je res in si v sebi tudi priznate. slišati vam je pa teško in se potem vsi užaljeni itd. ker resnica in realnost boli marsikoga. sploh tistega ki jih ala frendi govorijo vse naj v resnici si pa mislijom : ko te jebe važno da te izkoriščam ali kaj drugega. to je tako kot bivši premier Rop, neki teški frajer itd, s polno kolegi prijatelji, znanci nekimi pomembnimi živinami itd.
pol je pa izgubil in je Janša za njega pravilno ugotovil: meni se on kar malo smisli in mu ne zavidam položaja v kakršnem je, ker je čez noč izgubil vse t.i. prijatelkje katere sta mu prinesla moč in oblast.
nekako tako je z vami vsemi -teško je slišati še težje prenesti resnico.

kaj je si se posrala? pa še un odgovor preberi ki sem ga markotu napisal ker te je že zanimalo.

Tud to včasih nardim, ja! A ti ne?

Tokrat pa se izjemoma delno strinjam s tabo – vsaj do tistega dela, ko si vpletel politiko.

Tudi jaz povem to, kar mislim. Direktno. A za razliko o tebe dopuščam drugačno mnenje in tistih, ki ga imajo, ne žalim.

Prav tako ne mečem, tako kot to ti počneš, vseh ljudi v en koš.

Kako pust bi bil ta svet, če bi bili vsi enakega mnenja in misli.

Pa lep dan oz. večer vsem, tudi tebi svetilnikk.

Kaya

ja tudi jaz se pokakam pravijo da je zdravo da se moraš vsaj enkrat na dan:))). drugače pa nikoli ne stisnem “repa med noge” v takih situacijah.
govorim o srečanjih na kavi ali kje drugje na lep način seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close