Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brazilska depilacija

brazilska depilacija

Mi lahko poveste, kje pri nas to izvajajo, če sploh kje?

kaj pa je sploh to?

Tm pr eni kozmeticarki za Ledina centrom.

www.studentarija.net

A kaj boli?

Brazilska depilacija je tako kot vse druge ,čisto navadno voskanje,koža je gladka cca.4 tedne,boli pa odvisno od predela depilacije…brazilska depilacija ni primerna za bekini predel lp

Jah valda da boli. Prjatlca ze neki casa hod na bikini depilacijo..no tako bl vsestransko ;))) pa je rekla da prvic ej blo tko dost bad pol je pa lazje ker so tud dlake bolj mehke in grejo lazje ven.

www.studentarija.net

Ampak, a ne pomeni brazilska depilacija ravno tisto dol od bikini predela; okrog sramnih ustnic in vhoda v nožnico? To me zanima, za navadno bikini depilacijo vem, da jo delajo skoraj povsod. 😉

Ja, in pustijo zgolj črtico! 😉

Ne… brazilska depilacija pomeni, da na koncu depilacije izgleda čisto golo…brez črtice.

brazilska depilacija pomeni kompletno depilacijo – tudi spodaj, pri sramnih ustnicah in okoli 🙂

A ni to malo mazohistična varianta? Zelo dobro mi je znana bolečina pri voskanju nog ampak sramne ustnice, brrrrr

zivjo,
katera je najboljsa depilacija bikini predela?
jaz imam blazne probleme s tem, koza se mi zelo vname po britju ali voskanju imam potem vrascene dlake, probala sem ze vse preparate, pri kozmeticarki pa se nism bila
zakaj hudica se moramo tam briti? zaradi moskih ane jebela, danes se ze vsem tko dlake gnusijo. jooooooj. moja uboga koza tam spodaj.
zaradi tega sploh nimam avantur za eno noc, ce imam pa resnega tipa, ga moram prej psihicno pripravit na kosmato presenecenje tam spodaj.
kaj storiti?
laser? koliko stane? malo mi je glupo dat 100 jurjev za kaj takega.

Res je glupo.

Kaj pa je potem “Brazilian Wox” ali nekaj takega?

…pa ni glupo, ker je pol tako fajn…nobenih skrbi, mozoljev, krem, vraščenih dlak in kar je še podobnih nadlog…pa vedno “spedenana” frizurca…preizkušeno!

kkaj hudica nej potem naredim? al sploh nic ne seksam. naj bom zaradi tega prikrajsana?
kje je ta brazilian wax al kaj in kok stane.
nujno!
kako je z laserjem, ima kera izkusnje?

brazilska depilacija je glih depilacija bikini predela

ej izika a tebe noben tip noče nategniti ker nimaš pobrite pizdice?
a si zmešana da se boš zato pobrila?
jaz te tud brez obrite poseksam
brazilska je pa taka da te dajo na poseben stol podobno kot pr ginekologu in ti z voskanjem odstranijo vse dlake na vsem bikini in čisto do nule tud po sramnih in okoli anusa. čisto povsod tako da to naj bi držalo vsaj dva tedna.

Ma ja, seveda! Še h ginekologu ne hodim rada, pa bom hodila na brazilsko depilacijo.. hahaha.. ta je res dobra. Komu na čast bi trpela take bolečine? Če že “moram”, raje uporabim britvico.. od par mozoljev še nobena ni umrla.

mene ti mozolji motijo in srbijo. a res drzi brazilska depilacija 2 tedna? koliko stane?

4000 sem slišal za zadnjo ceno, sam res spedenajo v nulo in natančno. drži več kot dva tedna -povprečno 3 sam odvisno od ženske tud

No, svetilnik, to je mene zanimalo. Povej, kje to delajo!

za ledina centrom v Ljubljani je kozmetični salon samo ne vem več kako
se imenuje -pozabil ime. Je bila pa moja bivša tam so ji spedenali tamalo tako dobro da je bilo veselje lizat pa seksat.Sam mene je jezilo to ker je bil tip pa si ga je pol zihr drkal kasneje peder kurcevi.take pickice se videl ni!

;))))

Ni variante da se podstopim kaj podobnega. A ste kdaj poskusile samo malo populiti dlake z depilatorjem okoli bikini predela. Jaz to naredim preden grem na morje in vam povem da se pripravljam pol ure na bolečino. Boli me pa potem še cel dan. Sploh si pa ne predstavljam bolečine ko ti populijo dlake na celotnih genitalijah. Brrrrrrrr…ni variante…..
Vsake 3 dni si jo pobrijem in to je to. Je pa res da se zgodi da se mi vraščajo in se včasih naredi tudi kakšn neprijeten mozoljček, ampak mislim da to descov niti ne moti tako. Če pa jih naj pa oni hodijo na brazilsko depilacijo puljenja kocin po jajcih… Grem stavit da rajš ne seksajo 3 mesce skupaj kot da bi se podstopili kaj takega samo še enkrat v lajfu.
Pozdravček!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close