Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tko me rajca

tko me rajca

Datum: 06-12-04 12:55

…en sodelavec.
Včasih se kar priplazi za moj hrbet in me objame. Zadnjič je začel grizljati moje uho in duhati moj vrat in lase. Ali pa me, ko sva sama, potegne v naročje in ne izpusti…pa včasih se me, kao, mimogrede dotakne, me lubčka in objema..če ni nikogar blizu, ga čisto vrže.
Sem mu že rekla, naj neha s tem, da ni prav to kar dela, pa odrivam ga(celo brcnila sem ga, bolj v hecu), pa ne odneha. Pravi, da ne more, da ga tako vznemirjam. Ni grob, prej nežen, ampak zelo vztrajen, čeprav sem mu rekla, da ne bo nič.
Sicer sem doslej jemala vse skupaj bolj kot prijateljsko zafrkancijo (samo do ene mere), ampak tole gre res že malo čez.
Tudi mene je vse skupaj začelo rajcati (sem vsa zmešana od tega), ampak ne nameravam se spustiti v razmerje z njim (čeprav se mi je začelo po glavi plesti vse sorte..). Drugače nimava ničesar skupnega, samo tole…drugače me niti ne privlači posebno, ampak zna…
Vem, da bi me samo rad dobil, pravi pa, da se je zaljubil vame. Na te izjave se samo smejem in mu očitam sedenje na 2 stolih (ima punco, ki pričakuje njegovega otroka, zato to še toliko bolj obsojam), ampak mogoče je tudi nekaj resnice v tem.
Ne se bat zame, vem, česa ne bom storila in tudi vzpodbujam ga ne.

Če mu pustiš, da ti grizlja uho, ti daje lubčka in te objema, je to že vzpodbujanje, ne pa prijateljska zafrkancija – noben moj prijatelj tega ne počne. Drugič ga brcni zares, ne v hecu, če res ne misliš nič imeti z njim. Če ima punco, ki pričakuje njegovega otroka, si tip za tako obnašanje itak zasluži konkretno klofuto pa brco v rit, da se zresni.

Ti s pa huda! Kaj pa če njej to paše?!?

Se strinjam, obenem pa še dodajam da se lahko zresni tudi brezimena, ker tole je čisto otročje obnašanje… “joj nočem, ga ima punco… bla bla bla, me tok rajca… bla bla bla. Brezimena, če ti ne bi to pasalo bi mu že povedala, da naj neha in tudi našla način da bi mu to preprečila. Zdaj pa samo iščeš izgovore in naše pritrditve…. Niso vsi moški prasci, so tudi ženske iste, ki se delajo nedolžne. V tem primeru ti tudi slučajno nisi nedolžna….

Naj potem ne govori, da ne bo nič storila in da ga ne vzpodbuja – če tipu pustiš, da ti daje lubčka in te grizlja po ušesu, se mu smeješ, ko te on potegne v naročje, je to spodbujanje in rajcanje tipa nazaj. Se ne da temu drugače reči…

No pa to sem napisal – kaj če njej paše!

Fizično močnejši je od mene, vedno se mu izvijem in ga odrinem.
Ne smejem se, ko me potegne v naročje, ne obračajte mojih besed; smejala sem se (oz. bolje, posmehnila sem se!) mu, ko je rekel, da je zaljubljen vame.
Priznam pa, da te stvari kasneje prihajajo za mano in sem vzburjena. To pa drži.

Res si revica, sploh se mu ne moreš upret, hehe

Če ti je všeč potem, se mu pusti poljubljati, grickati ter dotikati se.To je že spolno nadlegovanje na delavnem mestu.In ko je tip spoznal,da se te lahko dotika in to ti velikokrat paše,bo svojo prijazno vsiljivost stopnjeval,do trenutka,ko se bosta znašla v postelji.Če ti je to všeč nadaljuj in se igraj z njim,če pa ne, mu daj to jasno in glasno vedeti in ga odločno zavračaj.Če ne bo popustil ga seveda prijavi.Nikoli ne reci nikoli,da te ne bo prepričal,da…

¨Samo čakam, da bo nekdo napisal, da si K*U*R*B*A*!

Mili, a ti tako misliš?

Ja skoraj da res.
tipu ki pričakuje otroka pustiš da ti grizlja uho-pa kaj si normalna ženska božja, če že on nima kančka morale jo mej vsaj ti. Pa naj te rajca kolkr če.

Punca, če nočeš imeti z njim nič, mu to jasno povej. Če ne bo bolje reci, da naj se umiri, sicer boš povedala nadrejenemu, da te spolno nadleguje – lahko si prepričana, da bo potegnil “tačke” k sebi in zajadral drugam.

Punca, k bo mela otroka s takim tipom, se mi kr smili. Ne obsojam te, samo se pa pridružujem tistim, k ti pravjo, da mu jasno in odločno povej, nej te pusti pri miru (če to res hočeš). Da boš še bolj jasna in odločna, pa si probi živo predstavljat, kako bi se počutila, če bi bla noseča pa bi zagledala svojga fanta, kako grizlja uho sodelavki.
Naredi kar misliš da je prav.

Če ne bo položil tebe, bo pa kero drugo. Meni se smili njegova žena in nerojeni otroček. To če si zdej ti k*ur**a ali nisi bi se celo dalo razpravljati, ker nisi nič napisala, da imaš fanta, torej lahko sklepamo, da ga nimaš, se pravi, da ti nebi varala nikogar četudi bi se dolčkala z njim. Samo upam da se pa toliko ceniš, da se ne spuščaš v sex za eno noč, z nikomer, kaj šele s tipom za katerega veš, da ima nosečo ženo. Je pa res da ga malo zavajaš s tem ko mu pustiš da je tak do tebe, res mu dej odločno vedet da naj kar lepo tace pri sebi drži (pa ne glede na to kako ti tako osvajanje zvišuje ego), jest bi mu vsakič tako pridigo nardila, da je varanje nedopustno, da bi mu tolk možgane opral, da do smrti nebi več pogledu druge kot samo svojo ženo.

Te čisto razumem – mislim, da redko katera stvar tako tako vzburi, kot poželenje, ki ga nekdo čuti do nas. In redko katera stvar tako zamakne človeka, kot kadar nam nekdo pove, da se je zaljubil v nas.

Sploh, če zna to pokazati na nežen, igriv in vztrajen način. Dotika se tvojih erogenih con – vrat, ušesa, nežno te poljublja in objema te.

Niti slučajno ne mislim, da je kaj narobe s tabo – mislim, da je tvoja reakcija povsem človeška.

Že prej ti je moral biti vsaj simpatičen, da sta se začela prijateljsko obnašati – ker z vsemi sodelavci pač ne postanemo tudi prijatelji.

Če je res, da ima punco, ki poleg tega pričakuje tudi otroka – boš pač zadevi naredila konec – iz tvojega pisma sem razbrala, da to tako ali tako že nameravaš narediti.

Mislim punca, če je že on tak nemoralen prasec, bodi vsaj ti malo moralna ! Bodi poštena in se postavi na mesto njegove punce ! Ker to je daleč od prijateljskega obnašanja !!! Potem se vprašaj, če bi tebi bilo prijetno, da ti ena druga to počne, saj veš za tango sta vedno dva !!! Najlažje je pa reči, saj sem mu rekla, ne morem se upret, je vsiljiv…. pa bodi bolj odločna ! Reci da boš povedala nadrejenemu, če ne bo nehal ! Ali pa ti nočeš, da se konča ??!! Razmisli kaj počneta….ni lepo !

Pošlji oblikovano (07-12-04 00:20)

Kiaara

Pomisli na še nerojenega otroka kateremu jemlješ očeta. Sram te naj bo!
PACKA!

Uboga revica ,tako te rajca poseksa pa ne.To pa ni lepo od njega.

Pijem pusim i devojke rusim!

Daj, brezimena vsaj povej ali si dons ustregla njegovim in svojim željam

Po moje ji on ravnokar grizlja oho in ona miži na obe očesci in ne vidi,da nas zanima situacija bolj kot mehiške limonade.

Ja očitno! In to bi bila edina sluzasta nadaljevanka, katero bi bral z veseljem!

Ce ne bo tebe, bo pa katero drugo. Tako da je najbolje, da se ti, ki imas vsaj malo vesti, “zrtvujes”.
Ce bi hotela, bi se ga ze ubranila. To je dejstvo.

Ma Brezimena čaka samo na post, ki bi jo podprl, da v tem ni nič slabega in da naj mu kar skoči v naročje. Tako si bo najlažje oprala vest; kao brani se, kao ga noče, ful jo rajca, sam ve, da to ni prav do noseče punce in prihajajočega otroka, sam…na forumu so rekli, da je to človeško in da vsak vara in take in potem bo to naredila in delno krivdo zvrnila na nas, bolj mirno bo spala, ker bo imela krivca. Tako je najlažje.

BORČI, bravo za komentar, se 100% strinjam s tabo !! čao

Kiaara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close