Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a ste gledali včeraj trenja

a ste gledali včeraj trenja

kok so se une ženšče bunile tam v planiki pa kok je una vzneseno govorila od delavk na pop tv “naj se nas pazijo delavk od peka, me smo vsega zmožne, če smo ropa dol vrgle , naj se nas tudi nova vlada -mičo mrkaič- pazi”.
ha ha ***** je folk naiven pa debilen.
boli ropa ***** za njo pa za tiste babe tam notri, ona menda misli da se zdej on sekira , ker ga je kao ona vrgla z oblasti ha ha .
on ma denarja ko dreka, vsega kokr hoče in se mu gladko jebe za vse tiste brezposelne pa bla bla . ona tam čveka kokm naj se jih bojijo pa bla bla, rop pa janša bosta pa medtem na mauriciusu špilala golf. ha ha ha .
kok je folk totalno zabit, sej ni čudno da jih pol izkoriščajo ker vidijo da jih lahko. taki bodo morali živeti še milijon let da bodo zakapirali za kaj se gre.
babe so tam notri pustile svoje življenje , zdej jih mečejo na cesto brez vsega, ampak te iste babe so tok zabite da bi to nardile še enkrat vse isto, če bi dobile novo priložnost. zakaj se pol bunijo?? zgleda da tako mora biti in da jim to odgovarja. jest vem da za nobenga nč ne nardim ne za to vlado ne za kero drugo, men se gre sam za svojo rit in za nič drugega, ker sem ugotovil da je to edino kar me lahko nardi srečnega pa zadovoljnega. a zdej naj se pa 4 leta odrekam pa tresem za neke nove dosežke in napredke nove vlade, pa delam kot nor in uničujem svoje zdravje, kao da bo boljše(ker to blebetajo že od leta 1988 kao kok bo v odcepleni sloveniji bolje ), čez 4 leta pa bom spet videl da sm nategnjen in jovo na novo -pol si pa sma jezen ker si sam delal kot nor na ta račun pa so frajerji v vladi npr pokradli sto milijard plus še ne vem koliko kapitalistov ala jankovič in klemenčilčeva itd-zgodba brez konca.
pa dajte že mal odrast pa mal manj bit zarukani pa tupi ko kante za smeti.

No če bi ti ostal brez službe, bi verjetno svoje nezadovoljstvo kazal po moško in nekoliko drugače.

Vsak najde nekje svoje zadovoljstvo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Izguba službe je pa zelo daleč od zadovoljstva,a se ti ne zdi.

Kok si ti jezen ;)))

Oh žan in ostali ki kar nekaj sklepate.
Jaz nisem ostal brez službe in ne bom.
Samo povedal sem svoje mnenje., da je očitno prav tako kot je .in da so nekATERi res zarukani idioti

EQ saj nisem tok jezen sam vedno pa povem mnenje kar direkt.

Kolko si ti pameten svetilnikk. To, da so te babe nore je jasno ko beli dan.
Kako bi drugače hodile delat vsak dan 8 ur za tistih nekaj tolarjev. In dokler so bile potrebne, so jih s pridom uporabljali, danes so pa itak za na, kam, odpad. Bi pa rada videla tebe v njihovi koži, ko ti ne bi bilo več dano poskrbeti za svojo rit. In hvala bogu, da nisi tup, kajti ravno takšne potrebuje oblast, takšne, ki vedo, kaj in kako, se brigajo za svojo rit, takšni niso nevšečni državljani.
lp

mene v njihovi koži nikoli ne boš videla .Imam pamet in sem to celo uspel skopčati kar sem ti napisal .Ugotovile pa si prav res so nore pa bodimo pošteni tudi pridne. Samo one tega ne bodo skopčale nikoli, da se ne splača.
saj je povsod tako da dokler te rabijo si najboljši prvi dan ko te ne ali zboliš itd, pa pokažejo svoj pravi obraz in te sunejo v rit.
In kaj ti tukaj ni jasno?
Meni ni jasno to da so v večini tok bedaki pa se pustijo še enkrat nategniti pa še stokrat. Res je nisem tup čeprav razumem da si me cinično podjebavala ha ha . pa briga me čau mala-

Pamet, no ja…, ti pa marsikaj manjka. Srčne kulture na primer, ampak ta se pa itak ne splača dandanes. V tem ti dam prav.

Žan, moram te opozorit, da me nisi razumel (spet). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Teb marskej ni jasn… V konkretnem primeru recimo predvsem to, da je Planiko hudič jemal vsaj petnajst let in da je vse kar je imelo kam iti že zdavnaj šlo… Ostal so sam tisti, ki niso mel kam. To s kakšnimi izrazi jih pa ti zdej obkladaš, pa vsekakor več pove o teb kot o njih…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Dejstvo je da je treba take firme kot so peko in planika in ostala tekstilna in čevljarska industrija čimprej poklovzat, ker ni prspektive za njih.
Kitajčki so pač groba delovna sila, ki pač lahko cenejši za take vrste biznis, slovenci pač nismo. V sloveniji je trg za visokoitelektualne storitve, turizmu,… In država bi morala vlagati cash v te panoge ne pa v panoge, kjer je povprečna izobrazba delavca končano 4 leta osnovne šole.

Konc debate.

To je to.

Andro.

Delno imaš sicer prav. Problem pa je, ker so zadevo zamočili managerji, ki pa bodo za svoje uspešno delo celo nagrajeni, kar pa že poznamo iz Lj. Banke in Voljčevo uspešno delo na področju informatike!

Država pa namesto, da bi investirala v šolanje in prešolanje ter spodbujala inovativne ter perspektivne dejavnosti plačuje vnaprej neuspešne sode brez dna.

nič novega tako pač pelje gnili kapitalistični svet zaradi določenih človeških izmečkov-tako je bilo in tako bo dokler bo.

ja slovenske firme bodo šle res kot po tekočem traku pod zemljo…sam pol me pa zanima kdo bo vzdrževal 500.000 upokojencev, državno upravo in zavode, razne občine kot je npr. ljubljanska pa dal delo diplomantom slovite ljubljanske univerze, kjer se v povprečju študira 8 let dve tretjini pa so itak ekonomisti, sociologi in podobni profili.

verjetno bodo to čast imeli tudi kitajci:)

bedna dežela slovenska.

mene bolj zanima kdo bo vzdrževal državo kot tako.
penzijonisti so mačji kašel napram tega kako razmetavajo z denarjem v državni upravi . misliš da tam list papirja stane 2 tolarja kolikor ti daš za njega v trgovini . daj ga srat . jaz menim da stane 10 krat več, ker moraš vedeti da morajo od tega lista dobiti provizijo še kolegi od kolegov od ministrov in raznih podsekretarjev ali kdo tretji pa četrti, pol seveda še vsa hiearhija gor do vrha in ko to zračunaš pride ta list papirja 100 sit.
da ne govorimo o drugih stvareh ki so že tako drage kot kaki policijski čolni ali helikopterji pa oprema itd.
in tako se nabere dodatnih cca 350 milijard na leto v državnem prračunu za “nič”. se pravi za provizije barabam in lopovom.tako je moje mnenje .
ja fantje in punce kako pa mislite da svet funkcionira.
tako da n skrbite denarja je ko dreka . ne bo šla država v stečaj, lahko boste šli vsi vi država nikoli in nikakor.

V EU smo ! lp

kaj si pa ti hotla s tem povedat?

Take deficitarne firme, pa delavci s takimi plačami, kot je bilo to v Planiki itak več stanejo, kot prinesejo v proračun, zato je tole tvoje vprašanje mal izven konteksta.

To ,da vsak lahko počne, kar mu paše……danes je važno to ,da za malo denarja dobiš veliko muzike…….žalostno a resnično za nekatere.

A zate pa ne? Kje pa ti kupuješ? Futr recimo? Tm k je pocen, al tm k majo trgovke dobre plače?

Hja, saj prav neumen res nisi, in tudi to ti priznam, da rečeš bobu bob, ok, samo potem si tale naša lepa državica ne bi smela nadeti pridevnika “socialna”, bi mogoče malo drugače potem jemali vse skupaj. Da pa so te babe ne samo pridne, so se v teh letih tudi zgarale, od tega so bolj bolane, in ja, menda tudi od države ne bodo vlekle tolko časa penzijo, pa še majhna bo.
Jaz bi rekla, da takšne ljudi cenim in globoko spoštujem.

Jaz sem tako, kot mnogi na tem svatu le majhna miška ,ki ne more spremeniti sveta in nikoli ne bo tako ,da bo vsem dobro in da bodo vsi srečni…ni več časov” vsi za enega ,edn za vse”…lep in brez zamere

Kako lepa prihodnost nas čaka, ko nam bo ekonomist pekel kruh, pravnik odvažal smeti, psiholog pometal cesto, profesor čistil wc, za ostalo pa se mi ne da premišljevat in ugibat in kako bo potem šele njim, ko bodo dojeli, da za takšno delo niso potrebovali toliko let šolanja.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close