Ali so
Hi hi hi ,ne ni jih potrebno “kuhat” ker potem ne bi bile več violične,ja pa zelo priporočljivo,da se spodnjice perejo na višji temperaturi,ker lahko se zgodi ,da ti kaj v njih ostane od prejšnjega nošenja in ti potem ne da miru..
hi hi hi te že vidim kako se praskaš, k si spet preveč praška uporabil….. 🙂
Na vsakih gatah piše, na kakšni temperaturi se smejo prat. Ne verjamem, da boš vijolčine gate lahko brez posledic pral na 95. Pa če želiš, da ‘belo ostane belo’, ne dajaj med belo ničesar nbelega. Tudi sivo je nebelo. Trdožive barvaste stvari jaz perem na 60, jih ne kuham. Saj ni treba cel teden nositi istih gat, a ne.
hehe…… sem mlajši od 30!!!!
A to pomeni, da mi sploh ni treba gat prati?? :)))) a jih lahko potem, ko jih ponosim, samo zložim in pospravim nazaj v omaro??? :))
Sicer pa: kot je na drugem postu že izpostavil Ksiht: Problem je v črnih mačkah, ki ne pridejo iz temne sobe…… al neki tazga :)))
LP
Remedy
Mislm, vi se vsi kle ne zajebavate, ampak problem je orng kompleksen…
a) spodnje gate je pravte treba kuhat
b) barvastih gat se ne sme kuhat, ker grejo v farbo
A grejo sive gate lahko v farbo, če pa siva ni farba?
Če je gate treba kuhat, barvastih se pa ne sme kuhat, zakwa hudiča pol sploh delajo farbaste gate?
Kje je rešitev? Mislm, da pa belih gat ne moreš velikokrat prat skupi s barvastimi, sem pa že itak ugotovu. Zakwa pa mislte da mam tolk sivih gat?
hehe….. sej se jst tut to sprašujem……. jebemti novinarski život! pa če ti povem, mam že rezervirano delovno soboto – od 7:00 do 17:00, potem pa še nedeljo od 13:00 do 22:00……… da popizdiš….. če bo kak tvoj froc hotel it za novinarja, potem ga mlati, dokler mu to ne izbiješ iz glave…. :)))
ker če delaš samo v enem mediju (govorim HONORARNO), potem ne zaslužiš NIČ! če pa delaš na večih koncih, pol te pa nič ni doma….. tko kot mene……. heh….. sej vem, da ni smešno, ampak se ne smejim temu, ampak sebi, ko tkole potuhtam, kako butl sem, da nimam nič od življenja…. :))
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.