Ali so
mamama, Remedy je knap.
Remedy, veš da ne vem, da bi imela kdaj stike s kom iz Trbovelj. Mogoče sva se srečala samo, če si športni novinar in si pokrival evropsko prvenstvo v rokometu letos v začetku leta. Aja, poznam pa Barbko Klenovšek iz Trbovelj. Jo poznaš?
hehe…. knapi, knapi :))
Kar se pa tiče Barbke Klenovšek…… nimam pojma. poznam sicer ene par Klenovškov iz Trbovelj in okolice, ampak nobene Barbke.. vsaj kolkr je meni znano…
kar se tiče področja: :))) nisem športni…. če povem iskreno, bi bil zelo težko, ker vem o športu tolk kot povprečen Slovenc……..
kar se pa tiče “naših” dopisništev:
– mislim, da je za Dnevnik Jure Nagode ( če je še vedno- vsaj nazadnje je bil)
– za Delo je Polona Malovrh
– za Večer pa Mateja Grošelj
( mogoče sta ti dve glih obratno – ampak se mi zdi, da bo tko držalo…….)
🙂
LP
TinaT :)))))
Remedy
Remedy, predlagam, da se nehava pogovarjat o preveč konkretnih stvareh. Saj ne, da bi imela kaj skrivati, ampak ljudje so lahko hudobni in meni je ta forum še zmeraj v veselje, ker sem lahko takšna, kakršna sem , ne da bi me kdo prepoznal. Tako kot vsi. No, kaj počneš v tem trenutku, razen da tolčeš po tipkovnici, tako kot jaz?
Aja! za TVS je pa Marko Planinc, snemalec pa Gregor Naglav……… če ti to kej pomaga….:)
……saj če si u cajtngah, verjetn ne poznaš vseh………
ker ponavad je tko pr meni 🙂 Mene folk sprašuje za tistga, pa tega, pa rečem, da nimam pojma, pol so pa kao užaljeni, ker ne poznam vseh, ki v Sloveniji delajo v medijih…. :)))
LP
Remedy
Sem nočna ptička. Delam doma, kot sem že kje povedala, pa je skoz zbrka. Familija, kuharija, saj veš, čeprav si dec. Zvečer se oba spokata spat, jaz pa najdem svoj mir. Malo buljim v TV, kadim, si odprem kako pivo in sem JAZ! Ko postanem zaspana in grem spat, sem kar malo žalostna, ker bom jutri spet…ne vem kaj. Do večera, ko se spokajo spat.
Kaj pa gledaš na TV?? ker sem jst tut filmoljubec :))) nepoklicno-ljubiteljsko :))) khm….. se tale moja filmarija že počas preveša v obsesijo :)) mam doma na CD-jih ene 1000 filmov……… sej vem, da sem bedak, ampak si ne morem pomagat……… obožujem filme! najraje si zvečer pogledam en film ob pivu ali dveh….. in škatlici cigaretov :))))
Kaj pa ti delaš tko….. za dušo?
LP
Remedy
Tut gledam filme. Moj tamal jih loada. Ne vem, če je to glih za dušo…Jih mava že veliko, a sva jih nedavno nehala devat na CD. Pogledam, pa ga zbrišem. Edino, če je reeeees dober. Nazadnje sem gledala Alien vs. Predator. No, rada imam grozljivke, ne, obožujem jih in bi si želela, da bi bilo bolj grozljivo. Samo ta komentar.
hehe. grozljivke maš rada? Men najboljša grozljivka (ok, mogoče ne najboljša, ampak zagotovo ena boljših), mi je bil Event Horizont ………sej vem….. mnogi pravijo, da je film bolan, ampak na mene je pa naredu en hud pečat :)) Drugač mam pa zelo rad znanstveno fantastiko (vem:)))) : večni otrok :))), ampak gledam vse serije od Star trek, od Batlestar Galactica, itd, itd, itd :)))
tut jst piratiziram 🙂 ……..ups….. zdaj, ko me pozna folk, me lahko še kdo zatoži :))
Če bi rada gledala eno dobro; tko…. psihološko-odfukano serijo, pol si poglej serijo: LOST enkratna!! Letos je prva sezona.
Kaj pa za komedije pa nisi??
LP
Remedy
Hej, zdej si me pa dobu. Jst sem še kar pri Haloween (samo prvi del), pa Excorsist (prenovljen original), pa Resident Evil (no,ja), pa un, ko una viddi, kako se bo na avtocesti zodila nesreča (prvi del, ko tip vidi letalsko nesrečo) – ne spomnim se naslova… Kako, da ne vem za Event Horizont???? Pa serija LOST? Kje je????
Komedije pa…, no, bolj slabo. Mogoče Johnny English in American Pie (ne vem ker del), ko je una stara mama rekla tam – focus, focus!
Forum je zaprt za komentiranje.