zaljubljena a poročena
Poročena 20 let. Zakon bolj ali manj srečen, prej ne kot ja. V vseh pogledih do sedaj, sem bila v fazi odpovedovanja svojim željam, v prilagajanju možu da bi zakon funkcioniral. Njega sem spoznala preko neta, tare me občutek krivde in ne vem kaj naj storim. Naj se predam tej ljubezni ali jo končam še predno se razcveti. Strah me je. On pa je človek, ki mi tako paše.Vsaka njegova beseda me napolni s toplino, pozoren, ne sili me v nič če sama ne bom zato. Poročen je tudi on. Vedno bolj mi je blizu, bojim se.Prvič pa imam nekoga, neko rame,nekoga ki mu je mar.
Samo ne si domišljat stvari, ki jih ni. Ne rečem, da je tako, ampak če sebe pogledam sem taka naivka in romantičarka in oh in sploh, da ne znam vedno realno pogledat, oz. sama sebe prepričam, da je drugače. Če je ta novi tip resnično toliko boljši od prvega, premisli še trikrat. Saj verjamem, da si, ampak vseeno.
Si možu povedala, kakšne so tvoje želje? Zakaj si se jim odpovedovala? Kakšna si bila ti v tej zvezi, da ni funkcionirala? Vse to se moraš vprašati. Kako veš, da boš v novi zvezi pa dovolj močna, da se boš postavila za svoje želje? Ker do tega vedno pride, ne glede na to, kako krasen je moški. On poskuša uveljaviti svoje, ti pa svoje. To je tako. Uravnavanje polov.
Saj verjamem, da si veliko premišljevala, ampak 20 let pa le ni malo. pa ne rečem, da je pa zdaj številka pomembna, ampak nekaj je pa le bilo na možu, da si bila z njim. Poskušaj se pogovorit z njim. Včasih ženske tarnamo, da nas nihče ne razume, z možem se pa ne pogovorimo. Pa marsikdaj bi se tako veliko rešilo. če se pa z njim ne da pogovarjat, potem je pa verjetno bolje oditi. Ampak resnično glej na to realno.
Film je film, realnost pa nekaj drugega.
Vse dobro
LEP DAN
Veš kaj ,premisli, tudi jaz sem svojega spoznala preko neta ampak sva nekako šla korak po korak pa klepet za družbo, pa pol kavica in tako sva pristala tam kjer sva zdaj.Ob prvem srečanju po 3 mesecih klepeta so preskočile iskrice obema.Pa tudi oba poročena in tako zaljubljena.Morda bova kdaj pristala skupaj zaenkrat puščava času čas in toku življenja
Res pa je da srcu se ne da ukazovati.
midva sva tako skupaj 9 mesecev in našla sva en pri drugem kar sva pogrešala.Poskušaj morda ti pa uspe.Ni lepšega ko lahko nasloniš nekomu glavo na rame ni lepšega da imaš nekoga rad in da te ponovno ima nekdo rad kar si že dolgo pogrešal.
ŽELIM TI VSO SREČO
pa karkoli se boš odločila vse je v tvojih rokah.
lp MIMI
To je zdaj malo ven iz konteksta ampak vidim, da kar pridno spoznavate moške preko neta. Priznam, da čeprav sem kar avanturistična po srcu si ne bi ravno upala ne vem samo na podlagi napisanega zaupati osebi, ali pa recimo povabiti na zmenek kakšnega forumaša, ki mi je zelo všeč po stilu pisanja ampak kdo ve kaj vse se skriva za temi nicki??? Meni se zdi zelo pomembno osebo videti pred seboj in takrat lahko povem ali je to vsaj približno TO ali ne.Če bi se pred tem dolgo le dopisovala bi imela verjetno čisto popačeno predstavo o tej osebi, ali pa se motim?
Forum je zaprt za komentiranje.