novo leto – koliko stanjejo meniji
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › novo leto – koliko stanjejo meniji
živijo!
kje boste pričakale novo leto?
a katera ve za kakšno luštno gostilno z živo glasbo, pa da ni preveč drago!
Hotel Transturist Škofja Loka ,silvesterski menu brez pijače 16.500.
Meni se pa zdi dobra varianta tudi praznovanje novega leta v terme Snovik, Kamnik. Kjer pričakaš novo leto v kopalkah…. Meni je pribljižno 18.000.
Če odšteješ vso teoleto morda sploh ni tako drago. Je pa malo drugače…
No, pri meni je pa najceneje… bomo pri meni doma, enih 6 samskih kolegic skupaj, žur da večjega daleč naokoli ne bo… kakšen hotel gofturist in Snovik hehehe .. Odpade!!
Še večji žur bi mele, če bi blo poleg šest tipov, misliš da ne?
Eh, jaz sem imela v mislih, da bi se babnice malo izživljale nad ubogim žrebcem, ti Spider me pa takoj dotolčeš…ma, v vsem uživate :-))))
Ali moški sploh česa ne marate v zvezi s seksom???? Pa ne odgovorit – ne maramo, če ni seksa ipd. A bi te osrečilo tudi posilstvo, recimo? Mislim, da bi bil ti posiljen (od ženskega spola). Sprašujem čist iz firbca, ne provociram.
ja huraaaaaaaaaaaaaaa posilstvo plus novoletni meni ha ha .
6 na enega,to bi bil mega silvestrski sexi fitness.Le kateri moški si ga ne bi želel.
Moški smo itak vedno posiljeni…
Mislm, se sploh zavedate, s čim vse nas posiljujete, preden dobimo tistih svojih par minut veselja?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LOL
S čem so te posiljevale?
Recimo, da se tud svetilnikku kdaj kej posvet… 😉
Definitivno je vsak randi posilstvo moške denarnice.
Ženske ste emancipirane itak samo v kuhni.
ha ha ha ta je dobra
Ka pol delate na ženskem čveku, če smo take kure. Pejte dol in se pogovarjite o svečkah za zamenjat.
Mi se o tem ne pogovarjamo. Mi smo tisti, ki to nardimo.
A me pa ne naredimo tisto, kar je treba narediti v kuhinji? Brez debate spucamo, skuhamo, operemo, zlikamo? Fantje, preveč ste napumpani z mačoističnimi in patriarhalnimi forami. Ni fer.
Kolk cajt vas je pa tud treba prosit,da kaj nardite.Ko pa že,vas je pa še ene tolk cajta treba hvalit,kolk ste dobri,pa pridni………….
Ja, mamama, men nikol noben ne reče – matr si dobr oprala posodo. Un pa en šrauf zašraufa in mormo vsi hvalt, kak je najdu pravi prostor, pa kak fajn drži, pa kak je puša fajn not prjela….fuj!
Pošlji oblikovano (11-12-04 00:22)
Forum je zaprt za komentiranje.