povedati ali ne
Moj res dober prijetelj ima punco, ki se mu dol daje dobesedno iz drugimi, za kar sem 100%, vendar mu iz razlogov tega zaenkrat ne mislim povedati
.Namignila oz.povedala mu je že njegova mama vendar kot zgleda ji ne verjame oz.se dela neumnega.Pravi dokler ne vidiš ne boli, kar je seveda res, vendar, mene pa boli, ker se mu vsi smejijo za hrbtom. Ne upam mu povedati, vem, da mi bi verjel samo, če bi ona to vse zanikala bi verjetno verjel njej in z mano prekinil vse stike kar bi me zelo bolelo, ker sva res zelo dobra prijatelja. Res ne vem kaj naj storim. Ali naj obdržim vse v sebi in ohranim globoko prijateljstvo ali naj rešim njega in pozabim to prijateljstvo. Naj povem, da sta skupaj že 8 let in zelo dvomi vanjo vendar jo ima kljub temu zelo rad. Pomagajte mi k najboljši odločitvi. Vem, da lahko izgubim njega (kar se najbolj bojim) in njo, ki bosta ostala skupaj jaz pa ostanem brez dveh prijateljev.
LP
Ne mešaj se.
S kom se kurba njegova ženska in ali s ekurba, to ni tvoja stvar. Danes itak skoraj nihče več ni zvest.
Če je tako zelo očitno, da ga vara, potem si lahko prepričana, da tudi sam to ve, razen če ni popoln idiot.Očitno ga ne moti, torej ni razloga, da bi motilo tebe.
Če je tvoj dober prijatelj, potem veš kaj moraš nardit. Saj zato pa so prijatelji, kajne? Kaj pa ti, bi hotela da, ti on kaj takega pove, če bi bilo obratno. Verjetno bi! Sicer pa, kaj če zve od drugih in ti bo potem očital, kako da mu nisi ti prej povedala , če si vedla.
Problem je v tem, ker ta stvar zna zelo bolet. Noben si tega ne želi, sploh po 8 letih. Zato je zelo verjetno, da on to vse ve, samo si zatiska oči, ker jo ima kljub temu zelo rad in si ne predstavlja življenja brez nje. Zato tud noče od nobenga, teh stvari slišat, ker ga takrat zaboli.
Odločit se moraš sama, jaz bi na tvojem mestu zbrala pogum in res primeran čas in mu povedala kar ti leži na duši.
Želim ti veliko sreče,papa
Verjel vem da mi bo, edina fora je ta da na koncu ji bo oprostil , z mano se bo pa na njeno željo pač skregal oz. prekinil stike. Ve, da se nekaj dogaja, ker mu je tudi že njegova mama rekla, da naj se malo pobriga in da ji ni všeč k se mu vsi smejijo. Vendar je res dokler ne vidiš in ne veš ne boli. Sem za to da se mora prepričati sam na lastne oči, vendar je to pri njemu težko ker ga od ponedeljka do petka ni doma in takrat ona lahko dela kar hoče. Jaz bi si na mojem mestu zelo želela, da bi mi on povedal, če bi o mojem fantu vedel kaj takega, vendar zanj ne vem, zato tudi ne vem kako naj mu to povem, ker ga res ne bi rada izgubila. Hudo pa mi je ko jo gledam p…… k je zraven njega in lubi gor lubi dol, srček tja, srček sem. Dokler nisem šla enkrat ven iz njo tudi sama nisem drugim vrjela, da je to res, ker si mi je zdelo, da ga ima zelo rada in zame sta bila popoln par. Tisti večer pa samo tema; kaj , ona ki ima vse, ki ji nič ne manjka, nič jasno!
Natty: strinjam se s tabo. Ko bo izvedel in da mu jaz takrat rečem,”vse sm vedla” adijo prijateljstvo. Tako da bo v obeh primerih(povem-ne povem) težko.FAAAAKKKK kaj naj nardim!!??? Res ne vem
Spider
Naj se, mogoče se je pa že. Dokler ne veš ne boli. Tudi moj ne ve ali bi mu povedal ali ne. Sej se ne obremenjujem toliko s tem sam resno a ti si pa ne bi želel da ti najboljša prijateljica-prijatelj pove kaj takega? Sej ne bi mu povedala točno kako pa kaj ampak samo naj se malo pozanima. Prijatelji so le prijatelji. Če mu povem vem da mi bo zameril samo nekoč mi bo pa za to še hvaležen. Samo to je spet NEKOČ-kdaj že!!!
Ne hvala ker mi je prov aaaaaaa.Pa ne tok zarad tega k se dol daje z drugimi, ampak zato k je pol z njem tok osladna(lubi gor lubi dol, srček tja, srček sem) ma na kozlanje mi gre,sej ne sam men k to nas itak velik ve. Dol mi visi zanjo. Itak je pa tud sam kriv k ji da vse kar si deklica zaželi, predober je zato pa je tko. Dobrota je sirota.
Spider, če bi še malo okrog sebe pogledal, bi morda opazil, da se svet ne vrti samo okrog varanja. Mogoče se tule po forumu res veliko govori o tem, ampak to so večinoma takšni ki rabijo neprestano pozornost. Tiste, ki je ne rabij(m)o, se pa o zvestobi itak ne pogovarja(m)o, ker ni za nikogar zanimivo.
Mene pa zanima le nekaj.Ko nekdo reče, vem da ga on -ona vara.Kako si lahko tako prepričan v vse to,mar si zraven, mar jih vidis, ko seksata, se poljubljata, če je to to, ja pol okej, potem lahko rečes, vara ga.Če pa le sumis, nasedaš govoricam, si jih kdaj videl nekje na kavi, klepetu, ja madona, kako lahko trdis da je to varanje.Raje utihni in se brigaj zase, bi jaz rekla vsakmu takmu, ki na podlagi nekih govoric ali nekega dogodka, ki sploh ni varanje, recimo le pitje kave, ali kaj podobnega, ja raje bodimo tiho in ne sklepajmo nekaj prehitro.Danes so ljudje tako pokvarjeni, da si nekaj kar zmislijo, če ne vedo kako drugače prizadeti človeka in to gre od ust do ust in zdraha je tu.Včasih sem še rekla, kjer je ogenj je tudi dim, danes vem, da tudi to ne drži več.
Če bi bila na tvojem mestu, bi mu to povedala le , če bi bila 100%, se pravi če zraven držiš vsakič sveco ko seksata unedva,kar dvomim,zato bodi lepo tiho in živi svoje življenje, zavedaj se, da če je to prišlo na tvoja ušesa, je tudi na njegova, saj ni neumen, mogoče je vse skupaj res en sam blef pokvarjenega sveta in ji zaupa in mogoče pa res ne vara in ji je to nekdo zakuhu, kaksna ljubosumna zenska, ki jo ni hotel, ali moski, ki njemu ni dala.Ja limonade-spletke se dogajajo tudi v realnem svetu, vse več jih je!
Vsi ste napadli Spiderja, samo jaz se kar v veliko stvareh strinjam z njim. Žal je resnica, da je naš preljubi svet prepreden z varanjem, sam mi si zatiskamo oči…
Črnolaska tebi svetujem, da se umakneš. Raje ne biti direktna, ker boš uničila vajino prijateljstvo. To so zelo intimne zadeve, pa si lahko še tako dobra frendica, ti ne deliš z njim postelje! Ne veš, kako se bodo stvari na koncu obrnile, veliko možnosti pa je, da na koncu ti izpadeš črna ovca. Mogoče mu lahko kdaj vmes malo nakažeš, pomagaš z dobrimi nasveti…V podrobnosti in intimo se raje ne spuščaj!
Draga Črnolaska. Pa saj ti je že sam prijatelj povedal, da mu tega ne povej: “dokler ne vidiš ne boli”. Daj, spoštuj njegovo željo. On ne želi vedet. Če bi to želel, bi te začel spraševat. Druga stvar: “ona ki ima vse, ki ji nič ne manjka”. Ona ima Njega. Koliko si ga v bistvu ti želiš zase ? Če je on Vse. Pozdravček, Miloš.
Jaz sem imela ful dobrega prijatelja (zdaj se ne vidiva več in je prijateljstvo splavalo po vodi). Povedala sva si vse. Če bi bila jaz v takšnem položaju, bi mu sigurno povedala, ker vem, da bi mi ne zameril, vendar bi mu rekla tudi naj se sam prepriča.
Tudi mene je varal fant, pa tega nisem videla, čeprav je bilo očitno. Sem pač upala, da ni res. Najbolj je bolelo potem, ko so mi dobri prijatelji povedali, da so vedeli, pa niso imeli srca, da bi mi karkoli omenili. Nisem bila jezna nanje, vendar bi raje videla, če bi mi to povedali prej.
Odločitev je tvoja. Odvisno je tudi, kako bo to tvoj prijatelj sprejel iz tvojih ust. In še to: ljubezenje slepa. Torej ne veš, kaj bo storil.
LP
KUŠTRA- vem 100% ker ni prišlo na moja ušesa ampak oči.
MILOŠ- ne želim si ga zase, ker prijatelji ostanejo,fantje/punce pa lahko odidejo. Zato ga imam raje za prijatelja ker vem da bo to za zmeraj. Pa besede “dokler ne veš ne boli” so moje to mi ni on rekel. Glih fora je v tem, ker sm šla jaz enkrat z njo vemn in po tistem me je začel zasliševati kaj pa kako pa če kaj vem, drugi mu namigujejo, zraven pa tudi njegova mama. Zaenkrat mu ne mislim povedati, ker če ne ve a bi verjel mami ali ne potem verjetno tudi meni ne bo. Vedo pa tudi drugi prijatelji in bratranec in če mu oni ne povejo bom tudi jaz zaenkrat zzzzzzz. Čeprav mi ga je zelo žal.
Forum je zaprt za komentiranje.